fiba.basketball
Košarka 16.09.2017 | 12:16

Slovenska navijaška invazija v Carigrad!

Avtor

Po uspehu slovenske košarkaške reprezentance se pred jutrišnjim finalom očitno obeta prava invazija slovenskih navijačev v Carigrad.

Goran Dragić, Luka Dončić

fiba.basketball

Slovenija je prvič v zgodovini osvojila medaljo na Eurobasketu, vsi si želimo, da bi le ta bila zlatega leska, vendar to bodo naši morali jutri dokazati v Carigradu, kjer se ob 20:30 začenja veliki finale med Slovenijo in Srbijo.

Tudi tokrat naj bi naši fantje imeli bučno podporo s tribun, po nekaterih podatkih očitno še večjo kot v polfinalu, kjer so premagali Španijo.

Že danes naj bi se nekateri slovenski navijači odpravili v Turčijo z avtomobili, avtobusi in letali. Jutri pa naj bi v Carigrad letelo kar enajst letal. Po nekaterih podatkih naj bi slovenski navijači zasedli dobrih 5.500 mest v dvorani.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Slovenski košarkarji uvrščeni na evropsko prvenstvo 3x3

Avtor

Slovenski košarkarji uvrščeni na evropsko prvenstvo 3x3

Slovenska reprezentanca v košarki 3x3 je uspešno opravila kvalifikacijski turnir za nastop na evropskem prvenstvu, ki ga bo 14. in 16. septembrom gostila Bukarešta. Slovenske barve so tudi v kvalifikacijah za EP zastopali Adin Kavgić, Gašper Ovnik, Simon Finžgar in Anže Srebovt.

KZS obudila člansko B reprezentanco!

Avtor

KZS obudila člansko B reprezentanco!

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) se je odločila, da vnovič obudi projekt B-reprezentance. Selektor Aleksander Sekulić jo bo julija popeljal na tri tekme na Kitajsko, so danes sporočili s KZS.

Zlati košarkarji le do višje nagrade

Avtor

Zlati košarkarji le do višje nagrade

Slovenski košarkarji, ki so v Carigradu lani osvojili naslov evropskih prvakov z zmago proti Srbiji v finalu, so po dogovorih in javnem zgražanju le dobili izplačane denarne nagrade v višini 10.000 evrov bruto na igralca.

Udrih (vendarle) znova za Slovenijo?

Avtor

Udrih (vendarle) znova za Slovenijo?

Beno Udrih je med nekaterimi slovenskimi ljubitelje košarke "persona non grata", saj se v preteklosti ni želel udeleževati reprezentančnih zborov, a Šempeterčan poudarja, da je še zmeraj pripravljen obleči dres slovenske državne izbrane vrste.
Loading...