Laurence Griffiths, Getty Images Sport
Nogomet 13.08.2017 | 13:52

Gerrard: Coutinho si ne želi "vojne"

Legenda Liverpoola Steven Gerrard je mnenja, da bi Philippe Coutinho v zahvalo za vse kar je klub storil zanj, za redse lahko odigral še eno sezono.

Philippe Coutinho

Getty Images/Julian Finney

Philippe Coutinho

Liverpool je v zadnjem tednu zavrnil že dve ponudbi Barcelone za prestop odličnega Brazilca Philippa Coutinha. Igralec je nato tudi sam prosil za prestop.

"Težava ob ponudbi Barcelone je ta, da predstavniki Kataloncev nogometašu in njegovim predstavnikom zatrjujejo, da lahko do prestopa pride le zdaj ali pa nikoli več. S tem ustvarjajo dodaten pritisk in Coutinho je pričakovano odreagiral," se je zgodbe o prestopu Brazilca dotaknil Steven Gerrard in dodal:

"Za fante iz Južne Amerike so sanje, da nekega dne zaigrajo za Barcelono. Zato Coutinho želi, da pride do prestopa, saj ga je strah, da se mu sanje ne bodo izpolnile. Poznam ga, ni slaba oseba in vem, da si ne želi vojne z Liverpoolom. Mora pa se zavedati, da je pred kratkim podpisal petletno pogodbo, in da mu je prav Liverpool omogočil, da je postal to kar je. Zagotovo se spomnite kako se je mučil v Interju. Mi smo mu dali priložnost in iz njega naredili igralca. Najmanj kar lahko da Liverpoolu je to, da ostane še eno sezono."

Po remiju Liverpoola na prvi letošnji tekmi v Premier ligi proti Watfordu (3:3), se je na to temo oglasil tudi Jűrgen Klopp, ki je poudaril, da o odhodih igralcev odločajo lastniki kluba.

"Prepričan sem, da imajo Klopp in lastniki kluba vse pod nadzorom, to pa je tudi glavno. Tudi v preteklosti je bilo kar nekaj takšnih dogodkov, ko so igralci želeli oditi in se je to tudi zgodilo. To je velik test za klub, ki mora poskrbeti predvsem za to, da ostane močan," je zaključil Gerrard.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Sevilla bo igrala Superpokal samo zato, ker ga mora

Avtor

Sevilla bo igrala Superpokal samo zato, ker ga mora

Predsedni Seville Jose Castro je dejal, da bo njegov klub igral letošnjo izvedbo Španskega Superpokala samo zato, ker ga mora.

Joe Hart išče stalni klub po 2 sezonah na posoji Cityja

Avtor

Joe Hart išče stalni klub po 2 sezonah na posoji Cityja

Vratar Manchester Cityja Joe Hart pravi, da bo njegova naslednja postojanka 'stalna' - raje, kot pa vnovična posoja.

Thierry Henry na čelo Astona Ville

Avtor

Thierry Henry na čelo Astona Ville

Francoska nogometna legenda Thierry Henry je prvi v vrsti, da zasede mesto menedžerja Astona Ville v primeru odhoda Steva Bruca.

Mina razjasnil svojo prihodnost

Avtor

Mina razjasnil svojo prihodnost

Jerry Mina je po odličnih predstavah na Svetovnem prvenstvu pristal na seznamu želja mnogih klubov. Branilec Barcelone pa kljub slabi minutaži v pretekli sezoni ostaja zvest svojemu delodajalcu.
Loading...