Getty Images / Christopher Lee
Nogomet 17.09.2017 | 14:25

Višek nešportnega vedenja v tretji bundesligi!

Avtor

Na tekmi tretje nemške lige med Carl Zeiss Jeno ter klubom po imenu Meppen, so bili gledalci priča nevsakdanjemu dogodku.

Princscreen

Gostje so vodili z 2:0, eden od domačih igralcev se je poškodoval, zato je igralec Meppna obstal, da bi se igra ustavila in bi poškodovanemu igralcu Jene zdravniška služba pomagala. 

Zgodilo se je nekaj, kar v profesionalni sferi nogometa zelo redko vidimo: pred njegovimi očmi je žogo vzel igralec domačih, Soeren Eismann ter dosegel gol, kar je izzvalo vsesplošen bes gostujoče ekipe.

Zadetek je sodnik seveda moral priznati, da bi bila tragedija za goste še večja, pa je isti nogometaš potem dosegel še en gol in Jeni prinesel točko.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Švica ugnala Japonsko, Nemci tokrat komaj preko Arabcev

Avtor

Švica ugnala Japonsko, Nemci tokrat komaj preko Arabcev

Na generalki pred SP v Rusiji je danes Švica premagala Japonsko z 2:0. Nemci pa znova niso bili prepričljivi, saj so Savdsko Arabijo ugnali samo z 2:1.

Sane: Sem razočaran, a odločitev sprejemam

Avtor

Sane: Sem razočaran, a odločitev sprejemam

Nemški reprezentant Leroy Sane se je hitro odzval na košarico selektorja Joachima Löwa, ki je nogometaša Manchester Cityja prečrtal s seznama potnikov na svetovno prvenstvo v Rusiji.

Löw presenetil in prečrtal Saneja

Avtor

Löw presenetil in prečrtal Saneja

Selektor nemške reprezentance Joachim Löw je določil 23-erico, s katero bo v Rusiji poskušal ubraniti naslov svetovnih prvakov.

Avstrijci šokirali Nemce, brez golov v Bruslju

Avtor

Avstrijci šokirali Nemce, brez golov v Bruslju

Danes je bilo na sporedu kar nekaj zanimivih prijateljskih tekem. V sosednji Avstriji se je zgodilo presenečenje, saj je Avstrija z 2:1 premagala Nemčijo. V Bruslju na tekmi med Belgijo in Portugalsko pa gledalci zadetkov niso videli.
Loading...