Getty Images
Nogomet 16.09.2018 | 16:11

Beckham po Messija

Avtor

Beckham ima v načrtu, da bi v njegovi novi ekipi v MLS v prihodnosti igral tudi Messi.

David beckham

Getty Image

David Beckham je zelo blizu uresničitvi velikih sanj – postati lastnik ekipe MLS. Svoj sedež si je izbral v Miamiju. Klub se bo imenoval Inter Miami in bi začel delovati leta 2020. Čeprav do takrat manjkata še 2 leti, ima Britanec že svoje načrte, kako bo izgledal celoten športni projekt in koga želi za vodjo svoje ekipe. Govorimo o Leu Messiju.

Kot navaja Daily Mail je Beckham močno zainteresiran, da bi bil aktualni igralec Barcelone motor in inspiracija nove ekipe. Prihod Messija bi ne samo že v začetku dal ekipi veliko kvalitete pač pa tudi služil kot povod ostalim velikim igralcem, da se pridružijo projektu.

Ob tem spomnimo, da ima Messi klavzulo v vrednosti 700 milijonov evrov, pogodba pa se mu izteče leta 2021. Ravno zaradi tega Beckham verjame, da bi Argentinca lahko prepričal, naj se leta 2020, ko bo dopolnil 34 let, odloči za novo avanturo v svoji karieri in pride v ZDA, kot so to naredili že nekateri drugi nogometaši, npr. Messijev bivši soigralec Henry ali Backham sam.

Trenutno je MSL 'manjša' liga, kamor pridejo igralci večjih klubov ob zaključku svojih karier. A lastniki teh klubov se že vrsto let trudijo spremeniti to dinamiko in prihod takšne franšize kot je Beckhamov Inter Miami, je lahko ključen.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Slovenija po remiju z Norveško izpadla iz lige C

Avtor

Slovenija po remiju z Norveško izpadla iz lige C

Slovenska nogometna reprezentanca, ki jo je v Stožicah na tekmi lige narodov vodil Igor Benedejčič, je v 85. minuti zapravila minimalno prednost proti Norveški in ostala brez možnosti za obstanek v ligi C.

Valverde poskrbel za Dembelejevo kazen

Avtor

Valverde poskrbel za Dembelejevo kazen

Napadalec Barcelone Ousmane Dembele je prejšnji teden poskrbel za nov škandal, zaradi katerega ga je uprava denarno kaznovala, trener Ernesto Valverde pa poskrbel, da ni ostalo le pri tem.

Navijači Atletica nagradili Jana Oblaka

Avtor

Navijači Atletica nagradili Jana Oblaka

Jan Oblak je v zadnjih mesecih zaradi neodzivanja na reprezentančna vabila nekoliko manj priljubljen, prav nasprotno pa je v Madridu, kjer ga navijači častijo in so ga zaradi odlični predstav nagradili s priznanjem.

Hrvaška bo na Wembleyju močno oslabljena

Avtor

Hrvaška bo na Wembleyju močno oslabljena

Hrvaški selektor Zlatko Dalić je pred letom v London potrdil, da bo na odločilni tekmi lige narodov proti Angliji pogrešal Ivana Rakitića.
Loading...