Pool, Getty Images Sport
Košarka 13.10.2017 | 21:34

Olimpija Krki odčitala lekcijo v Novem Mestu

Avtor

V tej novici

KK Krka

Košarkarji Olimpije in Sixta Primorske so v 2. krogu DP v košarki 2017/2018 zabeležili zmago. "Zmaji" so premagali Krko, primorski klub pa je bil boljši od Zlatoroga. Datumi odloženih tekem prvega kola bodo znani naknadno.

Olimpija, Igokea, Nikola Jevtović

Petrol Olimpija/Ales Fevzer

Olimpija je Krko na Dolenjskem deklasirala s 96:74, medtem ko je udeleženka 2. ABA lige v Laškem Zlatorog premagala z 81:76. "Zmajčke" so do gladke zmage vodili Devon Oliver,(14 točk), Talor Battle (13), Domen Lorbek, Jan Špan, Gregor Hrovat in Erjon Kastrati (vsi 10).

Pri domačih so bili najbolj učinkoviti  Maj Kovačević (14 točk), Paolo Marinelli (13) in Dino Cinac (12).

Pri zmgi ekipe Jurice Golemca v Laškem sta blestela zlasti Marjan Čakarun in ShawnKing, ki sta dosegla 16 točk, pri domačih pa sta se izkazala UrbanDurnik in MihaLapornik, ki jih je imel pet manj.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

VIDEO: Top 10 podaj izza hrbta v sezoni 2017/18

Avtor

VIDEO: Top 10 podaj izza hrbta v sezoni 2017/18

V pričakovanju nove sezone v Ligi NBA se vselej ogrevamo s posnetkih najlepših potez minule sezone. Tokrat vam predstavljamo deset najlepših podaj izza hrbta v sezoni 2017/18.

Rondo: Pomagam mladim, sem podaljšana roka trenerja

Avtor

Rondo: Pomagam mladim, sem podaljšana roka trenerja

Organizator igre Los Angeles Lakersov Rajon Rondo je razkril, da je zelo vesel, ker bo v naslednji sezoni pomagal pri razvoju mladih košarkarjev.

VIDEO: V Gdynii pod strop obesili Jagodnikov dres

Avtor

VIDEO: V Gdynii pod strop obesili Jagodnikov dres

Legendarnega slovenskega košarkarja Gorana Jagodnika je doletela velika čast. Poljski prvoligaš Asseco Arka Gdynia je njegov dres s številko 12 dvignil pod strop dvorane in se mu zahvalil za vse trenutke med letoma 2002 in 2006.

Elton Brand je postal novi generalni menedžer 76-ersov

Avtor

Elton Brand je postal novi generalni menedžer 76-ersov

Elton Brand, nekdanji košarkar, ki je svojo kariero leta 2016 zaključil prav v dresu Philadelphie in nato kmalu po delu v klubskem vodstvu postal tudi podpredsednik kluba, se bo v prihodnje preizkusil v novi vlogi. Prvi "pick" nabora leta 1999 je postal novi generalni menedžer 76-ersov.
Loading...