Matic Burazer
Nogomet 18.10.2017 | 10:36

Tavares: Zato smo najboljši v Sloveniji

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Maribor je včeraj v Ljudksem vrtu videl sedmico, vendar kljub vsemu najzvestejši navijači včeraj po tekmi niso pljuvali po svojih ljubljencih ampak jim dali novo spodbudo za naprej.

Marcos Tavares

Getty Images

Marcos Tavares je odločil zadnji derbi lanske sezone.

Potem, ko je Liverpool včeraj v Ljudksem vrtu demoliral Maribor so navdušili najzvestejši navijači vijoličastih. Nekaj minut po koncu tekme so začeli s skandiranjem "šampioni" kar je po takšnem porazu potolčene nogometaše Maribora spravilo iz slačilnice nazaj na travnato zelenico. Aplavz pa so jim namenili tudi gostujoči navijači. Po tekmi pa je o tem spregovoril tudi kapetan Marcos Tavares.

"Navijači so fenomenalni. Rekli so, da bodo z nami v dobrem in slabem, ob zmagah in porazih, to dela razliko. Zato smo najboljši v Sloveniji. Navijačem kapo dol. Gremo naprej, to ni konec sveta ali življenja. To je le ena tekma, iz katere se lahko marsikaj naučimo za naprej," je dejal kapetan za katerega je bil to najbolj boleč poraz, tako kot tudi za večino njegovih soigralcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Milanič: Najprej Domžale, nato večni derbi

Avtor

Milanič: Najprej Domžale, nato večni derbi

Maribor je pred večnim derbijem z zmago proti Gorici ohranil pet točk naskoka pred Olimpijo. "Zadovoljen sem, da se tudi v trenutkih, ko ne gre vse gladko, rezultatsko dobro izide," Darko Milanič ni skrival zadovoljstva.

Maribor uspešen v Gorici, Mura doma ugnala Rudar

Avtor

Maribor uspešen v Gorici, Mura doma ugnala Rudar

V uvodni tekmi kroga je Mura pred domačimi gledalci prišla do pomembne zmage nad Rudarjem z 2:1. V derbiju kroga pa je Maribor v Gorico visoko slavil s 4:0.

Tavares odločil v Ljudskem vrtu

Avtor

Tavares odločil v Ljudskem vrtu

Maribor je reprezentančni odmor izkoristil tudi za prijateljsko srečanje. Vijoličasti so v Ljudskem vrtu z 1:0 odpravili hrvaškega prvoligaša Gorico.

Milanič: Še vedno nas ovirajo poškodbe

Avtor

Milanič: Še vedno nas ovirajo poškodbe

V Ljudskem vrtu je kljub reprezentančnemu premoru zelo živahno. Darko Milanič je že po tekmi proti Aluminiju napovedal delovni premor, ki ga na njegovo žalost motijo poškodbe.
Loading...