Streeter Lecka ,Getty Images Sport
Golf 04.12.2017 | 10:05

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Avtor

Odgovor ali bo Tiger Woods nadaljeval kariero, je padel na turnirju na Bahamih, kjer je Američan odigral štiri kroge brez bolečin in pokazal, da je tudi pri 41 letih kos novi, mladi generaciji golfistov, ki izstopajo po moči in dolžini začetnih udarcev, poroča STA.

Tiger Woods

Ross Kinnaird, Getty Images Sport

Tiger Woods

Štirinajstkratni zmagovalec 'majorjev' Tiger Woods je turnir, ki ne sodi v koledar turneje PGA in na katerem je nastopilo zgolj osemnajst igralcev, večina z vrha svetovne lestvice, končal na devetem mestu, igrišče s parom 72 pa je odigral 69, 68, 75 in 68.

"Zdaj šele vidim, kako močno sem pogrešal tekmovanja. Vedel sem, da bo hrbet zdržal vse štiri dni, saj sem pred turnirjem veliko treniral, vprašanje pa je bilo, kako bo glava reagirala na adrenalin, ki se mi bo pretakal po žilah. Sicer sem potreboval nekaj časa, da sem se privadil na tekmovalni pritisk, a mislim, da sem pokazal dobre znake za prihodnost. Veseli me predvsem, da imam hitrost zamaha in da sem po dolžinah udarcev tam kot ti mladi fantje," je dejal Woods.

Turnir Hero World Challenge, ki ga prireja njegova dobrodelna organizacija za pomoč otrokom, je bil njegov prvi po februarju letos in eden redkih v zadnjih letih, v katerih je moral na štiri operacije hrbta in odvajanje od protibolečinskih tablet.

"Po uspešnem testu moramo sestaviti plan za 2018. Ključno je, da izberem prave turnirje in prizorišča, ki mi ustrezajo. Igrati moram, a ne preveč," je dodal Woods, ki je na novi računalniški lestvici pridobil več kot 500 mest, tako da je zdaj 668. na svetu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Jordan Spieth osvojil British Open

Avtor

Jordan Spieth osvojil British Open

Američan Jordan Spieth je s prednostjo treh udarcev osvojil Open. Na drugem mestu je turnir zaključil Matt Kuchar.

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Avtor

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Legendarni golfist je bil v ponedeljek na Floridi priprt zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, a Tiger Woods se brani: Nisem bil pijan!

Woods dosegel novo dno

Avtor

Woods dosegel novo dno

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je zaradi suma, da je vozil pijan v zgodnjih jutranjih urah v mestu Jupiter na Floridi blizu svojega domovanja, moral prenočiti na policijski postaji.

Tiger Woods izpušča US Masters

Avtor

Tiger Woods izpušča US Masters

Ameriški golfist Tiger Woods je odpovedal sodelovanje na US Mastersu, enemu izmed štirih največjih golf turnirjev na svetu.
Loading...