sportklub
Nogomet 13.02.2018 | 11:31 > 11:38

Tadej prevzel dres slovenske futsal reprezentance

Avtor

Srečni nagarajenec velike nagradne igre Sportkluba, Tadej Bizilj, je v prostorih najboljše športne televziije v regiji prevzel dres s podpisi vseh članov slovenske futsal reprezentance.

Tadej Bizilj Penko nagradna igra

sportklub

"Najboljše, da grem danes vplačati še loto listek," se je ob dejstvu, da vas je v nagradni igri na naši Facebook strani, v kateri smo podarili podpisan dres slovenske futsal reprezentance, sodelovalo več kot 500, pošalil Tadej Bizilj.

Srečni nagrajenec, ki je sicer nekdanji član mladinskega pogona Domžal, danes pa zaradi poškodbe kolena rekreativno igra predvsem futsal, se ob tem ni pozabil zahvaliti prijateljici Saneli Bešić, ki ga je v nagradni igri predlagala z besedami, "ker si tako zvest navijač".


Tadej je dres prevzel v družbi prijatelja, s katerim sta si tudi v živo ogledala futsal spektakel v Stožicah in bila nad videnim navdušena. Ob tem naj še dodamo, da se zahvaljujemo vsem sodeljujočim in vas obenem pozivamo, da še naprej sprmeljate naše programe in objave na naših družabnih omrežjih, saj imamo pripravljenih še več zanimivih nagradnih iger.

Komentarjev (1)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

Messi

To mi deli.Car

Odgovori 0 0

* Vsa polja so obvezna

Willian: Odšel bi, če bi Conte ostal

Avtor

Willian: Odšel bi, če bi Conte ostal

Nogometaš Chelseaja Willian je dejal, da bo London zapustil samo v primeru, da bo klub od njega to zahteval.

Đoković za SK: Na grand slamih grem vedno na zmago

Avtor

Đoković za SK: Na grand slamih grem vedno na zmago

V ponedeljek se je v Wimbledonu začel tretji letošnji turnir za grand slam. Med favoriti za zmago je seveda tudi Novak Đoković, ki si je pred prvim obračunom proti Tennysu Sandgrenu vzel deset minut za naše kolege iz srbske redackije Sportkluba in razkril marsikaj zanimivega.

VIDEO: Zadnje priprave v Wimbledonu

Avtor

VIDEO: Zadnje priprave v Wimbledonu

Danes se v Londonu začenja že 132. izvedba Wimbledona v zgodovini. Kot ste se že navadili, boste tudi letos vse najzanimivejše obračune lahko ekskluzivno spremljali na programih Sportkluba. A še preden se boji na sveti travi začnejo, si poglejte zadnje priprave pred začetkom legendarnega turnirja.

VIDEO: Nori Conte, teniška čarovnija, Lalana humorist

Avtor

VIDEO: Nori Conte, teniška čarovnija, Lalana humorist

Oglejte si novo epizodo oddaje SK Moments, kjer so na enem mestu zbrani vsi najbolj zanimivi športni trenutki - od norosti in slabosti do veličine in bolečine.
Loading...