Vir: fiba.basketball
Košarka 16.09.2017 | 12:16

Slovenska navijaška invazija v Carigrad!

Avtor

Po uspehu slovenske košarkaške reprezentance se pred jutrišnjim finalom očitno obeta prava invazija slovenskih navijačev v Carigrad.

Goran Dragić, Luka Dončić

Vir: fiba.basketball

Slovenija je prvič v zgodovini osvojila medaljo na Eurobasketu, vsi si želimo, da bi le ta bila zlatega leska, vendar to bodo naši morali jutri dokazati v Carigradu, kjer se ob 20:30 začenja veliki finale med Slovenijo in Srbijo.

Tudi tokrat naj bi naši fantje imeli bučno podporo s tribun, po nekaterih podatkih očitno še večjo kot v polfinalu, kjer so premagali Španijo.

Že danes naj bi se nekateri slovenski navijači odpravili v Turčijo z avtomobili, avtobusi in letali. Jutri pa naj bi v Carigrad letelo kar enajst letal. Po nekaterih podatkih naj bi slovenski navijači zasedli dobrih 5.500 mest v dvorani.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Slovenija začela s pripravami na drugi del kvalifikacij

Avtor

Slovenija začela s pripravami na drugi del kvalifikacij

V Ljubljani se je zbrala moška članska košarkaška reprezentanca, ki jo v drugem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo čakata dve gostovanji. Varovanci Rada Trifunovića se bodo v petek pomerili s Črno goro, v ponedeljek pa jih čaka še gostovanje pri Belorusih.

Trifunović napovedal lov na dve zmagi

Avtor

Trifunović napovedal lov na dve zmagi

Slovenski selektor Radovan Trifunović je na novinarski konferenci predstavil cilje in razmišljanja pred začetkom drugega kvalifikacijskega cikla. Slovenci s pripravami začnejo v ponedeljek. V drugem ciklu bo izbrana vrsta gostovala v Črni gori in Belorusiji.

Trifunović vpoklical še Murića in Vončino

Avtor

Trifunović vpoklical še Murića in Vončino

Selektor moške članske reprezentance Radovan Trifunović je določil štirinajst košarkarjev za drugi cikel kvalifikacij za SP 2019. Poleg dvanajsterice, ki je slovenske barve zastopala v uvodnem delu kvalifikacij, sta na seznamu še Edo Murić in Luka Vončina.

Slovenci četrti, Federer pred Ronaldom in Messijem

Avtor

Slovenci četrti, Federer pred Ronaldom in Messijem

Slovenska košarkarska reprezentanca je v izboru mednarodnega združenja športnih novinarjev (AIPS) za najboljšo ekipo leta zasedla četrto mesto. Za najboljšega športnika je bil izbran Roger Federer, za najboljšo športnico pa njegova stanovska kolegica Serena Williams.
Loading...