Ronald Martinez, Getty Images Sport
Košarka 11.07.2018 | 17:04

LeBronov "sovražnik": Smešno je, da sva v isti ekipi

Avtor

Eden izmed največjih zvezd NBA lige LeBron James se je po izteku pogodbe s Clevelandom preselil k Los Angeles Lakersem. A samo dan po njegovem prihodu je z Lakersi podpisal tudi njegov hudi rival Lance Stephenson.

Lebron James, Lance Stephenson

Andy Lyons, Getty Images Sport

Lebron Džejms i Lens Stivenson

Nestrpnost in javno sovraštvo na igrišču med Jamesom in Stephensonom je bilo pogosto tema medijev. A zdaj so "sekire zakopane", igralca sta se znašla na isti strani.

"Uh, res je smešno, da sva v istem klubu. Zelo sem vesel in komaj čakam, da vidim, kaj bo prinesla igra skupaj z njim, ki je eden izmed najboljših igralcev. To bo neverjetno. Komaj čakam," je povedal Lance Stephenson v torek na novinarski konferenci.

Stephenson in James se borita drug proti drugemu že vrsto let. Eden epozabnih dogodkov je bil, ko je bivši igralec Indiane pihal v uho superzvezdniku Kavsev, da bi ga poskusil vreči iz ritma.

"Pravzaprav sem bil presenečen, da je LeBron odšel v Los Angeles.Mislim, da je potreboval spremembo. Komaj čakam, da zaigram ob njem," je dodal Stephenson. 

You Tube

Poleg bivših sovražnikov so Lakersi pripeljali JaVala McGeeja, Rajono Rondo in podpisali novo pogodbo s Kentaviousom Caldwell-Popom.

Poleg teh igralcev bodo mlado hrbtenico ekipe Lakersev tvorili Lonzo Ball, Brandon Ingram, Kyle Kuzma in Josh Hart.

27-letni krilni igralec Stephenson bi moral prinesti čvrstost v obrambo, kar od njega pričakuje trener Luke Walton.

"Trener Walton mi je rekel, da naj ostanem jaz, da prinesem ostrino v obrambo in sem vodja mladim igralcem na parketu in izven njega. Naj se osredotočam na zmage. Super je, ko ti trener to reče,"  je zaključil Stephenson. 

You Tube

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

VIDEO: Top 10 podaj izza hrbta v sezoni 2017/18

Avtor

VIDEO: Top 10 podaj izza hrbta v sezoni 2017/18

V pričakovanju nove sezone v Ligi NBA se vselej ogrevamo s posnetkih najlepših potez minule sezone. Tokrat vam predstavljamo deset najlepših podaj izza hrbta v sezoni 2017/18.

Rondo: Pomagam mladim, sem podaljšana roka trenerja

Avtor

Rondo: Pomagam mladim, sem podaljšana roka trenerja

Organizator igre Los Angeles Lakersov Rajon Rondo je razkril, da je zelo vesel, ker bo v naslednji sezoni pomagal pri razvoju mladih košarkarjev.

VIDEO: V Gdynii pod strop obesili Jagodnikov dres

Avtor

VIDEO: V Gdynii pod strop obesili Jagodnikov dres

Legendarnega slovenskega košarkarja Gorana Jagodnika je doletela velika čast. Poljski prvoligaš Asseco Arka Gdynia je njegov dres s številko 12 dvignil pod strop dvorane in se mu zahvalil za vse trenutke med letoma 2002 in 2006.

Elton Brand je postal novi generalni menedžer 76-ersov

Avtor

Elton Brand je postal novi generalni menedžer 76-ersov

Elton Brand, nekdanji košarkar, ki je svojo kariero leta 2016 zaključil prav v dresu Philadelphie in nato kmalu po delu v klubskem vodstvu postal tudi podpredsednik kluba, se bo v prihodnje preizkusil v novi vlogi. Prvi "pick" nabora leta 1999 je postal novi generalni menedžer 76-ersov.
Loading...