Vir: agencija SEM
Golf 23.07.2017 | 21:38

Jordan Spieth osvojil British Open

Avtor

Američan Jordan Spieth je s prednostjo treh udarcev osvojil Open. Na drugem mestu je turnir zaključil Matt Kuchar.

Džordan Spit

Vir: Gregory Shamus/Getty Images

Spieth je imel pred zadnjim dnem prednost treh udarcev, a jo zapravil in bil po napaki pri 13. luknji v zaostanku. Vseeno se je vrnil v vodstvo in osvojil svoj tretji "Major" po Mastersu in US Openu.

Američan je drugi golfist po Jacku Nicklausu, ki mu je to uspelo pred dopolnjenim 24. letom. "Sanje so izpolnjene" je povedal Spieth, ki je za nagrado dobil 1,8 milijona dolarjev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Avtor

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Odgovor ali bo Tiger Woods nadaljeval kariero, je padel na turnirju na Bahamih, kjer je Američan odigral štiri kroge brez bolečin in pokazal, da je tudi pri 41 letih kos novi, mladi generaciji golfistov, ki izstopajo po moči in dolžini začetnih udarcev, poroča STA.

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Avtor

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Legendarni golfist je bil v ponedeljek na Floridi priprt zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, a Tiger Woods se brani: Nisem bil pijan!

Woods dosegel novo dno

Avtor

Woods dosegel novo dno

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je zaradi suma, da je vozil pijan v zgodnjih jutranjih urah v mestu Jupiter na Floridi blizu svojega domovanja, moral prenočiti na policijski postaji.

Tiger Woods izpušča US Masters

Avtor

Tiger Woods izpušča US Masters

Ameriški golfist Tiger Woods je odpovedal sodelovanje na US Mastersu, enemu izmed štirih največjih golf turnirjev na svetu.
Loading...