Getty Image
Košarka 12.07.2018 | 13:20

Dončić in njegov trener prihajata v Slovenijo

Avtor

V tej novici

Dallas Mavericks

Slovenski čudežni deček še ne bo zaigral v poletni ligi NBA, zato se kmalu vrača v Slovenijo. Z njim pa prihaja tudi njegov novi trener Rick Carlisle v želji bolje spoznati našega zvezdnika, da ga bo lahko čimbolje vključil v ekipo v novi sezoni.

Getty Image

Po poročanju ESPN se trener Dallasa Rick Carlisle dobro zaveda, da bi Luka lahko bil naslednjik Dirka Nowitzkega. Kje bi ga lahko spoznal bolje kot v njegovem domačem okolju, zato se je odločil za potovanje v Slovenijo.

19-letni obetavni Slovenec velja za zelo vsestranskega, kar bodo pri Mavericksih seveda preverili in ga preizkusili na različnih položajih. Carlisle mora zanj v ekipi zvezdnikov poiskati takšen položaj, kjer bo Dončić lahko kar najbolje izkoristil svoje vrline in se vključil v ekipo za daljši rok.

Pa še ena Lukova anekdota iz klubskih vrst:

Teoritiki zarote, ki verjamejo, da je zemlja ploščata, imajo novega člana. Spomnimo, da je ''velik zagovornik'' tega tudi košarkar Kyrie Irving. V neuradnem intervjuju z Mavsovim igralcem Mitchellom Creekom je Luka Dončić odgovarjal na vprašanje ''je Zemlja ploščata ali okroga?''

Luka je po kratkem premisleku v šali priznal resnico.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

VIDEO: Top 10 podaj izza hrbta v sezoni 2017/18

Avtor

VIDEO: Top 10 podaj izza hrbta v sezoni 2017/18

V pričakovanju nove sezone v Ligi NBA se vselej ogrevamo s posnetkih najlepših potez minule sezone. Tokrat vam predstavljamo deset najlepših podaj izza hrbta v sezoni 2017/18.

Rondo: Pomagam mladim, sem podaljšana roka trenerja

Avtor

Rondo: Pomagam mladim, sem podaljšana roka trenerja

Organizator igre Los Angeles Lakersov Rajon Rondo je razkril, da je zelo vesel, ker bo v naslednji sezoni pomagal pri razvoju mladih košarkarjev.

VIDEO: V Gdynii pod strop obesili Jagodnikov dres

Avtor

VIDEO: V Gdynii pod strop obesili Jagodnikov dres

Legendarnega slovenskega košarkarja Gorana Jagodnika je doletela velika čast. Poljski prvoligaš Asseco Arka Gdynia je njegov dres s številko 12 dvignil pod strop dvorane in se mu zahvalil za vse trenutke med letoma 2002 in 2006.

Llull: Takšen Dončić se rodi enkrat na 20-30 let

Avtor

Llull: Takšen Dončić se rodi enkrat na 20-30 let

Košarkaš Reala Sergio Llull je še enkrat več poudaril in povedal, da je Luka Dončić na nek način čudežni deček košarke.
Loading...