Pool, Getty Images Sport
Košarka 13.10.2017 | 21:34

Olimpija Krki odčitala lekcijo v Novem Mestu

Avtor

V tej novici

KK Krka

Košarkarji Olimpije in Sixta Primorske so v 2. krogu DP v košarki 2017/2018 zabeležili zmago. "Zmaji" so premagali Krko, primorski klub pa je bil boljši od Zlatoroga. Datumi odloženih tekem prvega kola bodo znani naknadno.

Olimpija, Igokea, Nikola Jevtović

Petrol Olimpija/Ales Fevzer

Olimpija je Krko na Dolenjskem deklasirala s 96:74, medtem ko je udeleženka 2. ABA lige v Laškem Zlatorog premagala z 81:76. "Zmajčke" so do gladke zmage vodili Devon Oliver,(14 točk), Talor Battle (13), Domen Lorbek, Jan Špan, Gregor Hrovat in Erjon Kastrati (vsi 10).

Pri domačih so bili najbolj učinkoviti  Maj Kovačević (14 točk), Paolo Marinelli (13) in Dino Cinac (12).

Pri zmgi ekipe Jurice Golemca v Laškem sta blestela zlasti Marjan Čakarun in ShawnKing, ki sta dosegla 16 točk, pri domačih pa sta se izkazala UrbanDurnik in MihaLapornik, ki jih je imel pet manj.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Dwight Howard bo kariero nadaljeval v Brooklynu

Avtor

Dwight Howard bo kariero nadaljeval v Brooklynu

Po poročanju medijske hiše ESPN bo center Dwight Howard znova zamenjal klubske barve. Charlotte Hornetsi bodo v zameno zanj od Brooklyna dobili ruskega košarkarja Timofeja Mozgova in dve izbiri v drugem krogu na prihajajočih naborih.

Še ena okrepitev: Rebec novi igralec Olimpije

Avtor

Še ena okrepitev: Rebec novi igralec Olimpije

Košarkarski klub Petrol Olimpija je na seznam igralcev dodal prvega domačega košarkarja. Zmajem se je pred začetkom sezone 2018/19 pridružil Jan Rebec, ki je v minuli sezoni uspešno nosil dres Šenčurja.

Aleksej Nikolič pred vrati Petrol Olimpije!

Avtor

Aleksej Nikolič pred vrati Petrol Olimpije!

Član slovenske zlate generacije Aleksej Nikolić sicer član Brose Bamberga naj bi bil po poročanju "Sportanda" tik pred podpisom pogodbe s Petrol Olimpijo.

Črnogorski biser v dresu Petrol Olimpije!

Avtor

Črnogorski biser v dresu Petrol Olimpije!

Seznam mladih in talentiranih igralcev Košarkarskega kluba Petrol Olimpija je iz dneva v dan daljši. Zmaji so sklenili večletno pogodbo z 18-letnim črnogorskim košarkarjem Markom Simonovićem, ki velja za enega izmed najbolj talentiranih igralcev v svoji generaciji.
Loading...