Getty Image
Košarka 14.07.2018 | 12:42 > 12:46

Tudi Radulović ostaja v Stožicah

Avtor

Petrol Olimpija nadaljuje s sestavljanjem igralskega mozaika za naslednjo sezono. V Ljubljani odhaja tudi center Bojan Radulović.

Bojan Radulović

KK Petrol Olimpija

Jedro ekipe Petrol Olimpije bo tako v prihajajoči sezoni ostalo podobno, kot v sezoni poprej. Zmaji so v svojih vrstah uspeli zadržati Jana Špana, Dražena Bubnića, Erjona Kastratija in glavnega trenerja Zorana Martića, dodali pa so Miho Lapornika, Marka Simonovića, Luko Šamanića, Jana Rebca, Marvina Jonesa, Jaleka Feltona in pomočnika glavnega trenerja Stipeta Modrića. Veljavni pogodbi s klubom so že imeli Mirza Begić, Igor Tratnik, Issuf Sanon in Roko Badžim.

V Ljubljani bomo v naslednji sezoni lahko spremljali tudi Bojana Radulovića, ki bo skupaj z Begićem in Jonesom tvoril visoko trojko pod košem Zmajev. Radulović je v Ligi ABA zaigral na 19 tekmah, v Fibini Ligi prvakov na 14 tekmah, v državnem prvenstvu pa na 34 tekmah. V Ligi Nova KBM je v povprečju dosegal 3,7 točke in 2,4 skoka, v Ligi prvakov 0,9 točke in 1,6 skoka, v regionalnem tekmovanju pa 3,1 točko in 1,6 skoka na dvoboj.

"Bojan Radulović je bil član našega moštva že v minuli sezoni, ko smo osvojili naslov državnih prvakov in mislim, da si je zaslužil priložnost tudi za naslednjo sezono. Pričakujem, da bo še napredoval in še bolj pomagal moštvu z dobrimi igrami v prihodnje," je ob tem dejal trener Martić, Radulović pa je dodal: "Vesel sem, da bom ostal pri Petrol Olimpiji, s katero sem postal državni prvak Slovenije. Zahvaljujem se upravi kluba ter strokovnemu štabu za izkazano zaupanje in komaj čakam da se sezona začne, mi pa krenemo novim izzivom naproti."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Superpokal Slovenije drugič zapored v Hali Tivoli

Avtor

Superpokal Slovenije drugič zapored v Hali Tivoli

Klubska sezona 2018/19 se bo na naših tleh začela s tradicionalnim Superpokalom. Za prvo lovoriko v sezoni se bosta pomerili ekipi Petrola Olimpije, zmagovalec Lige Nova KBM, ter Sixt Primorske, zmagovalec Pokala Spar. Srečanje, bo na sporedu v ponedeljek, 24. septembra, ob 20. uri, v Hali Tivoli.

VIDEO: Zmaji začeli priprave na Rogli

Avtor

VIDEO: Zmaji začeli priprave na Rogli

Košarkarji Petrol Olimpije se pod vodstvom trenerja Zorana Martića v sredo odpotovali na osrednji del priprav na novo sezono Roglo, kjer so že začeli s trdim delom na pripravljalnem taboru. Kaj se je dogajalo na uvodnih treningih, si poglejte v zgornjem videu.

Domen Lorbek iz Ljubljane v Igokeo

Avtor

Domen Lorbek iz Ljubljane v Igokeo

Domen Lorbek je bil v minuli sezoni med najpomembenjši igralci Petrol Olimpije, v novi sezoni pa bo nastopal za Igokeo.

Petrol Olimpija začela s pripravami na novo sezono

Avtor

Petrol Olimpija začela s pripravami na novo sezono

Košarkarji Petrol Olimpije so v ponedeljek v Areni Stožice začeli s pripravami na novo sezono. Na uvodnem treningu so se zbrali vsi košarkarji, z izjemo Luke Šamanića, ki je v nedeljo s hrvaško reprezentanco sklenil nastope na evropskem prvenstvu za reprezentance do 18. leta.
Loading...