Getty Images/Grant Halverson
Košarka 13.10.2017 | 10:08

Laso: Dončića in Llulla se ne da primerjati

Avtor

V tej novici

Real Madrid

Real Madrid je novo sezono Evrolige začel z gostujočo zmago proti Anadolu Efesu. Za zmago kraljevega kluba v Istanbulu je bil najzaslužnejši Luka Dončić, ki je dosegel 27 točk (osebni rekord), osem skokov in tri podaje.

Pablo Laso

Getty Image/Jamie McDonald / Staff

Ali lahko primerjam Sergia Llulla in Luko Dončića? Ne. Za mene sta to igralca, ki se ju ne da primerjati.

Pablo Laso

Trener Reala Pablo Laso po srečanju ni skrival navdušenja ob uvodni zmagi in predvsem novi sijajni partiji mladega Slovenca. "Mislim, da smo sijajno začeli dvoboj, pokazali smo odlično igro, sploh v prvih 15 minutah. Po polčasu je Efes vsilil svoj ritem, kar je normalno, glede na to, da gre za odlično ekipo. V drugem polčasu smo morali igrati počasneje, da smo ocenili, kdaj je trenutek, da napademo in kdaj se branimo. Vedeli smo, da le tako lahko pridemo do zmage. Mislim, da lahko veliko bolje igramo v napadu in obrambi, toda vsekakor je najpomembnejše, da smo zmagali," je sprva dejal Laso, nato pa nekaj besed namenil tudi Luki Dončiću.

"Ali lahko primerjam Sergia Llulla in Luko Dončića? Ne. Za mene sta to igralca, ki se ju ne da primerjati. Sergio je Sergio, Luka je Luka. Zelo smo zadovoljni, ker se Dončić razvija v resnega igralca, kar je tokrat še enkrat pokazal, toda s tem ne bi želel zmanjšati doprinosa ostalih igralcev iz moje ekipe," je dodal španski strokovnjak.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Lopetegui: Postajamo prava ekipa

Avtor

Lopetegui: Postajamo prava ekipa

Real Madrid je branjenje naslova v ligi prvakov začel z zanesljivo zmago proti Romi. Julen Lopetegui je bil po koncu tekme navdušen in dejal, da so za dobre predstave "krivi" nogometaši, ki trenirajo kot živali.

Llull: Takšen Dončić se rodi enkrat na 20-30 let

Avtor

Llull: Takšen Dončić se rodi enkrat na 20-30 let

Košarkaš Reala Sergio Llull je še enkrat več poudaril in povedal, da je Luka Dončić na nek način čudežni deček košarke.

ESPN: "Dončić med najboljših 100 v ligi"

Avtor

ESPN: "Dončić med najboljših 100 v ligi"

Največja ameriška medijska športna hiša ESPN je slovenskega zvezdnika Luko Dončića na posebni lestvici uvrstilana 63. mesto najboljših igralcev za prihajajočo sezono.

Kaj je Bale dejal Kariusu po finalu Lige prvakov

Avtor

Kaj je Bale dejal Kariusu po finalu Lige prvakov

Valižan pri Real Madridu je vratarju Liverpoola v finalu Lige prvakov zabil dva gola, po tekmi pa je nemškega čuvaja mreže vseeno tolažil.
Loading...