David Ramos, Getty Images
Nogomet 14.01.2018 | 18:24

Wenger: Če bo Sanchez odšel, bomo potrebovali zamenjavo

Avtor

V tej novici

Arsenal FC

Navijači Arsenala so ob porazu proti Bournemouthu videli kako bo igra topničarjev izgledala, če London zapusti Alexis Sanchez. Arsene Wenger je po tekmi pojasnil njegovo odsotnost.

Arsene Wenger

Charlie Crowhurst, Getty Images Sport

Arsene Wenger

O odhodu Alexisa Sancheza se govori že več kot pol leta, odločitev o tem kje bo kariero nadaljeval sijajni Čilenec pa bo po besedah Arsena Wengerja znana v naslednjih 48 urah. Bitko zanj bijeta Manchester City in Manchester United, nekdanji nogometaš Barcelone pa je danes izpustil tekmo proti Bournemouthu, ki jo je Arsenal izgubil.

Wenger se je po tekmi dotaknil tudi Sanchezove prihodnosti: "Ne verjemite vse kar preberete, saj še jaz ne vem kako se bo ta zgodba končala. Njegova prihodnost še ni dorečena, morate pa razumeti, da je zame bolje, da se skoncentriram na igralce, ki bodo ostali pri nas. Zanj ne vem, če bo tudi v prihodnje igral za Arsenal. Trenutno je bolje, da uporabljamo igralce, ki so z mislimi pri Arsenalu."

Dolgoletni strateg topničarjev je sicer razkril, da bo odločitev o prestopu Sancheza znana v naslednjih 48 urah. V kolikor bo Čilenec zapustil Arsenal, bo londonski velikan poiskal zamenjavo.

"Če nas bo Sanchez zapustil, bomo potrebovali zamenjavo. Danes smo pogrešali ogromno igralcev. Če bo Sanchez odšel, moramo reagirati," je še dodal Wenger.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Putinčanin: Upam, da je to začetek pozitivne zgodbe

Avtor

Putinčanin: Upam, da je to začetek pozitivne zgodbe

Nogometaši Olimpije so v nedeljo v Murski Soboti prišli do pomembne zmage (0:2). Tekmo je v 90. minuti dokončno odločil Marko Putinčanin, ki je s tem dosegel tudi svoj prvenec v zeleno-belem.

Čeferin: Finale lige prvakov ostaja v Evropi

Avtor

Čeferin: Finale lige prvakov ostaja v Evropi

V zadnjih dneh so po medijih zaokrožile govorice o igranju finala lige prvakov v New Yorku. Na Evropski nogometni zvezi (Uefa) mirijo strasti, predsednik Aleksander Čeferin je v izjavi zatrdil, da se o takšni možnosti sploh niso pogovarjali.

Šuler: Spomini so prijetni, a pred nami je nova zgodba

Avtor

Šuler: Spomini so prijetni, a pred nami je nova zgodba

Mariborčanom je žreb v 3. krogu kvalifikacij za evropsko ligo namenil starega znanca iz Glasgowa. Rangers bo še tretjič nasprotnik vijoličastih, ki so že prispeli na Škotko in so pripravljeni na dvoboj proti 54-kratnemu škotskemu prvaku.

Kapun: Prepričan sem, da bomo kmalu začeli zmagovati

Avtor

Kapun: Prepričan sem, da bomo kmalu začeli zmagovati

Pred četrtkovo tekmo 3. kroga kvalifikacij za evropsko ligo med Olimpijo in Helsinki sta utrip slačilnice ter načrte za prvo tekmo sedmi sili predstavila trener Aleksandar Linta in Nik Kapun.
Loading...