David Ramos, Getty Images
Nogomet 14.01.2018 | 18:24

Wenger: Če bo Sanchez odšel, bomo potrebovali zamenjavo

Avtor

V tej novici

Arsenal FC

Navijači Arsenala so ob porazu proti Bournemouthu videli kako bo igra topničarjev izgledala, če London zapusti Alexis Sanchez. Arsene Wenger je po tekmi pojasnil njegovo odsotnost.

Arsene Wenger

Charlie Crowhurst, Getty Images Sport

Arsene Wenger

O odhodu Alexisa Sancheza se govori že več kot pol leta, odločitev o tem kje bo kariero nadaljeval sijajni Čilenec pa bo po besedah Arsena Wengerja znana v naslednjih 48 urah. Bitko zanj bijeta Manchester City in Manchester United, nekdanji nogometaš Barcelone pa je danes izpustil tekmo proti Bournemouthu, ki jo je Arsenal izgubil.

Wenger se je po tekmi dotaknil tudi Sanchezove prihodnosti: "Ne verjemite vse kar preberete, saj še jaz ne vem kako se bo ta zgodba končala. Njegova prihodnost še ni dorečena, morate pa razumeti, da je zame bolje, da se skoncentriram na igralce, ki bodo ostali pri nas. Zanj ne vem, če bo tudi v prihodnje igral za Arsenal. Trenutno je bolje, da uporabljamo igralce, ki so z mislimi pri Arsenalu."

Dolgoletni strateg topničarjev je sicer razkril, da bo odločitev o prestopu Sancheza znana v naslednjih 48 urah. V kolikor bo Čilenec zapustil Arsenal, bo londonski velikan poiskal zamenjavo.

"Če nas bo Sanchez zapustil, bomo potrebovali zamenjavo. Danes smo pogrešali ogromno igralcev. Če bo Sanchez odšel, moramo reagirati," je še dodal Wenger.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

URADNO: Real potrdil nakup 17-letnega Rodryga

Avtor

URADNO: Real potrdil nakup 17-letnega Rodryga

Real Madrid je potrdil nakup novega brazilskega talenta. Kraljevi klub si je zagotovil usluge Rodryga Goesa, za katerega so Madridčani odšteli kar 45 milijonov evrov.

URADNO: Real presenetil, novi trener je Lopetegui

Avtor

URADNO: Real presenetil, novi trener je Lopetegui

Real Madrid je razkril ime novega trenerja. Galaktike bo v prihodnji sezoni vodil španski selektor Julen Lopetegui.

URADNO: Nantes je odkupil Krhina

Avtor

URADNO: Nantes je odkupil Krhina

Slovenski reprezentant Rene Krhin se ne bo vrnil h Granadi, ki ga je 300.000 evrov prodala francoskemu Nantesu, kjer je Krhin kot posojen nogometaš igral v minuli sezoni.

Brazilci ugnali Avstrijo, Neymar znova med strelci

Avtor

Brazilci ugnali Avstrijo, Neymar znova med strelci

Nogometaši Brazilije so na zadnji pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom v Rusiji pokazali, zakaj veljajo za ene izmed večjih favoritov za osvojitev naslova. Na Dunaju so s 3:0 brez težav odpravili Avstrijce.
Loading...