Vir: Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 13.11.2017 | 17:31 > 17:32

Mišković bo kupil Rijeko

Avtor

V tej novici

HNK Rijeka

Predsednik Rijeke Damir Mišković je razkril, da bo skušal odkupiti klub. Ambicije ostajajo visoke, v bodoče pa bo Rijeka uvažala manj igralcev in stavila na lastno produkcijo.

Vir: Screenshoot

Rijeka že dve leti ne obratuje na denarju italijanskega poslovneža Gabrieleja Volpija in njegove družbe Social Sport, temveč troši denar, ki ga zasluži sama. Predsednik kluba Damir Mišković že načrtuje prihodnost kluba, ki ga želi tudi lastniško obvladovati.  


"Rijeka se bo v tednu, dveh spremenila v lastniškem smislu. Ne morem še z gotovostjo trditi, kakšen bo rezultat. Ko smo prišli pred petimi leti, je Social Sport odigral ključno vlogo. Z njegovimi sredstvi smo sanirali dolgove, pripeljali nov strokovni štab in začeli zmagovalni niz. Naredil bom vse, da uspemo z odkupom deleža, da bomo lahko zgradili novo Rijeko," je za Novi list povedal Mišković.

Koliko bo odkup stal, ni znano.

"Vrednost kluba je jasna, ve se, koliko je bilo vanj vloženega. Nemogoče pa je oceniti perspektivo, čeprav se tega ne smemo bati, če se ozremo nazaj. Kar smo si leta 2012 zadali, smo uresničili."

Ambicije Rijeke bodo ostale visoke, kadrovskih sprememb pa ne gre pričakovati. Najbolj drastična sprememba bo ta, da bo Rijeka v bodoče več stavila na lastne igralce in očitno manj uvažala. Kar se morebitnih sprememb v delu stroke tiče, zaenkrat ni predvidenih novosti, tudi služba trenerja Matjaža Keka se zdi še naprej varna. Mišković je dodal še, da v tujini išče tudi morebitne interesente za vlaganje v klub.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Kek že nekdanji? Na njegovo mesto prihaja Čeh

Kek že nekdanji? Na njegovo mesto prihaja Čeh

Čeprav na Kvarnerju vztrajno pudarjajo, da stolček Matjaža Keka ni ogrožen, iz Češke prihaja novica, da naj bi ga zamenjal trener Libereca Jindrich Trpišovsky.

Austria razbila Rijeko, odličen večer za Verbiča

Austria razbila Rijeko, odličen večer za Verbiča

Nogometaši Rijeke, ki jih vodi Matjaž Kek, so na tekmi 4. kroga evropske lige doživeli hud poraz proti Austriji iz Dunaja (1:4).

Ob 18:45 na SK1: Matjaž Kek z Rijeko nad Austrio

Avtor

Ob 18:45 na SK1: Matjaž Kek z Rijeko nad Austrio

Na Rujevici bodo danes nogometaši Rijeke znova želeli vsaj za nekaj časa pozabite slabe rezultate v prvenstvu in se osredotočiti na četrto tekmo v Evropski ligi, ko bodo doma gostilu dunajsko Austrio.

Preobrat Dinama na derbiju proti Rijeki za zmago!

Avtor

Preobrat Dinama na derbiju proti Rijeki za zmago!

Nogometaši Dinama iz Zagreva so slavili na derbiju 14. kroga hrvaške lige proti Rijeki, ki so jo premagali po uspešnem preobratu s 3:1.
Loading...