David Ramos, Getty Images
Nogomet 12.10.2017 | 18:15

Lastnik Patriotsov se (še) zanima za nakup PL kluba

Avtor

Ameriški milijarder, lastnik New England Patriotsov, Robert Kraft, je ponovil nekaj, o čemer se že kar nekaj časa šušlja, in sicer to, da naj bi v kratkem postal lastnik enega izmed klubov v premier ligi.

Robert Kraft

Scott Eisen, Getty Images Sport

Robert Kraft želi kupiti enega izmed premierligašev in s tem svoj "imperij" razširiti izven meja ZDA. Kraft je lastnik Patriotsov in nogometnega kluba New England Revolution, za katero igra tudi slovenski reprezentant Antonio Delamea Mlinar.

Od leta 2005 se je dogovarjal z Liverpoolom, a je "rdeče" kupil FSG (Fenway Sports Group). "Želim biti najboljši in da na vseh področjih zmagujem. Toda v tekmovanjih brez "salary capa" vseeno mislim, da ne bi imel nobene prednosti. V ZDA sem pomagal zagnati MLS, liga se razvija in napreduje. Nisem čisto prepričan v projekt premier liga, a zanima vseeno me," je med drugim za BBC povedal Kraft.

Kraftove izjave so na površje prišle v zelo zanimivem trenutku, saj so pri Liverpoolu ravno nekaj dni nazaj povedali, da je cena kluba točno milijarda funtov.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Antonio Brown "prosil" za odhod in izpustil trening

Avtor

Antonio Brown "prosil" za odhod in izpustil trening

Lovilec moštva Pittsburgh Steelers Antonio Brown je izzval burne odzive na družabnih omrežjih, potem ko je včeraj (v šali?) zahteval "trade" v nek drug klub, potem pa izpustil standarden ponedeljkov trening ter druženje s sedmo silo.

Cleveland Bradya zalaga z lovilci - Gordon k Patriots

Avtor

Cleveland Bradya zalaga z lovilci - Gordon k Patriots

New England Patriots so v svoje vrste pripeljali še enega lovilca in sicer spet iz Clevelanda. Po Coreyu Colemanu je v Boston prišel Josh Gordon.

To pa je zaupanje: Nova pogodba Davidu Johnsonu

Avtor

To pa je zaupanje: Nova pogodba Davidu Johnsonu

Čeprav v lanski sezoni ni odigral niti ene tekme, saj se je poškodoval že na uvodu septembra, je tekač David Johnson očitno še zmeraj ključni člen Arizone Cardinals. To mu je klub potrdil z novo pogodbo.

NFL: Mack najbolje plačani obrambni igralec v zgodovini

Avtor

NFL: Mack najbolje plačani obrambni igralec v zgodovini

Oakland Raiders so svojega najboljšega igralca, stebra obrambe, Khalila Macka, poslali v Chicago. Izjemni "pass rusher" je s klubom iz vetrovnega mesta podpisal rekordno pogodbo katerega koli obrambnega nogometaša v zgodovini NFL lige.
Loading...