Getty Images/Stuart Franklin
Nogomet 15.04.2018 | 16:34

Collina: "Enajstmetrovka? Čista, kot solza!"

Avtor

Polemike okoli enajstmetrovke, ki jo je v četrtfinalni tekmi Reala in Juventusa piskal Michael Oliver, se ne umirjajo. Svoje mnenje je sedaj podal še legendarni sodnik in prvi človek sodniške organizacije pri UEFA, Pierluigi Collina.

Pjerluiđi Kolina

Getty Images/Matthias Hangst

Na spletu boste o spornem sredinem terenutku našli toliko mnenj, kot je ljubiteljev najpriljubljenejšega športa na svetu, analize posnetka in slike, ki pričajo o tem in onem. Pristaši Juventusa (in kar precej nevtralnih ljubiteljev nogometa) trdijo, da je bil njihov klub oškodovan.

 Legendarni italijanski sodnik Collina se strinja s tistimi, ki trdijo, da je bila odločitev o enajstmetrovki pravilna:

"Sporni trenutek sem si ogledal iz večih zornih kotov in vse, kar lahko rečem, je to, da je bila enajstmetrovka čista, kot solza! Mogoče na prvi pogled ne deluje, kot stoodstoten 'penal', toda Oliverju pri tej odločitvi res težko oporekam," je Angleža podprl Collina.

Komentarjev (3)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

RaJo07

... čista kot kalna solza!

Odgovori 0 1

Ivan D

....Juventusu v korist, se takšna 11m nikoli ne bi sodila ob takšnem času in rezultatu.....samo Realu....in tu je problem

Odgovori 4 0

Daremb

Penal bil to je res,samo ne vem če bi iměl jajca pískat takšen penal na drugi stráni v 93 minuti kót ga je sedaj za Real.

Odgovori 3 0

* Vsa polja so obvezna

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Avtor

Kek namesto Slovenije prevzema Lech Poznan?

Slovenski trener Matjaž Kek, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, prva želja javnosti za prevzem selektorskega mesta, naj bi bil resen kandidat za prevzem poljskega Lecha.

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

Avtor

Marca: Oblak želi zapustiti Atletico

V Atleticu je vroče! Španski časnik Marca namreč poroča, da je slovenski vratar Jan Oblak zavrnil že dve ponudbi za podaljšanje pogodbe s colchonerosi. Jan Oblak naj bi ob pričetku sezone celo zavrnil ponudbo, po kateri bi postal najbolje plačan vratar na svetu.

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Avtor

Slovenija zaradi poškodbe izgubila tudi kapetana Jokića

Slovenska nogometna reprezentanca se v Nacionalnem nogometnem centru Brdo pripravlja na zadnja preizkusa v Ligi narodov. Najprej je na vrsti domača tekma z Norveško, Slovenija pa bo na tekmi močno oslabljena.

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Avtor

Sodnik suspendiran zaradi igre "kamen, papir, škarje"!

Angleški nogometni sodnik David McNamara je bil iz bizarnega razloga kaznovan s prepovedjo sojenja, ki bo trajala kar tri tedne.
Loading...