Matic Burazer
Nogomet 18.10.2017 | 10:36

Tavares: Zato smo najboljši v Sloveniji

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Maribor je včeraj v Ljudksem vrtu videl sedmico, vendar kljub vsemu najzvestejši navijači včeraj po tekmi niso pljuvali po svojih ljubljencih ampak jim dali novo spodbudo za naprej.

Marcos Tavares

Getty Images

Marcos Tavares je odločil zadnji derbi lanske sezone.

Potem, ko je Liverpool včeraj v Ljudksem vrtu demoliral Maribor so navdušili najzvestejši navijači vijoličastih. Nekaj minut po koncu tekme so začeli s skandiranjem "šampioni" kar je po takšnem porazu potolčene nogometaše Maribora spravilo iz slačilnice nazaj na travnato zelenico. Aplavz pa so jim namenili tudi gostujoči navijači. Po tekmi pa je o tem spregovoril tudi kapetan Marcos Tavares.

"Navijači so fenomenalni. Rekli so, da bodo z nami v dobrem in slabem, ob zmagah in porazih, to dela razliko. Zato smo najboljši v Sloveniji. Navijačem kapo dol. Gremo naprej, to ni konec sveta ali življenja. To je le ena tekma, iz katere se lahko marsikaj naučimo za naprej," je dejal kapetan za katerega je bil to najbolj boleč poraz, tako kot tudi za večino njegovih soigralcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Milec: Prvenstvo je prioriteta

Avtor

Milec: Prvenstvo je prioriteta

Nogometaši Maribora so uspešno opravili prvi evropski test, zdaj pa jih čaka prvi obračun v Prvi ligi Telekom Slovenije. Vijoličasti, ki so lani osvojili drugo mesto, bodo pohod na domačih zelenicah začeli v Velenju.

Milanič: Napredovanje je povsem zasluženo

Avtor

Milanič: Napredovanje je povsem zasluženo

Nogometaši Maribora so uspešno prestali uvodni krog kvalifikacij za evropsko ligo in brez večjih težav s skupnim rezultatom 3:0 izločili albanski Partizani.

Mariborčani brez prejetega zadetka v 2. krog

Avtor

Mariborčani brez prejetega zadetka v 2. krog

Mariborčani so dobro opravili svojo nalogo in si na povratni tekmi pred domačimi navijači niso dovolili spodrsljaja, sploh po ugodnem rezultatu iz prve tekme (1:0). Tokrat so z 2:0 odpravili albanske goste.

Milanič: Cilj je jasen, zanima nas le napredovanje!

Avtor

Milanič: Cilj je jasen, zanima nas le napredovanje!

Mariborčane v četrtek čaka povratna tekma uvodnega kroga kvalifikacij za evropsko ligo. V Ljudski vrt prihaja Partizani iz Tirane, obračun pa boste lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu na Sportklubu.
Loading...