Vir: Getty Images Sport, Julian Herbert
Golf 01.04.2017 | 12:33

Tiger Woods izpušča US Masters

Avtor

Ameriški golfist Tiger Woods je odpovedal sodelovanje na US Mastersu, enemu izmed štirih največjih golf turnirjev na svetu.

Tiger Woods

Vir: Ross Kinnaird, Getty Images Sport

Tiger Woods

Na mastersu, ki bo na sporedu že 81. in bo potekal med 6. in 9. aprilom v Augusta National Golf Clubu v Georgiji, bo manjkal eden izmed najboljših igralcev v zgodovini Tiger Woods. Razlog je vnovič poškodba hrbta, ki golfista ovira zadnja leta.

Povratek Woodsa v karavano golfa je negotov, kar je potrdil tudi sam. "Napravil sem vse, da bi lahko zaigral, a mi težave s hrbtom ne dovolijo nastopa. Ne vem kdaj se bom lahko vrnil, bom pa nadaljeval z rehabilitacijo in se skušal vrniti čim hitreje," je v petek povedal Woods.

Nekdaj najboljši golfist sveta bo že tretjič v karieri izpustil turnir v Georgiji, kjer je prvič nastopil davnega leta 1995. Kljub temu, da ne bo igral, pa se bo udeležil gala večera, ki je, kot je to v navadi, na sporedu pred začetkom turnirja.

Woods, ki je v karieri osvojil 14 Mastersov, je v Georgiji zmagal štirikrat, na zadnje leta 2005. Januarja se je po dolgi odsotnosti zaradi težav s hrbtom vrnil na turnirje, a potem februarja v Dubaju zaradi bolečin znova šel na prisilni počitek.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Avtor

Woods zadovoljen s povratkom v karavano

Odgovor ali bo Tiger Woods nadaljeval kariero, je padel na turnirju na Bahamih, kjer je Američan odigral štiri kroge brez bolečin in pokazal, da je tudi pri 41 letih kos novi, mladi generaciji golfistov, ki izstopajo po moči in dolžini začetnih udarcev, poroča STA.

Jordan Spieth osvojil British Open

Avtor

Jordan Spieth osvojil British Open

Američan Jordan Spieth je s prednostjo treh udarcev osvojil Open. Na drugem mestu je turnir zaključil Matt Kuchar.

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Avtor

Woods: Kriv ni bil alkohol, ampak zdravila!

Legendarni golfist je bil v ponedeljek na Floridi priprt zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, a Tiger Woods se brani: Nisem bil pijan!

Woods dosegel novo dno

Avtor

Woods dosegel novo dno

Ameriški zvezdnik golfa Tiger Woods je zaradi suma, da je vozil pijan v zgodnjih jutranjih urah v mestu Jupiter na Floridi blizu svojega domovanja, moral prenočiti na policijski postaji.
Loading...