Vir: David Ramos, Getty Images
Nogomet 12.10.2017 | 18:15

Lastnik Patriotsov se (še) zanima za nakup PL kluba

Avtor

Ameriški milijarder, lastnik New England Patriotsov, Robert Kraft, je ponovil nekaj, o čemer se že kar nekaj časa šušlja, in sicer to, da naj bi v kratkem postal lastnik enega izmed klubov v premier ligi.

Robert Kraft

Vir: Scott Eisen, Getty Images Sport

Robert Kraft želi kupiti enega izmed premierligašev in s tem svoj "imperij" razširiti izven meja ZDA. Kraft je lastnik Patriotsov in nogometnega kluba New England Revolution, za katero igra tudi slovenski reprezentant Antonio Delamea Mlinar.

Od leta 2005 se je dogovarjal z Liverpoolom, a je "rdeče" kupil FSG (Fenway Sports Group). "Želim biti najboljši in da na vseh področjih zmagujem. Toda v tekmovanjih brez "salary capa" vseeno mislim, da ne bi imel nobene prednosti. V ZDA sem pomagal zagnati MLS, liga se razvija in napreduje. Nisem čisto prepričan v projekt premier liga, a zanima vseeno me," je med drugim za BBC povedal Kraft.

Kraftove izjave so na površje prišle v zelo zanimivem trenutku, saj so pri Liverpoolu ravno nekaj dni nazaj povedali, da je cena kluba točno milijarda funtov.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Tampa bo gostila Superbowl LV

Avtor

Tampa bo gostila Superbowl LV

Tampa Bay Bucaneersi so sporočili, da izpolnjujejo vse kriterije za gostitev 55. Superbowla v zgodovini lige NFL, ki ga bosta najboljši ekipi konferenc AFC oziroma NFC torej odigrali na stadionu Raymonda Jamesa.

Blog: Kako dolgo še protestiranje med ameriško himno?

Blog: Kako dolgo še protestiranje med ameriško himno?

Ko se je protestiranje med ameriško himno pred začetkom tekem lige NFL že pomirilo in celo zmanjšalo, je na vidiku nova vojna med igralci in zagovorniki idej predsednika ZDA Donalda Trumpa. Protesti se bodo nadaljevali, nasprotniki pa ne bodo popustili — kam to pelje?

Kaepernikov dres gre v muzej

Avtor

Kaepernikov dres gre v muzej

Dres ameriškega "quarterbacka" Colina Kaepernicka, ki ga je nekdanji igralec San Francisco 49ersov nosil na prvi tekmi, ko je s poklekom protestiral proti rasni neenakosti v ZDA, bo razstavljen v Muzeju sodobne umetnosti (MoMA) v New Yorku.

Panthers presenetili neprepričljive prvake

Panthers presenetili neprepričljive prvake

V Foxboroughu so se na Gillette Stadiumu v dvoboju Patriotsov in Panthersov, ki si ga je v živo ogledala tudi ekipa Sportkluba, zmage po dramatični končnici veselili gostje iz Severne Karoline.
Loading...