Vir: Matic Burazer
Nogomet 18.10.2017 | 10:36

Tavares: Zato smo najboljši v Sloveniji

Avtor

V tej novici

NK Maribor

Maribor je včeraj v Ljudksem vrtu videl sedmico, vendar kljub vsemu najzvestejši navijači včeraj po tekmi niso pljuvali po svojih ljubljencih ampak jim dali novo spodbudo za naprej.

Marcos Tavares

Vir: Getty Images

Marcos Tavares je odločil zadnji derbi lanske sezone.

Potem, ko je Liverpool včeraj v Ljudksem vrtu demoliral Maribor so navdušili najzvestejši navijači vijoličastih. Nekaj minut po koncu tekme so začeli s skandiranjem "šampioni" kar je po takšnem porazu potolčene nogometaše Maribora spravilo iz slačilnice nazaj na travnato zelenico. Aplavz pa so jim namenili tudi gostujoči navijači. Po tekmi pa je o tem spregovoril tudi kapetan Marcos Tavares.

"Navijači so fenomenalni. Rekli so, da bodo z nami v dobrem in slabem, ob zmagah in porazih, to dela razliko. Zato smo najboljši v Sloveniji. Navijačem kapo dol. Gremo naprej, to ni konec sveta ali življenja. To je le ena tekma, iz katere se lahko marsikaj naučimo za naprej," je dejal kapetan za katerega je bil to najbolj boleč poraz, tako kot tudi za večino njegovih soigralcev.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Bajde: Smo v obdobju, ki ga imamo najraje

Avtor

Bajde: Smo v obdobju, ki ga imamo najraje

Nogometaši Maribora priprave nadaljujejo v Moravskih Toplicah, v sredo pa jih čaka tudi prva pripravljalna tekma proti Radomljam.

Mertelj in Palčič zapuščata Ljudski vrt?

Avtor

Mertelj in Palčič zapuščata Ljudski vrt?

Mariborčani priprave na spomladanski del sezone Prve lige Telekom Slovenije nadaljujejo v Moravskih Toplicah, tja pa niso odpotovali Aleš Mertelj, Denis Šme in Matej Palčič.

Mary še vedno na radarju Maribora

Avtor

Mary še vedno na radarju Maribora

Napadalec Rudarja John Mary je bil tik pred prestopom na Kitajsko, nazadnje ostal na stadionu Ob Jezeru, kar pa ne pomeni, da bo kariero tudi nadaljeval pod taktirko Marijana Pušnika. Zanimanje za Maryja je znova pokazal športni direktor Maribora Zlatko Zahović.

Novinec v Ljudskem vrtu: Kot bi prišel domov

Avtor

Novinec v Ljudskem vrtu: Kot bi prišel domov

Mariborčani so že začeli s pripravami na nadaljevanje sezone, ko bodo branili naslov prvaka. Za zdaj je edini novinec v zasedbi Darka Milaniča 27-letni branilec Kassim Doumbia.
Loading...