Vir: Matic Burazer
Nogomet 18.10.2017 | 10:36

Tavares: Zato smo najboljši v Sloveniji

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Maribor je včeraj v Ljudksem vrtu videl sedmico, vendar kljub vsemu najzvestejši navijači včeraj po tekmi niso pljuvali po svojih ljubljencih ampak jim dali novo spodbudo za naprej.

Marcos Tavares

Vir: Getty Images

Marcos Tavares je odločil zadnji derbi lanske sezone.

Potem, ko je Liverpool včeraj v Ljudksem vrtu demoliral Maribor so navdušili najzvestejši navijači vijoličastih. Nekaj minut po koncu tekme so začeli s skandiranjem "šampioni" kar je po takšnem porazu potolčene nogometaše Maribora spravilo iz slačilnice nazaj na travnato zelenico. Aplavz pa so jim namenili tudi gostujoči navijači. Po tekmi pa je o tem spregovoril tudi kapetan Marcos Tavares.

"Navijači so fenomenalni. Rekli so, da bodo z nami v dobrem in slabem, ob zmagah in porazih, to dela razliko. Zato smo najboljši v Sloveniji. Navijačem kapo dol. Gremo naprej, to ni konec sveta ali življenja. To je le ena tekma, iz katere se lahko marsikaj naučimo za naprej," je dejal kapetan za katerega je bil to najbolj boleč poraz, tako kot tudi za večino njegovih soigralcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Avtor

Zahović: "Afera samo to, da je Maribor trenutno slab"

Športni direktor Maribora v začasnem suspenzu, Zlatko Zahović, se bo danes zvečer sestal s predsednikom kluba Dragom Cotarjem.

Maribor suspendiral Zahoviča, Viole ostajajo zveste

Avtor

Maribor suspendiral Zahoviča, Viole ostajajo zveste

Usoda Zlatka Zahovića ostaja zavita v tančico skrivnosti. Mariborski prvoligaš je sporočil, da je po neprimernem komuniciranju na novinarski konferenci po sobotnem porazu s Krškim športnega direktorja suspendiral. Medtem so se oglasile tudi Viole, ki ostajajo zveste Zahoviču.

Maribor se je za izjavo športnega direktorja opravičil

Avtor

Maribor se je za izjavo športnega direktorja opravičil

Aktualni državni prvaki so po včerajšnjem neljubem dogodku na novinarski konferenci - po tekmi s Krškim - v javnost že poslali uradno sporočilo za javnost.

Milanič brez izjave, Zaho ni razumel vprašanja

Avtor

Milanič brez izjave, Zaho ni razumel vprašanja

"Ne razumem vprašanja," je športni direktor Maribora Zlatko Zahovič na novinarski konferenci po porazu s Krškim kar trikrat odgovoril na vprašanje, ali je Darko Milanič po drugem zaporednem porazu še trener vijoličastih.
Loading...