Stephen Dunn/Gettty Images
Košarka 14.06.2018 | 10:07

Bo Sacramento izpustil Dončića?

Avtor

V tej novici

Sacramento Kings

Ameriški mediji poročajo, da bi Sacramento Kingsi lahko na naboru izbrali Michaela Porterja ml., pa čeprav je bil največkrat na tej poziciji viden Luka Dončić.

Michael Porter Jr.

Andy Lyons/Getty Images

Kot možna izbira za drugi izbor na naboru novincev se vedno večkrat omenja Michaela Porterja ml. in ne več Luko Dončića, ki je na navideznih naborih v zadnjih tednih padel v okolico četrtega mesta. 

Porter je krilni košarkar, ki v višino meri 211 centimetrov in ki je obiskoval univerzo Missouri. Včeraj so načrtovali njegov trening, ki bi se ga udeležili tudi ogledniki moštva Sacramento Kings, a je Porter zaradi težav s hrbtom, zaradi katerih je izpustil večji del minule sezone, trening odpovedal. Ne glede na to, da je odigral le tri tekme v sezoni, še vedno velja za enega najboljših v tej generaciji in njegove delnice še vedno kotirajo visoko. 

Nekaj časa so mu napovedovali tudi prvi izbor, predvsem zaradi odličnega meta za tri točke, zdaj pa se poraja vprašanje, koliko bo zares tvegala ekipa, ki ga bo izbrala na naboru?

Sacramento je ekipa v prenovi z vprašljivim lastnikom, tako da bi pozicijo, za katero se zaenkrat borita Luka Dončić in Marvin Bagley III, vzel prav Porter, s predpostavko, da Phoenix kot prvega izbere DeAndreja Aytona.

NBA draft je na sporedu v noči iz četrtka na petek, 21 junija, z neposrednim prenosom tudi na Sportklubu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Atlanta želi narediti prostor za Dončića

Avtor

Atlanta želi narediti prostor za Dončića

Moštvo Atlanta Hawks na letošnjem naboru novincev lige NBA izbira kot tretje in v kolikor bo Luka Dončić takrat še prost, bi ga lahko vzela ekipa iz Georgie.

Dončić v Sacramento? Divac je videl vse ...

Avtor

Dončić v Sacramento? Divac je videl vse ...

Športni direktor moštva Sacramento Kings v ligi NBA Vlade Divac, je včeraj iz tribun v živo spremljal drugo tekmo polfinalne serije španskega prvenstva med Realom in Madrida in Gran Canario.

Dres Dončića iz Beograda gre v Draženov muzej

Avtor

Dres Dončića iz Beograda gre v Draženov muzej

Dres, v katerem je Luka Dončić osvojil Evroligo in naziv MVP-ja zaključnega turnirja v Beogradu, bo odslej visel v Muzeju Dražena Petrovića v Zagrebu.

Dončić pričakovano MVP Evrolige!

Avtor

Dončić pričakovano MVP Evrolige!

Slovenski košarkarski čudežni deček je v letošnji sezoni pobral kar tri individualne nagrade. Najprej je bil drugič zapored izbran za najbolj obetavnega mladega košarkarja, sledil je izbor v prvo peterko Evrolige, zdaj pa je postal še najkoristnejši košarkar sezone 2017/2018!
Loading...