Vir: Getty Images/Stuart Franklin
Nogomet 21.06.2017 | 21:30

Bayern zagrozil: prste stran od Lewandowskega

Avtor

V tej novici

Bayern Munich

Takoj potem, ko so se pojavile govorice o tem, da bi napadalec Bayerna Robert Lewandowski lahko odšel drugam že v tem prestopnem roku, so se oglasili pri Bavarcih in poslali jasno sporočilo vsem morebitnim snubcem, da Lewa ne odhaja nikamor.

Robert Levandovski

Vir: Getty Images Sport, Alexander Hassenstein, Bongarts

Robert Levandovski

Poljski napadalec je nezadovljen na Bavarskem pri Bayernu. Vse skupaj so hitro zagrabili pri nekaterih velikanih, ki si želijo okrepiti v napadu. Manchester United in Chelsea naj bi že vzpostavila kontakt z agentom poljskega napadalca. Iz tabora Bayerna pa je prišlo opozorilo, da naj Poljaki kar lepo pustijo pri miru.

"Robert Lewandowski ima pogodbo podpisano do leta 2021. Tako, da Bavarci niti malo ne razmišljajo o njegovem mogočem prestopu. Zaenkart do pogovorov še ni prišlo in do njh niti ne bo prišlo. Če bodo drugi klubi želeli govoriti o prestopu z igralci, ki so pod pogodbami, oni sami tvegajo, da bodo kaznovni s strani FIFE. Lewandovski nam je zatrdil, da ni prišlo še do nobenih pogovorov z njim," je prišlo do jasnega sporočila s strani kluba.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Neuer spet huje poškodovan?

Avtor

Neuer spet huje poškodovan?

Potem ko je nemški nogometni vratar Manuel Neuer zaradi poškodbe noge dolgo časa prisilno počival, se zdaj morda zgodba ponavlja.

Pri Bayernu jezni na prvega zvezdnika

Avtor

Pri Bayernu jezni na prvega zvezdnika

Robert Lewandowski je pošteno razjezil upravo svojega kluba, po tem, ko je javno kritiziral aktivnosti v zadnjem prestopnem roku.

Superiorni Liverpool poteptal Bayern

Avtor

Superiorni Liverpool poteptal Bayern

Nogometaši Liverpoola so premagali Bayern Munchen na prijateljski tekmi na turnirju Audi kup v Munchnu. Angleži so domačine dobesedno osramotili na Alianz Areni in jih premagali s 3:0.

Borussia našla "novega Lewandovskega"

Avtor

Borussia našla "novega Lewandovskega"

Borussia iz Dortmunda je spustila lovke na Dawida Kownackija, enega od največjih talentov poljskega nogometa, ki ga že primerjajo z Robertom Lewnadowskim, piše nemški "Bild".
Loading...