Getty images/Jan Kruger
Borilni 08.11.2018 | 11:25

Nič s "krvjo in solzami": Mayweather se ne bo boril

Avtor

Čeprav je bil za silvestrovo napovedan velespektakel, dvoboj Floyda Mayweatherja in japonskega kickboksarja, Tenšina Nasukave, je projekt padel v vodo. Legendarni boksar se je oglasil na družabnih omrežjih in pojasnil, kaj botruje takšni odločitvi.

Flojd Mejveder, Floyd Mayweather Jr.

Sam Greenwood/Getty Images

Bivši svetovni prvak v petih kategorijah Floyd Mayweather bi se moral 31. decembra vrniti v ring in obračunati z Japoncem Nasukavo. Pravila borbe niso bila jasno razkrita, a to sedaj niti ni pomembno, saj spektakla sploh ne bo!

 "Zdaj, ko sem se vrnil z dolgega potovanja na Japonsko, lahko medijem in navijačem razkrijem podrobnosti. Naj pojasnim - Floyd Mayweather nikoli ni pristal na uraden dvoboj s Tenšinom Nasukavo. Z vsem dolžnim spoštovanjem, zanj sploh slišal nisem, dokler se nisem spoznal z njim na Japonskem. Na mizi sem imel ponudbo, da sodelujem v devetminutni revijalni borbi treh rund z nasprotnikom, ki bi ga izbrala Rizin borilna zveza. Brent Johnson mi je povedal, da bi bila to ekshibicija za maloštevilne bogataše, ki pa je televizije ne bi prenašale," je zapisal Mayweather.

"Ko sem prišel na novinarsko konferenco, je bila moja ekipa na čelu z menoj samim povsem presenečena, ko smo videli, kam stvari peljejo, zato smo to želeli čim prej zadušiti. Svojim navijačem se iskreno opravičujem, ker so na konferenci prejeli napačne informacije. Prisežem, da s situacijo nisem bil točno seznanjen in da sam nisem pristal na nikakršen dogovor o navedeni borbi," pravi Američan in za konec dodaja:

"Sem upokojeni boksar, ki služi precej denarja zgolj zato, da se pojavi v javnosti, gostovanja in manjše ekshibicije."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Mayweather proti kickbokserju: Videli boste kri, solze

Avtor

Mayweather proti kickbokserju: Videli boste kri, solze

Nekdanji svetovni prvak v boksu v petih različnih kategorijah Floyd Mayweather se vrača v ring. Sloviti Američan se bo 31. decembra na spektaklu japonske organizacije RIZIN Fighting Federationa v Saitama areni pomeril proti 20-letnemu Tenshinu Nasukawi.

Mayweather najavil dva spektakla in rekordne denarce

Avtor

Mayweather najavil dva spektakla in rekordne denarce

Nekdanji svetovni prvak in še vedno medijsko zelo vplivni Floyd Mayweather je pokazal interes za borbo z UFC prvakom v lahki kategoriji Habibom Nurmagomedovim.

Habib zavrnil 15 milijonov, ne želi borbe s Conorjem

Avtor

Habib zavrnil 15 milijonov, ne želi borbe s Conorjem

Ruski UFC borec Habib Nurmagomedov nima namena, da bi ponovno stopil v kletko in se boril proti irskemu borcu Conorju McGregorju. Njegov stric Aleksander Nurmagomedov pa je že sporočil, da je Habib zavrnil ponudbo težko 15 milijonov dolarjev.

Princesa v Münchnu do dveh novih šampionskih pasov

Avtor

Princesa v Münchnu do dveh novih šampionskih pasov

Najboljša slovenska boksarka Ema Kozin je v Münchnu premagala Mehičanko Irais Hernandez in osvojila naslova v supersrednji kategoriji po verzijah WBA in WIBA.
Loading...