Vir: Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 13.11.2017 | 18:14 > 18:19

Emre Can tarča Juventusa in Borussie

Avtor

Liverpool ima vse manj časa, da Emreja Cana prepriča v podpis nove pogodbe. Za Nemca sta se ogrela Juventus in Borussia.

Emre Can

Vir: Premier League

Emre Can

Časnik Bild poroča, da za Emreja Cana vlada konkretno zanimanje vBundesligi. Seveda v nemškem prvenstvu ni ravno veliko klubov, ki bi si nogometaša Liverpoola lahko realno privoščili. No, Borussia iz Dortmunda si ga lahko, vendar le v primeru, da bo nogometaš zainteresiran za prestop.

Canu se pogodba z Liverpoolom izteka, zato prihaja v udoben položaj, ko bo lahko praktično izbiral nov klub. Na Anfieldu se mu še niso odpovedali, že nekaj časa pa po sceni kroži tudi govorica, da se zanj zanima torinski Juventus.

Can sicer vztraja pri tem, da o prestopu ne razmišlja. Njegov agent Reza Fazeli pa stike z Dortmundom vseeno ima, zastopa namreč tudi Nurija Sahina, Mahmouda Dahouda in tudi trenerja Petra Bosza, zato govorica o zanimanju BVB verjetno niti ni tako zelo presenetljiva.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

URADNO: Akanji prestopil v Borussio

Avtor

URADNO: Akanji prestopil v Borussio

Borussia Dortmund je tudi uradno predstavila okrepitev v obrambi. Iz Basla se v Nemčijo seli Manuel Akanji.

Kam odhaja Mahrez? Liverpool, Arsenal ali ...

Avtor

Kam odhaja Mahrez? Liverpool, Arsenal ali ...

Čeprav se zanj zanima kar nekaj klubov iz Premier lige, so vodilni možje Leicestra prepričani, da bodo Riyada Mahreza uspeli zadržati najmanj do konca sezone.

Liverpool v dveh minutah zrušil Guardiolni imperij

Avtor

Liverpool v dveh minutah zrušil Guardiolni imperij

Izjemna serija Liverpoola se nadaljuje. Redsi so obračun proti Manchester Cityju v svojo korist odločili v razmaku dveh minut, ko so kar dvakrat zatresli mrežo nasprotnika. Že takrat je bilo jasno, da so sinje-modri pred prvim porazom v sezoni.

Klopp: O tej tekmi se bo govorilo še vsaj 20 let

Avtor

Klopp: O tej tekmi se bo govorilo še vsaj 20 let

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je bil po zmagi proti Manchester Cityju razumljivo navdušen. Nemec je moral kljub zmagi spet zagovarjati vratarja Lorisa Kariusa.
Loading...