Vir: Getty Images Sport, Julian Herbert
Golf 09.02.2017 | 12:10

Woods: Nikoli več se ne bom počutil odlično

Avtor

Nekdanji najboljši golfist na svetu Tiger Woods je povedal, da se zaradi vseh težav s poškodbami ne bo nikoli več počutil odlično.

Tiger Woods

Vir: Ross Kinnaird/Getty Images

Tiger Woods je pred nekaj dnevi zaradi bolečin v hrbtu sklenil z nastopi na turnirju v Dubaju. 41-letnik se je pred tem vrnil po 15-mesečni odsotnosti. V tem času je prestal kar dve operaciji, a težave kot kaže niso izginile.

"Velikokrat sem pomislil, da se ne bom več vrnil med profesionalne golfiste. Bile težko, včasih tudi brutalno," je povedal zmagovalec 79 turnirjev serije PGA in nadaljeval: "Kar nekajkrat se mi je zgodilo, da nisem mogel sam vstati iz postelje. Zdaj se počutim dobro, a ne odlično. Mislim, da se po treh operacijah hrbta in štirih operacijah kolen nikoli več ne bom počutil odlično. Vedno bom čutil bolečino. Ampak dokler lahko normalno funkcioniram je to v redu."

Woods je brez turnirske zmage od leta 2013, njegov zadnji naslov na največjih turnirjih pa datira v leto 2008.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Avtor

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Odgovor ali bo Tiger Woods nadaljeval kariero, je padel na turnirju na Bahamih, kjer je Američan odigral štiri kroge brez bolečin in pokazal, da je tudi pri 41 letih kos novi, mladi generaciji golfistov, ki izstopajo po moči in dolžini začetnih udarcev, poroča STA.

Jordan Spieth osvojil British Open

Avtor

Jordan Spieth osvojil British Open

Američan Jordan Spieth je s prednostjo treh udarcev osvojil Open. Na drugem mestu je turnir zaključil Matt Kuchar.

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Avtor

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Legendarni golfist je bil v ponedeljek na Floridi priprt zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, a Tiger Woods se brani: Nisem bil pijan!

Woods dosegel novo dno

Avtor

Woods dosegel novo dno

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je zaradi suma, da je vozil pijan v zgodnjih jutranjih urah v mestu Jupiter na Floridi blizu svojega domovanja, moral prenočiti na policijski postaji.
Loading...