Vir: Getty Images
Nogomet 12.08.2017 | 21:25

Klopp: Coutinho ne menja kluba

Avtor

V tej novici

Liverpool FC

Strateg Liverpoola Jurgen Klopp je po remiju z Watfordom (3:3) govoril o prihodnosti Philippa Coutinha, ki na tekmi ni bil vključen v postavo ekipe.

Jirgen Klop

Vir: Getty Images/Marcio Rodrigo Machado

Coutinho je vodilnim v Liverpoolu podal zahtevo po menjavi kluba, a je vodstvo njegovo idejo zavrnilo in potrdilo, da Coutinha v tem prestopnem roku ne bodo prodali, saj je Brazilec pomemben člen njihove ekipe. Liverpool je do sedaj za igralca zavrnil že dve ponudbi s strani Barcelone.

"Jaz sem trener nogometne ekipe in tudi jaz imam šefe, ki sprejemajo različne odločitve. Na primer oni se odločajo o prodajah in nakupih igralcev in jaz se moram z njihovimi odločitvami strinjati. Če so se odločili, da Coutinho ostaja, se jaz s tem strinjam. Jaz sem odgovoren za vse igralce, ki so mi na razpolago. To je moje običajno delo," je povedal Klopp in dodal: "Mislim, da njegova zahteva ne spreminja situacije. Vsem je jasna odločitev lastnikov kluba. Vse so dali jasno vedeti. Za podrobnosti morate vprašati ljudi, ki o tem odločajo," je zaključil Nemec.

Klopp je naznanil tudi, da Coutinho ne bo del ekipe na tekmi končnice za uvrstitev v Ligo prvakov proti Hoffenheimu.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Coutinhov črni dan: Pajek odpeljal avto, hišo oropali

Avtor

Coutinhov črni dan: Pajek odpeljal avto, hišo oropali

Hišo nogometaša Barcelone, Philippea Coutinha, so včeraj oropali nepridipravi, medtem ko si je z družino in prijatelji ogledoval znamenitosti. A tu slabih novic za vezista še ni konec...

"If he scores another few, then I’ll be Muslim too!"*

Avtor

"If he scores another few, then I’ll be Muslim too!"*

Mohamed Salah s svojimi predstavami v dresu Liverpoola letos navdušuje, kar navijači ekipe v rdeči opravi znajo ceniti. V minulih dneh so storiliše korak naprej in Egipčanu spesnili poseben napev.

Mane in Fernandes najboljša igralca evropskega tedna

Avtor

Mane in Fernandes najboljša igralca evropskega tedna

Sadio Mane je bil proglašen za najboljšega igralca v ligi prvakov. V ligi evropa pa je ta naziv pripadel nogometašu Lokomotiv Moskve Manuelu Fernandesu.

Klopp: Če lahko igramo proti Cityju, lahko proti vsem

Avtor

Klopp: Če lahko igramo proti Cityju, lahko proti vsem

Strateg Liverpoola Jürgen Klopp je prepričan, da je lahko njegova ekipa konkurenčna proti vsem najmočnejšim evropskim klubom.
Loading...