David Ramos, Getty Images
Nogomet 12.10.2017 | 18:15

Lastnik Patriotsov se (še) zanima za nakup PL kluba

Avtor

Ameriški milijarder, lastnik New England Patriotsov, Robert Kraft, je ponovil nekaj, o čemer se že kar nekaj časa šušlja, in sicer to, da naj bi v kratkem postal lastnik enega izmed klubov v premier ligi.

Robert Kraft

Scott Eisen, Getty Images Sport

Robert Kraft želi kupiti enega izmed premierligašev in s tem svoj "imperij" razširiti izven meja ZDA. Kraft je lastnik Patriotsov in nogometnega kluba New England Revolution, za katero igra tudi slovenski reprezentant Antonio Delamea Mlinar.

Od leta 2005 se je dogovarjal z Liverpoolom, a je "rdeče" kupil FSG (Fenway Sports Group). "Želim biti najboljši in da na vseh področjih zmagujem. Toda v tekmovanjih brez "salary capa" vseeno mislim, da ne bi imel nobene prednosti. V ZDA sem pomagal zagnati MLS, liga se razvija in napreduje. Nisem čisto prepričan v projekt premier liga, a zanima vseeno me," je med drugim za BBC povedal Kraft.

Kraftove izjave so na površje prišle v zelo zanimivem trenutku, saj so pri Liverpoolu ravno nekaj dni nazaj povedali, da je cena kluba točno milijarda funtov.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Edelman pred kaznijo: "Ni mi jasno, kaj se je zgodilo"

Avtor

Edelman pred kaznijo: "Ni mi jasno, kaj se je zgodilo"

Lovilec ekipe New England Patriots, Julian Edelman, se bo moral soočiti s kaznijo nenastopanja na prvih štirih tekmah nove sezone, saj je bil na testiranju za prepovedana poživila očitno pozitiven.

Dez Bryant brez kluba do konca julija

Avtor

Dez Bryant brez kluba do konca julija

Eden izmed najboljših (ali pa vsaj najbolj znanih) lovilcev v ligi NFL, Dez Bryant, letos ne bo več igral za Dallas. Kavboji so ga odpustili, a se veteranu ne mudi iskati novega kluba.

Brata Edmunds za zgodovino nabora lige NFL

Avtor

Brata Edmunds za zgodovino nabora lige NFL

Sploh prvič v zgodovini NFL lige sta bila v prvem krogu nabora izbrana dva brata - Tremaine Edmunds je končal pri Buffalu, Terrel Edmunds pa je postal nov član Pittsburgha.

Mayfield prvi izbor, samozavestni Rosen "žugal"

Avtor

Mayfield prvi izbor, samozavestni Rosen "žugal"

Tako, kot so napovedovali strokovnjaki, je bil prvi nabor na nogometnem stadionu v zgodovini lige, v znamenju podajalcev. Takoj na začetku so za vznemirjenje poskrbeli v Clevelandu, kjer so izbrali Bakerja Mayfielda, nato pa so v prvih desetih "pickih" iz ponudbe izginili še trije podajalci.
Loading...