Vir: Michael Regan/Getty Images
Nogomet 15.09.2017 | 18:25

Wenger: V moštvu ni hierarhije

Avtor

V tej novici

Arsenal FC

Arsenal je proti Kolnu do zmage prišel po preobratu v drugem polčasu.

Arsen Venger

Vir: Dan Mullan, Getty Images Sport

Nemci so začeli idlično in hitro povedli, po tem pa popustili in izgubili, kar pomeni, da je Arsenal zahvaljujoč remiju med Crveno zvezdo in Bate Borisovom na prvem mestu. 

"Pomembno je bilo, da v naši igri ni bilo panike. Videti je bilo, da kontroliramo tekmo, na koncu smo zasluženo slavili," pravi Wenger, ki je postregel še z eno zanimivo izjavo.

"V moštvu ni hierarhije. Ni boljših in slabših igralcev. Vse obravnavam enakovredno, zato se ne strinjam, da sem tokrat na igrišče poslal rezervno zasedbo," številne zamenjave v prvi postavi v primerjavi z zadnjo prvenstveno tekmo objasnjuje Francoz.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Pred 6. krogom v PL: "Pohiti, pohiti, Manchester City!"

Pred 6. krogom v PL: "Pohiti, pohiti, Manchester City!"

Načeloma bi lahko veljalo, da bo prihajajoči 6. krog, zato ker ne vključuje velikih derbijev, manj glamurozen. Toda uspehe se kuje prav v takih. Dober položaj na lestvici priskrbi le uspešno klatenje pregovorno lažjih nasprotnikov.

Favoriti brez težav v naslednji krog ligaškega pokala

Avtor

Favoriti brez težav v naslednji krog ligaškega pokala

Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea in Everton so brez težav napredovali v četrti krog angleškega ligaškega pokala.

Pred 5. krogom: City na vrh, Arsenal pa domov

Pred 5. krogom: City na vrh, Arsenal pa domov

Pred nami je nov premierligaški krog, ki bo v resnici krog dveh derbijev - dveh nedeljskih derbijev. Večina tekem bo zaradi obračunov v ligaškem pokalu, ki sledi med tednom, tako odigrana v soboto.

20.000 navijačev poskrbelo za kaos pred tekmo

Avtor

20.000 navijačev poskrbelo za kaos pred tekmo

Tekmo 1. kroga nogometne evropske lige v skupina H med Arsenalom in Kölnom je povsem zasenčil kaos, ki ga je povzročil prihod približno 20.000 nemških navijačev, ki so preplavili London, poroča STA.
Loading...