Vir: Getty Images/Grant Halverson
Košarka 16.09.2017 | 14:29

Đorđević: Slovenija je veliki favorit finala

Avtor

Selektor košarkaške reprezentance Srbije Aleksandar Đorđević je po polfinalni zmagi nad Rusijo vlogo favorita v jutrišnjem finalu pustil Sloveniji.

Aleksandar Đorđević

Vir: Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Aleksandar Đorđević

Po zmagi Srbije v polfinalu nad Rusije se obeta balkanski finale med Srbijo in Slovenijo. To bo zagotovo izjemno zanimiv obračun, kjer pa je pravega favorita težko določiti. Slovenija se je v finale uvstile brez enega samega poraza. Na drugi strani pa je Srbija v skupinskem delu morala priznati premoč Rusiji.

"Vemo kaj nas čaka. Igramo proti najboljšemu moštvu tega prvenstva. Igrajo fenomenalno košarko, z veliko talenta, tehnike, fizike, šale v igri in na koncu še lepote. Mi se bomo morali prilagoditil, saj oni niso izgubili še nobene tekme. Že v slačilnici smo se pogovarjali o Sloveniji in o njihovih kvalitetah. Tekma proti njim bo zelo zahtevna, oni pa bodo imeli dan počitka več, kar je lahko na koncu ključno. So najbolje pripravljena ekipa na prvenstvu. Imajo izjemne atlete na zunanjih položajih, ki so razigrani, samozavestni in poletni. Oni so absolutni favorit,"  je pred velikim finalom dejal Đorđević in nekaj več pritiska postavil na stran Slovenije.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

SK1: Ob 18h vroč srbski derbi med Partizanom in Zvezdo

Avtor

SK1: Ob 18h vroč srbski derbi med Partizanom in Zvezdo

Za konec jesenskega dela v Srbiji nas čaka veliki derbi v Beogradu med Partizanom in Crveno Zvezdo, ki sta tudi edina balkanska predstavnika, ki bosta prezimila v Evropi.

Evropski prvaki dobili svojo znamko

Avtor

Evropski prvaki dobili svojo znamko

Pošta Slovenije bo ob izjemnem uspehu slovenske košarkarske reprezentance izdala priložnostno poštno znamko, posvečeno evropskim košarkarskim prvakom.

Izpoved Dokićeve: Oče me je pretepal do nezavesti

Avtor

Izpoved Dokićeve: Oče me je pretepal do nezavesti

Bivša srbska tenisačica Jelena Dokić, ki je nastopala tudi za Avstralijo, je javnosti zaupala nekaj podrobnosti iz svojega otroštva. Oče Damir naj bi jo med treningi grdo mučil.

Kokoškov: "Pred finalom brez taktike, le motiviranje"

Avtor

Kokoškov: "Pred finalom brez taktike, le motiviranje"

Novinar Sportkluba Saša Ozmo je na srbskem portalu Sportifico objavil obširen intervju z nekdanjim selektorjem slovenske košarkarske reprezentance, Igorjem Kokoškovim.
Loading...