Getty Image/ Pool
Košarka 13.12.2017 | 17:06 > 17:21

Igor Tratnik okrepil Petrol Olimpijo

Avtor

Košarkarji Petrola Olimpije bodo v nadaljevanju sezone igrali tudi z Igorjem Tratnikom. Olimpija je s krilnim centrom podpisala pogodbo do konca sezone 2017/18 z možnostjo podaljšanja.

Getty Images

28-letni in 207 cm visoki Tratnik je je v prejšnji sezoni nastopal za Zlatorog iz Laškega, kjer je v povprečju dosegal 16,6 točke in 7,4 skoka v slovenskem prvenstvu.

Nato se je poškodoval, del rehabilitacije in telesne priprave po poškodbi kolenskih vezi pa je že opravil pri Petrolu Olimpiji. Tratnik bo v dresu zmajev debitiral, ko bo zeleno luč prižgala še zdravniška služba, so še sporočili iz ljubljanskega kluba.

Tratnik je kariero začel v Grospuljem, nato pa jo nadaljeval v Heliosu, Postojni, Aridani (Španija), Valurju, Portorožu, Krki in pred Zlatorogom še v Tajfunu

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Aleksej Nikolič pred vrati Petrol Olimpije!

Avtor

Aleksej Nikolič pred vrati Petrol Olimpije!

Član slovenske zlate generacije Aleksej Nikolić sicer član Brose Bamberga naj bi bil po poročanju "Sportanda" tik pred podpisom pogodbe s Petrol Olimpijo.

Črnogorski biser v dresu Petrol Olimpije!

Avtor

Črnogorski biser v dresu Petrol Olimpije!

Seznam mladih in talentiranih igralcev Košarkarskega kluba Petrol Olimpija je iz dneva v dan daljši. Zmaji so sklenili večletno pogodbo z 18-letnim črnogorskim košarkarjem Markom Simonovićem, ki velja za enega izmed najbolj talentiranih igralcev v svoji generaciji.

Marvin Jones okrepil centrsko linijo Petrol Olimpije

Avtor

Marvin Jones okrepil centrsko linijo Petrol Olimpije

Marvin Jones, 213 centimetrov visoki center, bo v naslednji sezoni igral pod košem pri Petrol Olimpiji. Američan je nazadnje igral za grški Kolossos z Rodosa.

Mitch McCarron se iz Olimpije vrača v Avstralijo

Avtor

Mitch McCarron se iz Olimpije vrača v Avstralijo

Avstralski organizator igre Mitch McCarron ne bo nadaljeval kariere pri Petrol Olimpiji. Igralec namreč odhaja v Avstralijo k moštvu Melbourne United.
Loading...