Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 13.11.2017 | 17:31 > 17:32

Mišković bo kupil Rijeko

Avtor

V tej novici

HNK Rijeka

Predsednik Rijeke Damir Mišković je razkril, da bo skušal odkupiti klub. Ambicije ostajajo visoke, v bodoče pa bo Rijeka uvažala manj igralcev in stavila na lastno produkcijo.

Screenshoot

Rijeka že dve leti ne obratuje na denarju italijanskega poslovneža Gabrieleja Volpija in njegove družbe Social Sport, temveč troši denar, ki ga zasluži sama. Predsednik kluba Damir Mišković že načrtuje prihodnost kluba, ki ga želi tudi lastniško obvladovati.  


"Rijeka se bo v tednu, dveh spremenila v lastniškem smislu. Ne morem še z gotovostjo trditi, kakšen bo rezultat. Ko smo prišli pred petimi leti, je Social Sport odigral ključno vlogo. Z njegovimi sredstvi smo sanirali dolgove, pripeljali nov strokovni štab in začeli zmagovalni niz. Naredil bom vse, da uspemo z odkupom deleža, da bomo lahko zgradili novo Rijeko," je za Novi list povedal Mišković.

Koliko bo odkup stal, ni znano.

"Vrednost kluba je jasna, ve se, koliko je bilo vanj vloženega. Nemogoče pa je oceniti perspektivo, čeprav se tega ne smemo bati, če se ozremo nazaj. Kar smo si leta 2012 zadali, smo uresničili."

Ambicije Rijeke bodo ostale visoke, kadrovskih sprememb pa ne gre pričakovati. Najbolj drastična sprememba bo ta, da bo Rijeka v bodoče več stavila na lastne igralce in očitno manj uvažala. Kar se morebitnih sprememb v delu stroke tiče, zaenkrat ni predvidenih novosti, tudi služba trenerja Matjaža Keka se zdi še naprej varna. Mišković je dodal še, da v tujini išče tudi morebitne interesente za vlaganje v klub.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Keka na klopi Rijeke nasledil Biščan!

Avtor

Keka na klopi Rijeke nasledil Biščan!

Le nekaj dni po tem, ko se je nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek moral posloviti od trenerskega stolčka Rijeke, je že dobil naslednika na Rujevici. To je po poročanjih hrvaških medijev postal nekdanji trener NK Olimpije Igor Bišćan.

Armada: "Matjaž Kek človek s hrbtenico!"

Avtor

Armada: "Matjaž Kek človek s hrbtenico!"

Navijači Rijeke so več ali manj združeni v razmišljanju, da bi moral Matjaž Kek ostati na klopi njihovega priljubljenega kluba in da on vsekakor ni največji problem, ki ga ima trenutno klub.

Kek po novem porazu nepreklicno odstopil

Avtor

Kek po novem porazu nepreklicno odstopil

Matjaž Kek je po šesti zaporedni tekmi hrvaškega prvenstva brez zmage nepreklicno odstopil z mesta trenerja Rijeke. "Nima smisla veliko analizirati. Hvala vsem, toda jaz odhajam."

Viler: Navijačem bi se opravičil za predstavo

Avtor

Viler: Navijačem bi se opravičil za predstavo

Mariborčani so reprezentančni premor izkoristili tudi za obisk legendarne Kantride, kjer jih je Rijeka Matjaža Keka odpravila z visokih 4:0.
Loading...