Vir: Getty Images / Christopher Lee
Nogomet 17.09.2017 | 14:25

Višek nešportnega vedenja v tretji bundesligi!

Avtor

Na tekmi tretje nemške lige med Carl Zeiss Jeno ter klubom po imenu Meppen, so bili gledalci priča nevsakdanjemu dogodku.

Vir: Princscreen

Gostje so vodili z 2:0, eden od domačih igralcev se je poškodoval, zato je igralec Meppna obstal, da bi se igra ustavila in bi poškodovanemu igralcu Jene zdravniška služba pomagala. 

Zgodilo se je nekaj, kar v profesionalni sferi nogometa zelo redko vidimo: pred njegovimi očmi je žogo vzel igralec domačih, Soeren Eismann ter dosegel gol, kar je izzvalo vsesplošen bes gostujoče ekipe.

Zadetek je sodnik seveda moral priznati, da bi bila tragedija za goste še večja, pa je isti nogometaš potem dosegel še en gol in Jeni prinesel točko.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Prepričljivi Bayern za Heynckesovo zmago številka 500

Avtor

Prepričljivi Bayern za Heynckesovo zmago številka 500

Bayern München je v 12. krogu Bundeslige z visokih 3:0 odpravil Augsburg, Kevi Kampl je z Leipzigom proti Bayerju iz Leverkusna prišel do točke (2:2) in še povišal zaostanek za vodilnimi Bavarci. Dominic Maroh s Kölnom znova ostal brez točk.

Bavarci v Dortmundu brez milosti

Avtor

Bavarci v Dortmundu brez milosti

V derbiju 11. kroga in verjetno tudi prvega dela Bundeslige je Bayern München v Dortmundu domačo Borussio odpravil z 1:3 in prednost pred velikim rivalom povišal na šest točk.

33 let in 19 minut, a zanj se zanima Bayern

Avtor

33 let in 19 minut, a zanj se zanima Bayern

"V nogometu je bilo veliko norih zgodb. Dober občutek je, ko vaše ime povezujejo z Bayernom," pravi Stefan Kiessling.

Werder brez zmage, trener brez službe

Avtor

Werder brez zmage, trener brez službe

Alexander Nouri je postal še tretja trenerska žrtev v novi sezoni elitnega nemškega prvenstva bundselige. Vodstvo Werderja iz Bremna je prekinilo sodelovanje z 38-letnim Nourijem, potem ko v tej sezoni še niso vpisali zmage.
Loading...