Vir: Christian Petersen, Getty Images Sport
Košarka 15.09.2017 | 18:13 > 18:16

Kapetan: Zaslužimo si zlato medaljo

Avtor

Goran Dragić je prepričan, da njegova reprezentanca še ni rekla zadnje na tem eurobasketu.

Goran Dragić, Luka Dončić

Vir: fiba.basketball

"To je vrhunec moje kariere. Nikoli še nisem bil na olimpijskih igrah, toda … Bil sem eden tistih, ki sem napovedal kolajno. Sanje so se uresničile. Zdaj moramo prespati stvari, da se sploh začnemo zavedati. V garderobi se kar nismo znali veseliti. Prišli smo v slačilnico in kar nismo vedeli, kaj naj naredimo. To bo prišlo za nami. Vsak športnik si želi priti do takega uspeha. Vse življenje treniraš dvakrat na dan, zvijaš gležnje, poškodovana kolena, modrice … Da na koncu dobiš kolajno okoli vratu, poplača celoten trud.," je za MMC dejal verjetno najboljši posameznik tega prvenstva.

Zato sta mi všeč Igorjev koncept in NBA-mentaliteta. Vsi smo profesionalci in vsi vemo, kaj moramo narediti. Ko smo prosti med treningi in imamo prost dan, si sam svoj gospodar. Delaš, kar hočeš. Si sproščen, tega pa v preteklosti ni bilo. Zaslužimo si zlato medaljo," še pravi kapetan slovenske izbrane vrste.

Goran, naj se tvoje besede uresničijo.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Wade zapustil bike. Nadaljuje z Gogijem ali LeBronom?

Avtor

Wade zapustil bike. Nadaljuje z Gogijem ali LeBronom?

Dwyane Wade je zapustil Chicago Bulls in sedaj kot prost igralec izbira med ponudbami. Za njegove usluge se zanima Cleveland pa tudi Miami Gorana Dragića.

Dragić: "Z Miamijem grem po naslov!"

Avtor

Dragić: "Z Miamijem grem po naslov!"

Član zlate slovenske reprezentance in MVP končanega evropskega prvenstva v košarki, Goran Dragić je povedal, da je pripravljen na osvajanje naslova v ligi NBA z Miamijem.

Bagatskis odstopil z mesta selektorja Latvije

Avtor

Bagatskis odstopil z mesta selektorja Latvije

Četrtfinale na pravkar končanem evropskem prvenstvu je strokovnjak ocenil kot uspeh, očitno pa v nadaljnjih tekmovanjih ne vidi izziva.

Pred devetimi leti: Prihodnost in preteklost se srečata

Avtor

Pred devetimi leti: Prihodnost in preteklost se srečata

Pred devetimi leti so košarkarji Olimpije, za katero je takrat nastopal Goran Dragić, osvojili nov naslov prvaka in takrat je poleg Dragića stala tudi prihodnost slovenske košarke, Luka Dončić.
Loading...