Getty Images
Hokej 10.11.2018 | 17:00

Tretji poraz risov v Minsku

Avtor

Slovenska hokejska reprezentanca je pod vodstvom novega selektorja Iva Jana izgubila tudi tretjo tekmo evropskega izziva v Minsku, potem ko so bili Francozi po kazenskih strelih boljši s 3:2.

Slovenija, hokej

HHOF-IIHF Images

Slovenija, hokej

Risi so povedli v 18. minuti, ko je Anže Kurlat v francosko mrežo pospravil odbit plošček po strelu Mihe Štebiha. Francozi so se vrnil ob zaključku druge tretjine z zadetkom Jordana Perreta, hitro po začetku zadnjega dela pa je izid spreobrnil Teddy da Costa. Slovencem je podaljšek v 52. minuti prinesel Tadej Čimžar.

V podaljšku so imeli risi po izključitvi grobega Sasche Treilla veliko prednosti, ki so jo tudi uspeli izkoristiti, ko je zadel Klemen Pretnar, vendar so sodniki zadetek razveljavili, ker je bil plošček pred golom preusmerjen v mrežo s previsoko palico.

Pri kazenskih strelih je bil uspešen samo Francoz Anthony Rech, medtem ko so za Slovenijo neuspešno poizkusili Ken Ograjenšek, Anže Kuralt, Tadej Čimžar, Andrej Hebar (okvir vrat) in Aleksandar Magovac.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Po OI proti Poljski, Franciji in Tuniziji

Avtor

Po OI proti Poljski, Franciji in Tuniziji

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo, glede na najnovejšo svetovno lestvico, v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah pomerila s Poljsko, Francijo in Tunizijo. Kvalifikacijski turnir bo potekal od 9. do 11. avgusta, organizator še ni znan.

Proti Bolgarom za čast in slavo

Avtor

Proti Bolgarom za čast in slavo

Slovensko nogometno reprezentanco danes v Sofiji čaka še zadnji obračun Lige narodov. Ker so Slovenci že izpadli v skupino D, tekma pravega tekmovalnega naboja ne bo imela, toda izbranci Igorja Benedejčiča kljub temu zagotavljajo, da se želijo posloviti z zmago.

Slovenci na visokem 17. mestu v svetovni razvrstitvi

Avtor

Slovenci na visokem 17. mestu v svetovni razvrstitvi

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca na novi svetovni lestvici zaseda 17. mesto. V primerjavi z razvrstitvijo v letu 2017 je naša izbrana vrsta napredovala za šest mest. Izjemen skok je uspel našim dekletom, ki so glede na lansko lestvico pridobila kar 76 mest in se zdaj nahajajo na 39. mestu.

Po Šporarju in Ivačiču odpadel še Črnigoj

Avtor

Po Šporarju in Ivačiču odpadel še Črnigoj

Slovenska nogometna reprezentanca se pripravlja na sklepno tekmo Lige narodov v Sofiji. Zaradi poškodbe sta se v svoja kluba že vrnila Andraž Šporar in Aljaž Ivačič, tekma z Norveško pa ni prizanesla niti vezistu Domnu Črnigoju.
Loading...