Vir: Getty Images / Christopher Lee
Nogomet 17.09.2017 | 10:04

Redknapp odpuščen po vsega 13 tekmah

Avtor

Izkušeni strokovnjak Harry Redknapp je v Birminghamu dobil "čevelj", potem ko je njegova ekipa Birminghama v Championshipu izgubila proti Preston North Endu.

Redknapp

Vir: Mark Kolbe/Getty Images

Redknapp

Birmingham je doma izgubil z 1:3, kar je bil že šesti zaporedni poraz ekipe v vseh tekmovanjih skupaj. Ekipa je trenutno na lestvici predzadnja, Redknapp pa tako torej odhaja po vsega 13 tekmah na klopi, potem ko je moštvo nekdanjega prvoligaša prevzel ob koncu lanske sezone.

Birmingham je od začetka tekoče sezone zabeležil vsega dve zmagi na desetih tekmah, sicer pa bo drugo najbolj znano ekipo iz mesta (prva je seveda Aston Villa), začasno vodil Lee Carsley.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Redknapp: "Arsene, prišel je tvoj čas..."

Avtor

Redknapp: "Arsene, prišel je tvoj čas..."

Nekdanji selektor angleške nogometne reprezentance Harry Redknapp meni, da je že skrajni čas za slovo Arsenea Wengerja s klopi Arsenala.

Janežič v polfinale z najhitrejšim časom

Avtor

Janežič v polfinale z najhitrejšim časom

Luka Janežič je svetovno prvenstvo v dvoranski atletiki v Birminghamu začel izjemno, saj je v kvliafikacijah teka na 400 metrov postavil najboljši čas.

Aston Villa kupuje danski klub

Avtor

Aston Villa kupuje danski klub

Aston Villa je na dobri poti, da se v prihodnji sezoni vrne v premier ligo. Ekipa iz Birminghama je v drugoligaški konkurenci trenutno na odličnem 2. mestu lestvice, ki prinaša neposredno uvrstitev v prvoligaško druščino.

Navijači Leedsa ogorčeni nad novim grbom

Avtor

Navijači Leedsa ogorčeni nad novim grbom

Vodilni možje Leeds Uniteda so danes ponosno predstavili nov grb ter napovedali, da je "izdelek" narejen za naslednjih sto let. Le dve uri kasneje so navijači, šokirani nad novim logotipom ponosa mesta, s peticijo o umiku novega zaščitnega znaka, zbrali že 11.000 podpisov!
Loading...