Vir: SK
Košarka 17.09.2017 | 11:35

Lebron James od naslednje sezone član Lakersov!?

Avtor

Spletni portal in televizijska mreža ESPN poroča, da bo LeBron James od leta 2018 košarkar Los Angeles Lakersov.

Lebron James

Vir: Ezra Shaw, Getty Images Sport

Lebron James


“Že nekaj mesecev nazaj so mediji govorili o LeBronovem odhodu. Želim prekiniti vse špekulacije in vam s polnim prepričanjem rečem, da bo James zapustil Cleveland ter postal nov član Los Angeles Lakersov, katerim želi vrniti status velikega kluba," piše ESPN.

Novica je v ZDA močno odjeknila, saj naj bi bil to prihodnje poletje največji prestop, če bo do njega seveda prišlo. Čeprav se je o tem že kar nekaj časa šušljalo, pa je to prvi takšen javen zapis, kjer se dejansko omenja točno določen klub.

LeBron je omenil, da je v Clevelandu nezadovoljen, poleg tega pa je nakazal, da se bo (morda že med kariero, ali pa po njej) preselil v Los Angeles. Lakersi se že nekaj časa neuspešno skušajo vrniti v sam vrh ameriške košarke, prihod Jamesa pa bi jim pri tem seveda močno pomagal.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Wade zapustil bike. Nadaljuje z Gogijem ali LeBronom?

Avtor

Wade zapustil bike. Nadaljuje z Gogijem ali LeBronom?

Dwyane Wade je zapustil Chicago Bulls in sedaj kot prost igralec izbira med ponudbami. Za njegove usluge se zanima Cleveland pa tudi Miami Gorana Dragića.

LeBron brutalno nad Trumpa: Klošar si

Avtor

LeBron brutalno nad Trumpa: Klošar si

Ameriški predsednik Donald Trump se je ta konec tedna s svojimi izjavami in pozivi zapletel ali pa še poglobil spor s številnimi najbolj prepoznavnimi obrazi v ameriškem profesionalnem športu.

Dragić: "Z Miamijem grem po naslov!"

Avtor

Dragić: "Z Miamijem grem po naslov!"

Član zlate slovenske reprezentance in MVP končanega evropskega prvenstva v košarki, Goran Dragić je povedal, da je pripravljen na osvajanje naslova v ligi NBA z Miamijem.

Dončić igral prvič po poškodbi, Real bez finala

Avtor

Dončić igral prvič po poškodbi, Real bez finala

Košarkašrji Gran Canarie so se uvrstili v finale španskega Superpokala in bodo v nedeljo proti Valenciji branili naslov iz lanske sezone.
Loading...