sportklub
Nogomet 13.02.2018 | 11:31 > 11:38

Tadej prevzel dres slovenske futsal reprezentance

Avtor

Srečni nagarajenec velike nagradne igre Sportkluba, Tadej Bizilj, je v prostorih najboljše športne televziije v regiji prevzel dres s podpisi vseh članov slovenske futsal reprezentance.

Tadej Bizilj Penko nagradna igra

sportklub

"Najboljše, da grem danes vplačati še loto listek," se je ob dejstvu, da vas je v nagradni igri na naši Facebook strani, v kateri smo podarili podpisan dres slovenske futsal reprezentance, sodelovalo več kot 500, pošalil Tadej Bizilj.

Srečni nagrajenec, ki je sicer nekdanji član mladinskega pogona Domžal, danes pa zaradi poškodbe kolena rekreativno igra predvsem futsal, se ob tem ni pozabil zahvaliti prijateljici Saneli Bešić, ki ga je v nagradni igri predlagala z besedami, "ker si tako zvest navijač".


Tadej je dres prevzel v družbi prijatelja, s katerim sta si tudi v živo ogledala futsal spektakel v Stožicah in bila nad videnim navdušena. Ob tem naj še dodamo, da se zahvaljujemo vsem sodeljujočim in vas obenem pozivamo, da še naprej sprmeljate naše programe in objave na naših družabnih omrežjih, saj imamo pripravljenih še več zanimivih nagradnih iger.

Komentarjev (1)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

Messi

To mi deli.Car

Odgovori 0 0

* Vsa polja so obvezna

Dobovec dobil nasprotnike v elitnem delu LP

Avtor

Dobovec dobil nasprotnike v elitnem delu LP

Slovenski državni prvaki v futsalu Dobovec Pivovarna Kozel je dobil nasprotnike v elitnem delu lige prvakov. Slovenski predstavnik bo med 13. in 18 novembrom igral na turniju v Litvi.

Misija Samozavest za invalidne otroke in njihove starše

Avtor

Misija Samozavest za invalidne otroke in njihove starše

Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (ZŠIS-POK) in Lidl Slovenija sta v okviru programa Postani športnik, s katerim spodbujata mlade invalide k vključevanju v šport, pripravila projekt "MISIJA SAMOZAVEST" v katerem sodeluje tudi naša televizija.

LP: Nov nogometni večer na kanalih Sportkluba

Avtor

LP: Nov nogometni večer na kanalih Sportkluba

Sredin večer na Sportklubu prinaša pet obračunov drugega dne uvodnega kroga skupinskega dela lige prvakov.

VIDEO: Roberto Carlos blesti tudi v malem nogometu!

Avtor

VIDEO: Roberto Carlos blesti tudi v malem nogometu!

Nekdanji reprezentant Brazilije insvetovni prvak 2002 Roberto Carlos je začel kariero v malem nogometu. 45-letni Carlos je oblekel dres japonskega kluba in v tekmi F-lige (najvišja divizija) dosegel dva zadetka ob zmagi svoje ekipe.
Loading...