Vir: Getty Images / Christopher Lee
Nogomet 12.03.2018 | 10:27

Lastnik Paoka na igrišče s pištolo!?!

Avtor

To se lahko zgodi samo v Grčiji. Potem ko je sodnik v 90. minuti derbija med Paokom in Aekom v Solunu razveljavil zadetek, so navijači ponoreli. Za piko na i pa je poskrbel kar lastnik solunskega kluba Ivan Savidias, ki je na igrišle prišel s pištolo za pasom.

Fernando Varela je v 90. minuti zadel za vodstvo Paoka proti vodilni ekipi prvenstva z 1:0, a že kmalu je prešerno veselje zamenjal bes. Sodnik je zadetek razveljavil zaradi domnevnega prepovedanega položaja, kar je sprožilo nerede tako na tribunah kot igrišču. Navijači so ponoreli, na zelenici pa se je začelo prerivanje med igralci obeh ekip.

Ob tem je na igrišče prišel tudi lastnik Paoka Ivan Savidis, ki je imel ob sebi telesne stražarje, za pasom pa pištolo. Vodilni možje Aeka trdijo, da je grozil sodnikom in tudi njihovim predstavnikom. Zaradi vsega naštetega so se nogometaši Aeka odločili, da se na igrišče ne vrnejo. Tekmo so prekinili, razjarjene navijače pa le s težavo spravili s slovite Toumbe, ki velja za enega najbolj vročih stadionov na stari celini.

Iz Aeka so kasneje sporočili, da bodo tako na grško zvezo kot na Fifo poslali vse potrebne dokumente, s katerimi bodo še podkrepili nedopustno dogajanje.

Kdo je Ivan Savidis? Gre za enega najbogatejših Rusov, ki ima tudi grško državljanstvo. Obogatel je s trgovanjem s tobakom in je nekdanji član ruske dume in osebni prijatelj ruskega predsednik Vladimirja Putina.

Vir: You Tube

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Grško prvenstvo po incidentu prekinjeno

Avtor

Grško prvenstvo po incidentu prekinjeno

Po velikih incidentih na nedeljski tekmi, na kateri sta se pomerila PAOK in AEK, ter nekaj podobnim predhodnim situacijam, je grško nogometno prvenstveno prekinjeno za nedoločen čas.

VIDEO: Najbolj neumna poteza leta?

Avtor

VIDEO: Najbolj neumna poteza leta?

Nogometaš atenskega AEK-a Sergio Araujo je na tekmi svojega kluba proti Asteras Tripolisu. Žoga je bila na poti v gol, on pa jo je želel močno udariti, a na veliko nesrečo zadel prečko. AEK je tekmo vseeno dobil z 1:0.

"Ronaldo ni najboljši na svetu, ker je sebičen"

Avtor

"Ronaldo ni najboljši na svetu, ker je sebičen"

Nekdanji član Barcelone, danes pa defenzivec AEK-a iz Aten Dmytro Chygrynskiy meni, da je njegov nekdanji soigralec Lionel Messi boljši nogometaš od prvega zvezdnika Reala Cristiana Ronalda.

Montella povsem iskren: "Kot, da bi gledal svoj pogreb"

Avtor

Montella povsem iskren: "Kot, da bi gledal svoj pogreb"

Trener Milana Vincenzo Montella je bil po novi slabi predstavi svojega moštva izjemno razočaran. V Evropski ligi so "rossoneri" tekmo z AEK-om odigrali brez zadetkov.
Loading...