Vir: David Ramos, Getty Images
Nogomet 12.10.2017 | 18:15

Lastnik Patriotsov se (še) zanima za nakup PL kluba

Avtor

Ameriški milijarder, lastnik New England Patriotsov, Robert Kraft, je ponovil nekaj, o čemer se že kar nekaj časa šušlja, in sicer to, da naj bi v kratkem postal lastnik enega izmed klubov v premier ligi.

Robert Kraft

Vir: Scott Eisen, Getty Images Sport

Robert Kraft želi kupiti enega izmed premierligašev in s tem svoj "imperij" razširiti izven meja ZDA. Kraft je lastnik Patriotsov in nogometnega kluba New England Revolution, za katero igra tudi slovenski reprezentant Antonio Delamea Mlinar.

Od leta 2005 se je dogovarjal z Liverpoolom, a je "rdeče" kupil FSG (Fenway Sports Group). "Želim biti najboljši in da na vseh področjih zmagujem. Toda v tekmovanjih brez "salary capa" vseeno mislim, da ne bi imel nobene prednosti. V ZDA sem pomagal zagnati MLS, liga se razvija in napreduje. Nisem čisto prepričan v projekt premier liga, a zanima vseeno me," je med drugim za BBC povedal Kraft.

Kraftove izjave so na površje prišle v zelo zanimivem trenutku, saj so pri Liverpoolu ravno nekaj dni nazaj povedali, da je cena kluba točno milijarda funtov.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Zimska pravljica v Buffalu; igralci kot sneženi možje!

Zimska pravljica v Buffalu; igralci kot sneženi možje!

Štirinajsti teden v letošnji izvedbi lige NFL je poskrbel za pravo zimsko klasiko - prvo tekmo v nemogočih zimskih razmerah. Tekma med Buffalom in Indianapolisom se odvija na "minusu" in v snežnem metežu!

NY Giants odpustili trenerja

NY Giants odpustili trenerja

New York Giants so se po viharnem tednu znotraj svoje franšize odločili za čiščenje slednje. Ben McAdoo je po 10. porazu ostal brez službe, Giants pa so se po 23 letih poslovili tudi od generalnega menedžerja Jerryja Reeseja.

Norost: Eli do konca sezone na klop?!

Norost: Eli do konca sezone na klop?!

New York Giantsi imajo eno izmed najslabših sezon v zgodovini kluba, trener Ben McAdoo pa se je odločil za radikalno potezo in - po posvetovanjem z lastnikom franšize - mesto podajalca za prihajajočo tekmo z Raidersi prepustil Genu Smithu, medtem ko bo legendarni Eli Manning tokrat sedel na klopi.

Trump: "NFL naj Lyncha suspendira"

Avtor

Trump: "NFL naj Lyncha suspendira"

Predsednik ZDA Donald Trump je prek Twitterja sporočil, da bi moral biti po njegovem mnenju igralec Oaklanda Marshawn Lynch ostro kaznovan, ker je pred tekmo s Patriotsi med intoniranjem ameriške himne klečal.
Loading...