Vir: sportklub
Nogomet 13.02.2018 | 11:31 > 11:38

Tadej prevzel dres slovenske futsal reprezentance

Avtor

Srečni nagarajenec velike nagradne igre Sportkluba, Tadej Bizilj, je v prostorih najboljše športne televziije v regiji prevzel dres s podpisi vseh članov slovenske futsal reprezentance.

Tadej Bizilj Penko nagradna igra

Vir: sportklub

"Najboljše, da grem danes vplačati še loto listek," se je ob dejstvu, da vas je v nagradni igri na naši Facebook strani, v kateri smo podarili podpisan dres slovenske futsal reprezentance, sodelovalo več kot 500, pošalil Tadej Bizilj.

Srečni nagrajenec, ki je sicer nekdanji član mladinskega pogona Domžal, danes pa zaradi poškodbe kolena rekreativno igra predvsem futsal, se ob tem ni pozabil zahvaliti prijateljici Saneli Bešić, ki ga je v nagradni igri predlagala z besedami, "ker si tako zvest navijač".


Tadej je dres prevzel v družbi prijatelja, s katerim sta si tudi v živo ogledala futsal spektakel v Stožicah in bila nad videnim navdušena. Ob tem naj še dodamo, da se zahvaljujemo vsem sodeljujočim in vas obenem pozivamo, da še naprej sprmeljate naše programe in objave na naših družabnih omrežjih, saj imamo pripravljenih še več zanimivih nagradnih iger.

Komentarjev (1)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

Messi

To mi deli.Car

Odgovori 0 0

* Vsa polja so obvezna

Rusi z minimalno zmago do brona

Avtor

Rusi z minimalno zmago do brona

Evropsko prvenstvo v futsalu v Ljubljani se zaključuje. Na tekmi za tretje mesto je Rusija z 1:0 ugnala Kazahstan.

Futsal: Portugalci lovijo prvi evropski naslov

Avtor

Futsal: Portugalci lovijo prvi evropski naslov

Evropsko prvenstvo v futsalu v Ljubljani se bo v soboto sklenilo s tekmo za tretje mesto med Rusijo in Kazahstanom ter finalom med Španijo in Portugalsko.

Španci do finala s Portugalsko po kazenskih strelih

Avtor

Španci do finala s Portugalsko po kazenskih strelih

Evropsko prvenstvo v futsalu v Ljubljani se bliža h koncu. Portugalska se je z zmago nad Rusijo s 3:2 uvrstila v finale. Večerno poslastico med Španijo in Kazahstanom so odločili kazenski streli, zmage pa so se razveselili Španci.

Evropsko prvenstvo v futsalu podira rekorde!

Avtor

Evropsko prvenstvo v futsalu podira rekorde!

Slovenska futsal reprezentanca je imela bučno podporo na vseh tekmah. In ravno navijači so v veliki meri zaslužni, da se je uvrstila v četrtfinale Evropskega prvenstva. Obenem pa se je utrip iz Arene Stožice preko neposrednih prenosov Sportkluba več kot uspešno prenesel tudi v vaše dnevne sobe.
Loading...