Stephen Dunn/Gettty Images
Košarka 14.06.2018 | 10:24

Durant: LeBron v Golden Statu? Dvomim ...

Avtor

Najboljši košarkar finalne serije lige NBA Kevin Durant ne verjame, da bo LeBron James poleti postal košarkar moštva Golden State Warriors.

Kevin Durent, Lebron James

Jamie Sabau/Getty Images

LeBron James v zadnjih štirih letih kar trikrat ni uspel premagati Golden Stata v finalu lige NBA, zato mediji v ZDA že namigujejo, da ima tega dovolj in da bo zapustil Cleveland.

James je poleti prosti košarkar, vprašanja o tem, kje bo nadaljeval kariero pa so vedno glasnejša. Ena izmed možnosti je tudi, da se James pridruži Golden Statu.

"Mislim, da se to ne bo zgodilo, sam pa se ne bi rad preveč ukvarjal s to temo," je dejal Kevin Durant. Izkušeni bojevnik je dres Golden Stata oblekel leta 2016, potem ko je v Kalifornijo prišel iz Oklahome. Durant na osnovi izkupenj pravi, da se številni igralci ustrašijo igrati za šampionsko ekipo: "Preveč je reakcij okoli tega, kar počnemo in te so pogosto negativne. Ne vem, če so vsi pripravljeni na to. Moje sporočilo prostim košarkarjem je, da se soočijo s 'pljuvanjem', a hkrati osvojijo trofejo."

Jamesove možne destinacije poleti so še Los Angeles, Philadelphia, San Antonio, Houston, pa tudi obstanek v Clevelandu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Harden MVP lige NBA po izboru igralcev

Avtor

Harden MVP lige NBA po izboru igralcev

Prvi zvezdnik moštva Houston Rockets James Harden je bil izbran za najkoristnejšega košarkarja sezone 2017/2018 po glasovanju, v katerem so sodelovali košarkarji lige.

Iguodala pripravljen za tretjo tekmo?

Avtor

Iguodala pripravljen za tretjo tekmo?

Košarkar moštva Golden State Warriors Andre Iguodala v zadnjih dneh ne čuti več bolečine v poškodovanem kolenu in načrtuje svoj povratek na tretji tekmi finala lige NBA proti Clevelandu, poroča ESPN.

Triler v prvi tekmi pripadel branilcem naslova

Avtor

Triler v prvi tekmi pripadel branilcem naslova

Kakšna tekma! Branilci naslova lige NBA Golden State Warriors so vzdržali nalet LeBrona Jamesa, ki je tekmo končal z 51 točkami in po podaljšku dobili prvo tekmo letošnje finalne serije. Ob koncu rednega dela je Cleveland imel neverjetno priložnost, a je prišlo do situacije, ki se ne zgodi vsak dan.

Warriorsi brez Iguodale na prvi tekmi finala

Avtor

Warriorsi brez Iguodale na prvi tekmi finala

Golden State je sporočil, da bo njihov krilni košarkar in obrambni specialist Andre Iguodala izpustil prvo tekmo velikega finala lige NBA proti Clevelandu zaradi poškodbe noge.
Loading...