Getty Images/Grant Halverson
Košarka 16.09.2017 | 14:29

Đorđević: Slovenija je veliki favorit finala

Avtor

Selektor košarkaške reprezentance Srbije Aleksandar Đorđević je po polfinalni zmagi nad Rusijo vlogo favorita v jutrišnjem finalu pustil Sloveniji.

Aleksandar Đorđević

Srdjan Stevanovic, Getty Images Sport

Aleksandar Đorđević

Po zmagi Srbije v polfinalu nad Rusije se obeta balkanski finale med Srbijo in Slovenijo. To bo zagotovo izjemno zanimiv obračun, kjer pa je pravega favorita težko določiti. Slovenija se je v finale uvstile brez enega samega poraza. Na drugi strani pa je Srbija v skupinskem delu morala priznati premoč Rusiji.

"Vemo kaj nas čaka. Igramo proti najboljšemu moštvu tega prvenstva. Igrajo fenomenalno košarko, z veliko talenta, tehnike, fizike, šale v igri in na koncu še lepote. Mi se bomo morali prilagoditil, saj oni niso izgubili še nobene tekme. Že v slačilnici smo se pogovarjali o Sloveniji in o njihovih kvalitetah. Tekma proti njim bo zelo zahtevna, oni pa bodo imeli dan počitka več, kar je lahko na koncu ključno. So najbolje pripravljena ekipa na prvenstvu. Imajo izjemne atlete na zunanjih položajih, ki so razigrani, samozavestni in poletni. Oni so absolutni favorit,"  je pred velikim finalom dejal Đorđević in nekaj več pritiska postavil na stran Slovenije.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Sacramento se spominja "Peđine" mojstrske asistence

Avtor

Sacramento se spominja "Peđine" mojstrske asistence

Sacramento Kings so pred nekaj dnevi Pejo Stojakovića imenovali na mesto pomočnika izvršnega direktorja kluba, Vlada Divca, včeraj pa so se prek Twitterja spomnili na njegovo res izjemno asistenco.

Zlati košarkarji le do višje nagrade

Avtor

Zlati košarkarji le do višje nagrade

Slovenski košarkarji, ki so v Carigradu lani osvojili naslov evropskih prvakov z zmago proti Srbiji v finalu, so po dogovorih in javnem zgražanju le dobili izplačane denarne nagrade v višini 10.000 evrov bruto na igralca.

Dejan Radonjić novi trener Bayerna

Avtor

Dejan Radonjić novi trener Bayerna

Dejan Radonjić je novi trener košarkarjev Bayerna. Na klop je sedel potem, ko je z mesta trenerja odstopil Saša Đorđević.

Teodosić pojasnil mit o hamburgerjih s sirom

Avtor

Teodosić pojasnil mit o hamburgerjih s sirom

Organizator igre Los Angeles Clippersov, Miloš Teodosić, je zadovoljen, ker se soigralci v Kaliforniji do njega ne obnašajo, kot da je novinec v ligi, v pogovoru za New York Times pa je zanikal, da so cheeseburgerji njegov najljubši obrok.
Loading...