Vir: Matic Burazer
Nogomet 18.10.2017 | 10:36

Tavares: Zato smo najboljši v Sloveniji

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Maribor je včeraj v Ljudksem vrtu videl sedmico, vendar kljub vsemu najzvestejši navijači včeraj po tekmi niso pljuvali po svojih ljubljencih ampak jim dali novo spodbudo za naprej.

Marcos Tavares

Vir: Getty Images

Marcos Tavares je odločil zadnji derbi lanske sezone.

Potem, ko je Liverpool včeraj v Ljudksem vrtu demoliral Maribor so navdušili najzvestejši navijači vijoličastih. Nekaj minut po koncu tekme so začeli s skandiranjem "šampioni" kar je po takšnem porazu potolčene nogometaše Maribora spravilo iz slačilnice nazaj na travnato zelenico. Aplavz pa so jim namenili tudi gostujoči navijači. Po tekmi pa je o tem spregovoril tudi kapetan Marcos Tavares.

"Navijači so fenomenalni. Rekli so, da bodo z nami v dobrem in slabem, ob zmagah in porazih, to dela razliko. Zato smo najboljši v Sloveniji. Navijačem kapo dol. Gremo naprej, to ni konec sveta ali življenja. To je le ena tekma, iz katere se lahko marsikaj naučimo za naprej," je dejal kapetan za katerega je bil to najbolj boleč poraz, tako kot tudi za večino njegovih soigralcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Rajčević izgubljen do konca leta

Avtor

Rajčević izgubljen do konca leta

Trener Maribora Darko Milanič bo do konca koledarskega leta pogrešal branilca Aleksandra Rajčevića, ki ga v četrtek čaka operacija kolena.

Tavares s 129. prvoligaškim golom sklatil "zmaje"

Avtor

Tavares s 129. prvoligaškim golom sklatil "zmaje"

Drugo epizodo novembrske trilogije večnih derbijev so dobili Mariborčani, ki so z zgodnjim zadetkom legende kluba, Marcosa Tavaresa, Olimpiji zadali prvi poraz po julijskem debaklu z Vaaso.

Zaho: Ko gledaš ligo prvakov, je Olimpija nepomembna

Avtor

Zaho: Ko gledaš ligo prvakov, je Olimpija nepomembna

Nocoj nas pod Kalvarijo čaka drugi večni derbi med Mariborom in Olimpijo v mesecu novembru. Če je bil Zlatka Zahovič v pogovru za uradno spletno stran aktualnih prvakov še prizanesljiv do Ljubljančanov, je bil v pogovoru za Večer veliko bolj piker in poskrbel za dodaten dvig temperature.

Slovenske blagovne znamke so Ilka, Dragić in NK Maribor

Avtor

Slovenske blagovne znamke so Ilka, Dragić in NK Maribor

Prvi dan Sporto konference v Portorožu se je končal z razglasitvijo najmočnejših športnih blagovnih znamk v Sloveniji. Med ženskami je nagrado prvič prejela alpska smučarka Ilka Štuhec.
Loading...