NK Maribor/Facebook
Nogomet 13.07.2018 | 10:16 > 10:18

Milanič: Prednost, na kateri lahko gradimo

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Nogometaši Maribora so odlično začeli letošnjo evropsko sezono, potem ko so na prvi tekmi uvodne tekme kvalifikacij za evropsko ligo v Tirani slavili z 1:0. Izjemna napoved za povratno srečanje, ki ga naslednji četrtek spremljajte v živo na SK 1.

You Tube

"Začetki so težki, to se je znova izkazalo, vendar je zmaga zelo pomembna. Škoda, da nismo v uvodnih minutah zadeli in bi šla tekma hitreje v drugo smer, tako pa so bili domači nogometaši agresivni ter vztrajni do konca. Pohvale fantom za prikazano, Bajdetu za zadetek. Imamo prednost, na kateri lahko gradimo, nam pa še ne zagotavlja napredovanja. Videli smo, da tekmec ima dinamiko, dobre lastnosti in bo treba odigrati kakovostno, zbrano tudi v Ljudskem vrtu. Dobro smo se postavili, Saša Gajser jih je dobro ocenil med spremljanjem. Potrebujemo pa temeljito pripravo tudi za tekmo prihodnji četrtek," je prvo uradno preizkušnjo v novi sezoni za spletno stran Maribora ocenil trener Darko Milanič.

Več o gostovanju vijoličastih v Tirani pri tamkajšnjem Partizaniju pa v zgornjem video prispevku, v katerem si lahko ogledate tudi zmagoviti zadetek, pod katerega se je podpisal Grega Bajde.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Damjan Bohar se iz Maribora seli na Poljsko

Avtor

Damjan Bohar se iz Maribora seli na Poljsko

Vrste Maribora zapušča Damjan Bohar, ki se je lahko pohvalil z enim daljših stažev v moštvu ter seveda tudi z zadetkom v Ligi prvakov. Sedaj pa zapušča vijoličaste vrste in se seli na Poljsko.

Pihler: Zanima nas samo napredovanje

Avtor

Pihler: Zanima nas samo napredovanje

Nogometaši Maribora v četrtek začenjajo novo sezono. Za uvod jih v okviru kvalifikacij za preboj v evropsko ligo čaka gostovanje pri Partizaniju iz Tirane. Povratno tekmo iz Ljudskega vrta 19. 7. si v živo oglejte na SK 1.

Milanič: Pristop zelo dober, rezultati temu primerni

Avtor

Milanič: Pristop zelo dober, rezultati temu primerni

Mariborčane v četrtek čaka prva uradna preizkušnja v novi sezoni, ko bodo na prvi tekmi kvalifikacij za evropsko ligo gostovali v Tirani, povratno srečanje proti Partizaniju iz Ljudskega vrta 19. 7. v živo na SK 1.

Rajčević: Vložek je velik, a imamo dovolj izkušenj

Avtor

Rajčević: Vložek je velik, a imamo dovolj izkušenj

Nogometaši Maribora so serijo prijateljskih preizkušenj nadaljevali z obračunom proti Kobenhavnu, s katerim so se razšli brez zadetkov. Čeprav vijoličasti prvič na sedmih prijateljskih preizkušnjah niso zadeli, je bil trener Darko Milanič z videnim zadovoljen.
Loading...