Streeter Lecka/Getty Images

Ameriški nogomet

11.09.2019 | 10.59

Brown obtožen posilstva, odvetnik pravi, da je vse laž

Avtor

Strasti se še niso dobro pomirile od prestopa Antonia Browna v New England Patriotse, pa je nov wide reciever moštva spet v središču pozornosti, potem ko ga je nekdanja trenerka obtožila posilstva.

Antonio Braun

Christian Petersen/Getty Images

Antonio Braun

Antonio Brown je bil suspendiran po prepiru z glavnim trenerjem Oaklanda, kasneje pa se je izkazalo, da mu ekipa Raidersov ni pripravljena izplačati 29 milijonov dolarjev garantirane plače. Igralec je preko družabnih omrežij zahteval menjavo moštva, želja pa se mu je ekspresno uresničila, ko je podpisal za New England. Za leto dni mu bodo Patriotsi plačali 15 milijonov dolarjev, obenem pa mu pripada kar 6 milijonov dolarjev bonusa zamo za podpis. 

Že tako dolga zgodba pa bi lahko dobila novo poglavje, saj je bil Brown v torek obtožen posilstva nekdanje trenerke.

New York Times poroča, da je proti Brownu vložena zvezna obtožba, ki ga bremeni posilstva Britney Taylor, gimnastičarke, ki jo je spoznal na univerziteti v osrednjem Michiganu in ki je bila njegova trenerke za fizično pripravljenost. 

"Odločitev, da spregovorim o tem, da sem bila žrtev posilstva, ni bila niti malo lahka. Našla sem moč v svoji družini, kot tudi drugih žrtvah posilstev. Javno priznanje zmanjša sramoto, ki sem jo čutila v zadnjih letih in jo postavlja na pleča tistega, ki je za to odgovoren. Sodelovala bom z ligo NFL in vsemi, ki bodo to potrebovali, prosim le, da mediji za zdaj spoštujejo mojo zasebnost," je zapisano v izjavi Taylorjeve. 

V tožbi piše, da je Brown junija 2017 dvakrat spolno nadlegoval Taylorjevo. Brown naj bi se s tem celo hvalil, kar bo Taylorjeva dokazovala tudi z SMS sporočili.

Taylorjeva je kasneje prekinila poslovno sodelovanje z Brownom, pravi pa, da jo je nekaj mesecev kasneje poklical in se ji opravičil ter zagotovil, da se kaj takšnega ne bo več zgodilo. 

Oglasil se je tudi Brownov odvetnik, ki je dejal, da je tožba le način, kako bi nekdo uspel priti do denarja. "Storili bomo vse, da ubranimo ime našega varovanca in da zaščitimo vse športnike, ki se ubadajo s podobnimi obtožbami. Ko je Brown zavrnil ponudbo tožilke, da v njeno podjetje vloži 1,6 milijona dolarjev, je z njim prekinila kontakt. Kasneje se je sama ponudila, da sodeluje v njegovi ekipi, vsaka kasnejša seksualna zveza pa je bila obojestranska. Ona je objavljala skupne slike na družabnih omrežjih samo zato, da bi finančno profitirala zaradi slavne osebe."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Seahawks se krepijo - iz Houstona zvabili Clowneya

Avtor

Seahawks se krepijo - iz Houstona zvabili Clowneya

Seahawks se krepijo - iz Houstona zvabili Clowneya

Ekipa seattle Seahawks se je močno okrepila v obrambi, saj so v svoje vrste tik pred začetkom nove srezone lige NFL pripeljali enega izmed najboljših defensive end-ov tekmovanja, Jadeveona Clowneya.

Nova pogodba: Brady bo osivel na igrišču

Avtor

Nova pogodba: Brady bo osivel na igrišču

Nova pogodba: Brady bo osivel na igrišču

Kot poročajo ameriški mediji, je legendarni Tom Brady sprejel ponudbo moštva New England Patriots in bo ostal quarterback ekipe vse dokler ne dopolni 44. let.

Izbor Giantsov ranjen v streljanju

Avtor

Izbor Giantsov ranjen v streljanju

Izbor Giantsov ranjen v streljanju

Corey Ballentine, ki so ga New York Giantsi izbrali v šestem krogu minulega nabora, je bil ranjen v streljanju v zvezni državi Kansas, njegov iz univerze Washburn Dwane Simmons pa je bil v streljanju ubit.

Brata McCourty pripravljena za pisanje zgodovine

Avtor

Brata McCourty pripravljena za pisanje zgodovine

Brata McCourty pripravljena za pisanje zgodovine

Za brata Jasona in Devina McCourtyja je Super Bowl LIII popolnoma izkušnja. Po izjavi, ki jo je v ponedeljek podal starejši Devin, da utegne biti Super Bowl — v primeru zmage — njegova zadnja tekma v karieri, se je Sportklub v torek pogovarjal z njegovim bratom Jasonom.
Loading...