Getty Images

Nogomet

15.04.2018 | 09.36 > 09:40

Pišemo zgodovino: Na SK prihaja SŽNL

Avtor

Danes ob 12:30 bo prvič v zgodovini potekal televizijski prenos 1. slovenske ženske nogometne lige. Na SK 1 si oglejte derbi iz Radomelj, kjer pri vodilni ekipi lige in jesenskih prvakinjah gostuje ŽNK Telemach GMT Beltinci.

ženski nogomet Radomlje Beltinci

NZS

Pred nami so še štirje krogi rednega dela sezone SŽNL, kjer se za naslov prvakinj bori trojček klubov ŽNK Moje-lece.si Radomlje, ŽNK Telemach GMT Beltinci ter ŽNK Olimpija Ljubljana. Ekipe ločijo le tri točke, danes pa bodo vse oči in premierno tudi kamere Sportkluba usmerjene v Radomlje, kjer pri vodilni ekipi lige in jesenskih prvakinjah gostuje ŽNK Telemach GMT Beltinci.

Olimpija na Obalo
Poleg derbija, o katerem smo pisali v petek in soboto, sta danes na sporedu še dve tekmi. Olimpija, ki jo vodi trener Tomaž Upelj, gostuje na Obali. Aktualne državne prvakinje so absolutne favoritinje. Domačinke pa ne bodo v najmočnejši postavi – manjka kaznovana Alessia Bellian. Gostiteljice lovijo priključek. V primeru presenečenja (beri: zmaga ali remi) bi prišle še korak bližje 4. mestu, ki je zdaj v rokah Maribora.

Krimova računica
S četrtim mestom se spogledujejo tudi pri ŽNK Krim RollJet, ki jim Maribor prav tako uhaja za tri točke. Krimovke so danes na Gorenjskem, kjer želijo ponoviti uspeh iz jesenskega dela, 1:2 je bilo, v 87. minuti je obračun odločila Nika Babnik. (vir: D.P., NZS)

SŽNL, 15. krog:

ŽNK Moje-lece.si Radomlje – ŽNK Telemach GMT Beltinci (12:30) (prenos na Sportklub 1)
ŽNK Cerklje – ŽNK Krim Rolljet (14:00)
ŽNK Ankaran – ŽNK Olimpija Ljubljana (16:00)

Vrstni red po 14. krogu:

ŽNK Moje-lece.si Raodmlje 33 točk
ŽNK Telemach GMT Beltinci 30
ŽNK Olimpija Ljubljana 30
ŽNK Maribor 18
ŽNK Ankaran 15
ŽNK Krim Rolljet 15
ŽNK Cerklje 9
Fužinar 6
Ajdovščina 0

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

SPINS razkril nominirance za igralca leta

Avtor

SPINS razkril nominirance za igralca leta

SPINS razkril nominirance za igralca leta

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je pred dnevi razkril najboljše enajsterice sezone 2017/18 v Prvi ligi Telekom Slovenije, 2. SNL in SŽNL, zdaj pa so znani tudi nominiranci in nominiranke v konkurenci za individualna priznanja.

SPINS prvič objavil tudi enajsterico SŽNL

Avtor

SPINS prvič objavil tudi enajsterico SŽNL

SPINS prvič objavil tudi enajsterico SŽNL

Po objavi najboljše enajsterice sezone SPINS XI 2017/2018 v 1. SNL in 2. SNL, je Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije prvič v zgodovini sindikata obelodanil tudi imena enajstih najboljših nogometašic SŽNL.
Loading...