Twitter
Hokej 09.11.2018 | 20:16

Slovenija izgubila tudi drugič, tokrat proti Belorusiji

Avtor

Slovenska hokejska reprezentanca je na turnirju evropskega izziva v Minsku izgubila še drugič. Po porazu proti Latviji je bila danes boljša še domača Belorusija.

Slovenija hokej

Sara Ros/HZS

Slovenska hokejska reprezentanca je na turnirju evropskega izziva v Minsku izgubila tudi svojo drugo pripravljalno tekmo. Tudi tokrat so naši risi klonili s 4:1, le da je bila tokrat boljša domača reprezentanca Belorusije.

Izjemno mlada reprezentanca je prvi gol prejela že po vsega 11. sekundah tekme, uspešen je bil Maxim Parfeyevets. Na srečo so naši hitro prišli do izenačenja, saj je že v drugi minuti v polno meril Luka Bašič.

Sledila je druga tretjina, ki so jo domači spet bolje pričeli Artyom Kisly je povišal na 2:1, ter nekaj minut pozneje zadel še enkrat z igralcem več.

Končnih 4:1 za Belorusijo je v 46. minuti postavil Artur Gavrus.

Na drugi tekmi v skupini je Latvija s 4:1 premagala Francijo, s katero se bo Slovenija udarila za tretje mesto v skupini.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Po OI proti Poljski, Franciji in Tuniziji

Avtor

Po OI proti Poljski, Franciji in Tuniziji

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo, glede na najnovejšo svetovno lestvico, v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah pomerila s Poljsko, Francijo in Tunizijo. Kvalifikacijski turnir bo potekal od 9. do 11. avgusta, organizator še ni znan.

Proti Bolgarom za čast in slavo

Avtor

Proti Bolgarom za čast in slavo

Slovensko nogometno reprezentanco danes v Sofiji čaka še zadnji obračun Lige narodov. Ker so Slovenci že izpadli v skupino D, tekma pravega tekmovalnega naboja ne bo imela, toda izbranci Igorja Benedejčiča kljub temu zagotavljajo, da se želijo posloviti z zmago.

Slovenci na visokem 17. mestu v svetovni razvrstitvi

Avtor

Slovenci na visokem 17. mestu v svetovni razvrstitvi

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca na novi svetovni lestvici zaseda 17. mesto. V primerjavi z razvrstitvijo v letu 2017 je naša izbrana vrsta napredovala za šest mest. Izjemen skok je uspel našim dekletom, ki so glede na lansko lestvico pridobila kar 76 mest in se zdaj nahajajo na 39. mestu.

Po Šporarju in Ivačiču odpadel še Črnigoj

Avtor

Po Šporarju in Ivačiču odpadel še Črnigoj

Slovenska nogometna reprezentanca se pripravlja na sklepno tekmo Lige narodov v Sofiji. Zaradi poškodbe sta se v svoja kluba že vrnila Andraž Šporar in Aljaž Ivačič, tekma z Norveško pa ni prizanesla niti vezistu Domnu Črnigoju.
Loading...