Getty Images/Simon Hofmann
Nogomet 15.04.2018 | 11:26

Bayern zavrnil obtožbe Bobića

Avtor

Potem ko je športni direktor Eintrachta iz Frankfurta Fredi Bobić kritiziral upravo Bayerna in ji očital, da je "neprofesionalna in brez spoštovanja", sta se oglasila tudi Uli Hoeness in Karl-Heinz Rummenigge.

Uli Henes

Getty Images/Sebastian Widmann

"Mislim, da je nenavadno to, kar je rekel Bobić. Obnašali smo se profesionalno. Izkoristili smo luknjo v pogodbi Kovača. To je klavzula, ki mu je omogočala, da odide v vrhunski klub. Vse pgovre je vodil Hasan Salihamidžić povsem sam," je pojasnil Uli Hoeness in dodal: "Obvestili smo Frankfurt, da bi imeli štiri tedne več, da se pozabavajo s trenerskim vprašanjem. Ob tem je nepristojno od Bobića, da govori, da se informacije prišle od nas. Niti ena informacija od nas ni odšla v Bild. To je zapisano."

Direktor Bayerna se je nekoliko izognil odgovoru na vprašanje, kdaj so navezali prvi stik z Nikom Kovačem, veliko bolj pa je bil zgovoren, kdaj se je zadnjič srečal s hrvaškim strokovnjakom: "To je bilo na večerji, ki jo je organiziral naš voznik, prav tako Hrvat. Dopolnil je 60-let in proslavljal v neki restavraciji s 60 povabljenimi gosti. Toda to ni bila atmosfera, v kateri se pogovarjaš o poslu."

Tudi Karl-Heinz Rummenige je odločno zavrnil besede Fredija Bobića, da bi se Bavarci za hrbtom Eintrachta pogovarjali s Kovačom: "Bili smo pošteni in resni in v celotni zgodbi smo povsem čisti. Vse skupaj se je začelo v četrtek, ko je bilo vse tudi rešeno, vse se je zgodilo v enem dnevu."

Še pred odhodom v München, se bo Kovač s svojimi bodočimi delodajalci konec meseca srečal tudi na igrišču.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Robben: Ne počutim se kot 34-letnik

Avtor

Robben: Ne počutim se kot 34-letnik

Arjen Robben se kljub temu, da je zakorakal v pozna leta kariere profesionalnega nogometaša, še vedno čuti sposobnega igrati na najvišjem nivoju.

Ancelotti: Bayern ni želel spremenjati filozofije

Avtor

Ancelotti: Bayern ni želel spremenjati filozofije

Nekdanji trener Bayerna Carlo Ancelotti je skorajda leto po odhodu iz bavarske prestolnice razkril, kaj je bil glavni razlog za njegov neuspeh v drugi sezoni na klopi münchenskega velikana.

Lewandowski: Vsi so me napadali, klub pa me ni zaščitil

Avtor

Lewandowski: Vsi so me napadali, klub pa me ni zaščitil

Napadalec Bayerna iz Münchna Robert Lewandowski je objasnil, zakaj je poleti želel zapustiti vrste bavarskega ponosa.

Hoeness: Lewandowski bo naša največja okrepitev!

Avtor

Hoeness: Lewandowski bo naša največja okrepitev!

Predsednik Bayerna iz Münchna Uli Hoeness se je znova razgovoril o statusu poljskega napadalca Roberta Lewandowskega, ki je to poletje tarča Real Madrida.
Loading...