Kek podaljšal do 2020

Uncategorized 30. Jun 201719:14 > 19:18
EuroFootball, Getty Images Sport

Po poročanju nekaterih hrvaških medijev je Matjaž Kek že podpisal novo pogodbo z Rijeko, s katero je letos prvič v zgodovini kluba postal državni prvak.

Po pisanju Sportskih novosti naj štajerski strokovnjak bi že pred 15 dnevi, še pred odhodom na priprave v Kranjsko Goro, podpisal novo pogodbo, ki ga veže na Rijeko še za tri leta. To pomeni, da bo po izteku nove pogodbe trener Rijeke že skoraj osem let.

“želim ostati na Reki, ne zanimajo me “nemoralne ponudbe”. Že pred letom in pol sem sklenil dogovor s predsednikom, in to je bilo zanj in zame sveto. O pogodbi in podpisu se je veliko pisalo in govorilo, toda vse je bilo narejeno ob pravem času, na pravi način. Moja odločitev je po mojem mnenju dobra, kar pa ne pomeni, da zdaj lahko počnem, kar me je volja, in da me ne bo naslednji slab rezultat ali pa negativna serija pripeljala do tega, da bom pred odstopom oziroma da me bodo ljudje zamenjali,” je pred kratkim v pogovoru za slovensko nacionalno televizijo dejal nekdanji selektor naše izbrane vrste.