Getty Images
Nogomet 11.08.2017 | 11:33 > 11:39

Na SK 3: Arsenal in Leicester odpirata novo sezono PL

Avtor

Nocoj se začenja nova sezona Premier lige, ki jo boste tudi letos lahko spremljali na programih Sportkluba. Prvič v 129-letni zgodovini bodo Angleži s tekmovanjem začeli v petek. Za uvod Arsenal lovi točke pri svoji redni stranki.

Arsenal

Getty Images/Laurence Griffiths

Arsenal

Arsenal je sezono začel z zmago proti Chelseaju v tekmi za Community Shield, s čimer si je Arsene Wenger kupil nekaj kredita pri navijačih. Francoz je tudi letos ostal brez "velike ribe", ekipo pa okrepil tudi z Alexandrom Lacazetteom in Seadom Kolašincem.

"Zelo dobro smo se pripravili na sezono in pripravljeni smo na borbo. Sedaj je čas, da kvalitetne priprave pretvorimo v točke," je bil optimističen Wenger, ki na uvodu ne bo mogel računati na Alexisa Sancheza in najverjetneje tudi Mesuta Ozila.


Lisice bo v sezono popeljal Craig Shakespeare, ki je po odhodu Claudia Ranierija prevzel mesto glavnega trenerja. "Arsenal je klub, ki je osvojil FA pokal in Community Shield, kar dovolj pove za kako kvalitetno ekipo gre. Menim, da je njihova največja moč v tem, da imajo globino v ekipi, Wenger pa ima na vsakem položaju nekaj dobrih nogometašev," je dejal Shakespeare, ki se za dejstvo, da Leicester v eri Premier lige sploh še ni premagal Arsenala, ne zmeni: "Vse je enkrat prvič in tako velja tudi za našo zmago proti Arsenalu, upam, da bo ravno v petek prvič."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Guardiola še ni pozabil na Mahreza

Avtor

Guardiola še ni pozabil na Mahreza

Pep Guardiola naj bi znova obudil zanimanje za vezista Leicestra Riyada Mahreza, za katerega so se sinje-modri v preteklosti že zanimali.

Največja napaka Wengerja? Cristiano Ronaldo!

Avtor

Največja napaka Wengerja? Cristiano Ronaldo!

Arsene Wenger po več kot dveh desetletjih zapušča klop Arsenala. Legendarni Francoz je v intervjuju za Independent razkril, kaj v karieri najbolj obžaluje.

Wenger - od anonimneža do velikega inovatorja

Avtor

Wenger - od anonimneža do velikega inovatorja

Arsene Wenger je v petek potrdil, da bo po več kot dveh desetletjih zapustil klop Arsenala. Rezultati topničarjev so v zaddnjih letih morda res nekoliko usahnili, vendar to niti približno ne more ogroziti bogate zapuščine Francoza.

Mourinho odpira "trgovino", varna le peščica

Avtor

Mourinho odpira "trgovino", varna le peščica

Jose Mourinho bi na poletni nogometni tržnici utegnil imeti pravo razprodajo. Pripravljen je prodati večino svojih igralcev, ki si niso pridobili njegovega zaupanja, varna zgolj sedmerica rdečih vragov.
Loading...