Vir: Getty Images/Claus Andersen
Nogomet 12.03.2018 | 15:26

Grško prvenstvo po incidentu prekinjeno

Avtor

Po velikih incidentih na nedeljski tekmi, na kateri sta se pomerila PAOK in AEK, ter nekaj podobnim predhodnim situacijam, je grško nogometno prvenstveno prekinjeno za nedoločen čas.

V zadnjih tednih sta dva velika incidenta pretresla grško nogometno prvenstvo. V obeh je imel prste vmes solunski PAOK.

Najprej je bil odpovedan dvoboj PAOK - Olympiacos zaradi poškodbe, ki jo je dobil trener Olympiacosa, potem ko je iz tribune vanj priletel predmet, zadnji dan prejšnjega tedna pa je bil nekaj minut pred koncem prekinjen in nato odpovedan derbi PAOK - AEK. Kot smo pisali tudi na straneh Sportkluba, je v vsesplošnem neredu med drugim lastnik PAOK-a po zelenici hodil s pištolo za pasom.

Grški minister za šport Georgios Vassiliadis je po sestanku s premierjem Alexisom Tsiprasom odločil, da za nedoločen čas prekine tekmovanje v grškem prvenstvu.

Vassiliadis je dodal, da se tekmovanje ne bo nadaljevalo, dokler ne bodo dosegli dogovor glede določenih pravil.

Minister za šport prav tako pričakuje reakcijo s strani UEFE-e. "V kontaktu smo z UEFO, tam so vsi šokirani s tem, kar se pri nas dogaja," je dejal Vassiliadis, ki se zaveda, da obstaja možnost, da obstaja možnost, da bodo grški klubi v prihodnosti suspendirani.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Lastnik Paoka na igrišče s pištolo!?!

Avtor

Lastnik Paoka na igrišče s pištolo!?!

To se lahko zgodi samo v Grčiji. Potem ko je sodnik v 90. minuti derbija med Paokom in Aekom v Solunu razveljavil zadetek, so navijači ponoreli. Za piko na i pa je poskrbel kar lastnik solunskega kluba Ivan Savidias, ki je na igrišle prišel s pištolo za pasom.

VIDEO: Najbolj neumna poteza leta?

Avtor

VIDEO: Najbolj neumna poteza leta?

Nogometaš atenskega AEK-a Sergio Araujo je na tekmi svojega kluba proti Asteras Tripolisu. Žoga je bila na poti v gol, on pa jo je želel močno udariti, a na veliko nesrečo zadel prečko. AEK je tekmo vseeno dobil z 1:0.

"Ronaldo ni najboljši na svetu, ker je sebičen"

Avtor

"Ronaldo ni najboljši na svetu, ker je sebičen"

Nekdanji član Barcelone, danes pa defenzivec AEK-a iz Aten Dmytro Chygrynskiy meni, da je njegov nekdanji soigralec Lionel Messi boljši nogometaš od prvega zvezdnika Reala Cristiana Ronalda.

Montella povsem iskren: "Kot, da bi gledal svoj pogreb"

Avtor

Montella povsem iskren: "Kot, da bi gledal svoj pogreb"

Trener Milana Vincenzo Montella je bil po novi slabi predstavi svojega moštva izjemno razočaran. V Evropski ligi so "rossoneri" tekmo z AEK-om odigrali brez zadetkov.
Loading...