Izvor: Guliver Getty / Matthias Hangst

Marketing

Oglašujte na televiziji SPORT KLUB, spletnih portalih in mobilnih aplikacijah

Programi SPORTKLUB so najbolj gledani športni programi v Sloveniji in v regiji. Program 24 ur dnevno oddaja prenose nogometa, košarke, rokometa, tenisa, hokeja, golfa …

Na televizij Sportklub redno pripravljamo atraktivne in inovativne oglaševalske koncepte, ki našim naročnikom, ob KLASIČNEM OGLAŠEVANJU, ponujajo dodatne oblike promocije in predstavitve.

DODATNE OBLIKE TV OGLAŠEVANJA:

SPONZORSTVO OGLASNE ŠPICE: Sponzorstvo uvodne in zaključne špice oglasnega bloka.

SPONZORSTVO PROGRAMA : Ustvarjalna združitev vaše blagovne znamke z blagovno znamko znanega programa.

OGLAŠEVANJE PREKO INSERTERJEV: Oglaševanje preko vstavljenih vsebin (logotip ali animacija logotipa) med tekmami v živo.

VSTAVLJENE VSEBINE NA DELJENEM ZASLONU NA SPORT KLUBU: Oglaševanje v posebnem razdelku, ki sega čez 3/4 zaslona med tekmami v živo. Odlična vidljivost.

SPONZORSTVO GOLA NA SPORT KLUBU: Sponzorski inserter ob vsakem golu med nogometnimi tekmami.

SPONZORSTVO PODALJŠKA NA SPORT KLUBU: Vstavljena vsebina med celotnim trajanjem podaljška med nogometnimi tekmami.

SPONZORSTVO ŠPORTNIH VSEBIN NA SPORT KLUBU: Sponzorstvo določenih lig, prvenstev itd. Sponzorski video se predvaja pred in po tekmi, prav tako pa se predvaja logotip med vsemi napovedniki za tekme.

SPORTKLUB SPLETNI PORTALI IN MOBILNE APLIKACIJE: Sportklub spletni portal in mobilne aplikacije so dostopni uporabnikom v treh regionalnih jezikih (srbskem, hrvaškem, slovenskem) in v vseh državah nekdanje Jugoslavije (Hrvaški, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni gori in Makedoniji). Pokriva velik trg in nudi številne možnosti za naročnike, da predstavijo svoje proizvode.

Loading...