Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 13.11.2017 | 17:31 > 17:32

Mišković bo kupil Rijeko

Avtor

V tej novici

HNK Rijeka

Predsednik Rijeke Damir Mišković je razkril, da bo skušal odkupiti klub. Ambicije ostajajo visoke, v bodoče pa bo Rijeka uvažala manj igralcev in stavila na lastno produkcijo.

Screenshoot

Rijeka že dve leti ne obratuje na denarju italijanskega poslovneža Gabrieleja Volpija in njegove družbe Social Sport, temveč troši denar, ki ga zasluži sama. Predsednik kluba Damir Mišković že načrtuje prihodnost kluba, ki ga želi tudi lastniško obvladovati.  


"Rijeka se bo v tednu, dveh spremenila v lastniškem smislu. Ne morem še z gotovostjo trditi, kakšen bo rezultat. Ko smo prišli pred petimi leti, je Social Sport odigral ključno vlogo. Z njegovimi sredstvi smo sanirali dolgove, pripeljali nov strokovni štab in začeli zmagovalni niz. Naredil bom vse, da uspemo z odkupom deleža, da bomo lahko zgradili novo Rijeko," je za Novi list povedal Mišković.

Koliko bo odkup stal, ni znano.

"Vrednost kluba je jasna, ve se, koliko je bilo vanj vloženega. Nemogoče pa je oceniti perspektivo, čeprav se tega ne smemo bati, če se ozremo nazaj. Kar smo si leta 2012 zadali, smo uresničili."

Ambicije Rijeke bodo ostale visoke, kadrovskih sprememb pa ne gre pričakovati. Najbolj drastična sprememba bo ta, da bo Rijeka v bodoče več stavila na lastne igralce in očitno manj uvažala. Kar se morebitnih sprememb v delu stroke tiče, zaenkrat ni predvidenih novosti, tudi služba trenerja Matjaža Keka se zdi še naprej varna. Mišković je dodal še, da v tujini išče tudi morebitne interesente za vlaganje v klub.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Telegraf: Partizan želi Milaniča, rezervna opcija Kek

Avtor

Telegraf: Partizan želi Milaniča, rezervna opcija Kek

Srbski časnik Telegraf je postregel z novico, da je Partizan že prečrtal aktualnega trenerja Miroslava Đukića, zamenjavo zanj pa črno-beli iščejo v Sloveniji. Prva želja je Darko Milanič, rezervna opcija pa Matjaž Kek.

Kek s prvo zmago v Zagrebu zagrenil življenje Dinamu

Avtor

Kek s prvo zmago v Zagrebu zagrenil življenje Dinamu

Dinamo je bil po veliki zmagi na Poljudu na pragu novega naslova hrvaškega prvaka, a mu je življenje s sploh prvo zmago na Maksimirju zagrenil nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek na klopi Rijeke.

Remi Keka proti Hajduku po meri Dinama

Avtor

Remi Keka proti Hajduku po meri Dinama

Hajduk in Rijeka sta se v derbiju 27. kroga 1. HNL na Poljudu razšla brez zmagovalca (1:1), kar najbolj ustreza vodilnemu Dinamu.

Dinamo tokrat izgubil še derbi proti Rijeki

Avtor

Dinamo tokrat izgubil še derbi proti Rijeki

V zaostali tekmi 23. kroga HNL je Rijeka na Rujevici deklasirala vodilno ekipo prvenstva. Zagrebški Dinamo je izgubil s kar 4:1 in znova naredil malce bolj odprto borbo za naslov.
Loading...