Vir: Getty Images Sport, Julian Herbert
Golf 01.04.2017 | 12:33

Tiger Woods izpušča US Masters

Avtor

Ameriški golfist Tiger Woods je odpovedal sodelovanje na US Mastersu, enemu izmed štirih največjih golf turnirjev na svetu.

Tiger Woods

Vir: Ross Kinnaird, Getty Images Sport

Tiger Woods

Na mastersu, ki bo na sporedu že 81. in bo potekal med 6. in 9. aprilom v Augusta National Golf Clubu v Georgiji, bo manjkal eden izmed najboljših igralcev v zgodovini Tiger Woods. Razlog je vnovič poškodba hrbta, ki golfista ovira zadnja leta.

Povratek Woodsa v karavano golfa je negotov, kar je potrdil tudi sam. "Napravil sem vse, da bi lahko zaigral, a mi težave s hrbtom ne dovolijo nastopa. Ne vem kdaj se bom lahko vrnil, bom pa nadaljeval z rehabilitacijo in se skušal vrniti čim hitreje," je v petek povedal Woods.

Nekdaj najboljši golfist sveta bo že tretjič v karieri izpustil turnir v Georgiji, kjer je prvič nastopil davnega leta 1995. Kljub temu, da ne bo igral, pa se bo udeležil gala večera, ki je, kot je to v navadi, na sporedu pred začetkom turnirja.

Woods, ki je v karieri osvojil 14 Mastersov, je v Georgiji zmagal štirikrat, na zadnje leta 2005. Januarja se je po dolgi odsotnosti zaradi težav s hrbtom vrnil na turnirje, a potem februarja v Dubaju zaradi bolečin znova šel na prisilni počitek.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Jordan Spieth osvojil British Open

Avtor

Jordan Spieth osvojil British Open

Američan Jordan Spieth je s prednostjo treh udarcev osvojil Open. Na drugem mestu je turnir zaključil Matt Kuchar.

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Avtor

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Legendarni golfist je bil v ponedeljek na Floridi priprt zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, a Tiger Woods se brani: Nisem bil pijan!

Woods dosegel novo dno

Avtor

Woods dosegel novo dno

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je zaradi suma, da je vozil pijan v zgodnjih jutranjih urah v mestu Jupiter na Floridi blizu svojega domovanja, moral prenočiti na policijski postaji.

Woods: Nikoli več se ne bom počutil odlično

Avtor

Woods: Nikoli več se ne bom počutil odlično

Nekdanji najboljši golfist na svetu Tiger Woods je povedal, da se zaradi vseh težav s poškodbami ne bo nikoli več počutil odlično.
Loading...