Streeter Lecka/Getty Images

Ameriški nogomet

11.09.2019 | 10.59

Brown obtožen posilstva, odvetnik pravi, da je vse laž

Avtor

Strasti se še niso dobro pomirile od prestopa Antonia Browna v New England Patriotse, pa je nov wide reciever moštva spet v središču pozornosti, potem ko ga je nekdanja trenerka obtožila posilstva.

Antonio Braun

Christian Petersen/Getty Images

Antonio Braun

Antonio Brown je bil suspendiran po prepiru z glavnim trenerjem Oaklanda, kasneje pa se je izkazalo, da mu ekipa Raidersov ni pripravljena izplačati 29 milijonov dolarjev garantirane plače. Igralec je preko družabnih omrežij zahteval menjavo moštva, želja pa se mu je ekspresno uresničila, ko je podpisal za New England. Za leto dni mu bodo Patriotsi plačali 15 milijonov dolarjev, obenem pa mu pripada kar 6 milijonov dolarjev bonusa zamo za podpis. 

Že tako dolga zgodba pa bi lahko dobila novo poglavje, saj je bil Brown v torek obtožen posilstva nekdanje trenerke.

New York Times poroča, da je proti Brownu vložena zvezna obtožba, ki ga bremeni posilstva Britney Taylor, gimnastičarke, ki jo je spoznal na univerziteti v osrednjem Michiganu in ki je bila njegova trenerke za fizično pripravljenost. 

"Odločitev, da spregovorim o tem, da sem bila žrtev posilstva, ni bila niti malo lahka. Našla sem moč v svoji družini, kot tudi drugih žrtvah posilstev. Javno priznanje zmanjša sramoto, ki sem jo čutila v zadnjih letih in jo postavlja na pleča tistega, ki je za to odgovoren. Sodelovala bom z ligo NFL in vsemi, ki bodo to potrebovali, prosim le, da mediji za zdaj spoštujejo mojo zasebnost," je zapisano v izjavi Taylorjeve. 

V tožbi piše, da je Brown junija 2017 dvakrat spolno nadlegoval Taylorjevo. Brown naj bi se s tem celo hvalil, kar bo Taylorjeva dokazovala tudi z SMS sporočili.

Taylorjeva je kasneje prekinila poslovno sodelovanje z Brownom, pravi pa, da jo je nekaj mesecev kasneje poklical in se ji opravičil ter zagotovil, da se kaj takšnega ne bo več zgodilo. 

Oglasil se je tudi Brownov odvetnik, ki je dejal, da je tožba le način, kako bi nekdo uspel priti do denarja. "Storili bomo vse, da ubranimo ime našega varovanca in da zaščitimo vse športnike, ki se ubadajo s podobnimi obtožbami. Ko je Brown zavrnil ponudbo tožilke, da v njeno podjetje vloži 1,6 milijona dolarjev, je z njim prekinila kontakt. Kasneje se je sama ponudila, da sodeluje v njegovi ekipi, vsaka kasnejša seksualna zveza pa je bila obojestranska. Ona je objavljala skupne slike na družabnih omrežjih samo zato, da bi finančno profitirala zaradi slavne osebe."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

FOTO: Parada prvakov - Kansas City slavi Chiefse

Avtor

FOTO: Parada prvakov - Kansas City slavi Chiefse

FOTO: Parada prvakov - Kansas City slavi Chiefse

Lombardijev pokal je skupaj z aktualnimi prvaki lige NFL prispel v Kansas City, kjer se je na ulicah zbrala nepregledna množica ljudi.

Brady: Težko si predstavljam, da bi se upokojil

Avtor

Brady: Težko si predstavljam, da bi se upokojil

Brady: Težko si predstavljam, da bi se upokojil

Legendarni podajalec New England Patriotsov Tom Brady je po porazu svoje ekipe v uvodnem krogu končnice Lige NFL razkril, da ne ve, kaj ga čaka v prihodnosti. Kot kaže je v igri tudi slovo od igrišč.

Slavljenec Henry potopil Bradyjevo barko

Avtor

Slavljenec Henry potopil Bradyjevo barko

Slavljenec Henry potopil Bradyjevo barko

Aktualni prvaki Lige NFL New England Patriotsi letos ne bodo branili naslov, saj so pokleknili že na prvi oviri v letošnji končnici. Tennessee Titans so v gosteh slavili z 20:13.

Brady glavnega krivca vidi v sebi

Avtor

Brady glavnega krivca vidi v sebi

Brady glavnega krivca vidi v sebi

Podajalec New Englanda Tom Brady je dejal, da je po porazu z Miami Dolphins slabo spal, saj to pomeni, da bodo branilci naslova prvič po desetih letih morali zaigrati v wildcard krogu končnice.
Loading...