Twitter
Košarka 12.03.2018 | 16:11 > 16:14

Olimpija blizu (dokončni) sanaciji dolga

Avtor

Čeprav sezona rezultatsko v ligi ABA ni bila preveč uspešna, je bil direktor Petrol Olimpije Roman Lisac po zadnji tekmi proti Zadru zadovoljen predvsem iz vidika tega, da je klub praktično v celoti poravnal dolgove.

Petrol Olimpija

Twitter

Petrol Olimpija

"Mislim, da je izkupiček zmag po novem letu, ko je moštvo prevzel Martić, soliden. Škoda, da Zadra nismo premagali za 23 točk, kar je bil načrt. Zbolel je Begić in pozna se odsotnost organizatorja igre. Verjamem, da bi, če bi se malce drugače poklopilo, bili lahko višje. Ne mislim komentirati polemik z določenimi ljudmi, a mislim, da se na igrišču, v delu in v igri vidi občutna razlika. Mislim, da smo na dobri poti in da Martić, ki ima absolutno vso našo podporo, dobro dela. Šesto mesto je bila želja pred sezono, ampak od začetka sva s predsednikom Berločnikom govorila, da bo ključno, kar bo tudi naš fokus, priti čim prej na želeno ničlo. Temu smo zelo blizu. Mislim, da bomo do konca meseca objavili, da je sanacija dokončno končana in da dejansko Olimpija za nazaj ne dolguje več nikomur," je po poročanju MMC-ja dejal Roman Lisac in dodal, da klub tudi v naslednji sezoni načrtuje igranje v Evropskem pokalu: "Olimpija bo naslednje leto zagotovo igrala Ligo ABA. V kratkem imamo sestanek, kjer se bo vedelo, kakšna bo sestava regionalnih tekmovanj naslednjo sezono. Zagotovo bo Olimpija v Jadranski ligi, bomo pa naredili tudi vse, da bi se dogovorili za Evropski pokal. Videli bomo sicer, kako bo s Fibino Ligo prvakov, vendar smo osredotočeni na to Ulebovo tekmovanje, saj je vendarle kakovostnejše."

Petrol Olimpija po koncu nastopov v jadranski druščini čaka še zaključek državnega prvenstva, kjer je cilj, tako Lisac, samo eden. "Absolutno je zdaj cilj državni naslov. Če pogledamo malo po Evropi, boste videli, da je bilo kar nekaj presenečenj in so tudi velikani ostali brez pokalov. To je ena tekma, ki odloča o vsem. Državno prvenstvo pa je druga zgodba in to moramo dobiti," pravi direktor zmajev, ki zagotavlja, da igralci redno dobivajo plačilo za opravljeno na parketu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

VIDEO: Zmaji začeli priprave na Rogli

Avtor

VIDEO: Zmaji začeli priprave na Rogli

Košarkarji Petrol Olimpije se pod vodstvom trenerja Zorana Martića v sredo odpotovali na osrednji del priprav na novo sezono Roglo, kjer so že začeli s trdim delom na pripravljalnem taboru. Kaj se je dogajalo na uvodnih treningih, si poglejte v zgornjem videu.

Domen Lorbek iz Ljubljane v Igokeo

Avtor

Domen Lorbek iz Ljubljane v Igokeo

Domen Lorbek je bil v minuli sezoni med najpomembenjši igralci Petrol Olimpije, v novi sezoni pa bo nastopal za Igokeo.

Petrol Olimpija začela s pripravami na novo sezono

Avtor

Petrol Olimpija začela s pripravami na novo sezono

Košarkarji Petrol Olimpije so v ponedeljek v Areni Stožice začeli s pripravami na novo sezono. Na uvodnem treningu so se zbrali vsi košarkarji, z izjemo Luke Šamanića, ki je v nedeljo s hrvaško reprezentanco sklenil nastope na evropskem prvenstvu za reprezentance do 18. leta.

Petrol Olimpija krepi strokovni štab

Avtor

Petrol Olimpija krepi strokovni štab

Strokovni štab Petrol Olimpije je pred začetkom pripravljalnega obdobja okrepil še en nekdanji košarkar Zmajev. Kot pomočnik glavnemu trenerju Zoranu Martiću bo v prihajajoči sezoni na klop zmajev sedel Gregor Hafnar.
Loading...