Getty Images
Nogomet 03.12.2018 | 12:28

"Če bi navijač stekel kot Klopp, bi bil že v zaporu"

Avtor

Nekdanji angleški reprezentant Danny Mills meni, da si menedžer Liverpoola Jurgen Klopp ne bi smel dovoliti, da je po zmagovitem zadetku Divocka Origija na derbiju proti Evertonu v navalu navdušenja pritekel na zelenico Anfielda.

Clive Brunskill /Allsport

Divock Origi je edini zadetek na Merseyide derbiju dosegel v šesti minuti sodnikovega podaljška, Jurgen Klopp pa je zmago v izdihljajih srečanja proslavil tako, da je stekel na sredino igrišča, kjer se je veselil s svojim vratarjem Alisonom.

"Bilo je šokantno. Ne bi bilo težav, če bi slavil ob robu avt linije s svojim strokovnim štabom. Toda človek je tekel po igrišču. Če bi navijač stekel kot Klopp, bi bil že v zaporu. Popolno nespoštovanje do Evertona in on to ve," nad potezo Nemca ni bil navdušen Danny Mills in dodal: "Res je bil derbi in pomembna tekma, toda ne sme si dovoliti, da tako teče, ni pomembno ali gre za zadnjo minuto tekme ali ne."

Angleški mediji medtem poročajo, da Kloppa čaka tudi disciplinski postopek s strani tamkajšnje zveze.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Van Dijk: Sami smo krivi za nastalo situacijo

Avtor

Van Dijk: Sami smo krivi za nastalo situacijo

Steber obrambe Liverpoola Virgil van Dijk je mnenja, da je njegova ekipa dovolj močna in prodorna, da lahko tekmuje za naslova v Premier ligi in Ligi prvakov.

Liverpool proti Napoliju za 'biti ali ne biti'

Avtor

Liverpool proti Napoliju za 'biti ali ne biti'

Pred tekmo Liverpoola in Napolija v šestem krogu Lige prvakov menedžer Redsov Jurgen Klopp napoveduje, da bo Liverpool dobil tisto, kar si zasluži, če ne bo ničesar posebnega glede sodniških odločitev.

Klopp: "Ne skrbi me Salahova forma"

Avtor

Klopp: "Ne skrbi me Salahova forma"

Menedžer Liverpoola Jurgen Klopp miri, da sam nikoli ni bil zaskrbljen zaradi strelskega učinka Mohameda Salaha, ki je preteklo sezono dosegel 44 zadetkov, novo pa je začel nekoliko slabše.

Volkovi do zmage v 94. minuti, junak Doherty

Avtor

Volkovi do zmage v 94. minuti, junak Doherty

Nogometaši Wolverhamptona so na gostovanju v 16. krogu premier lige z 2:1 ugnali Newcastle. Zmagovalni zadetek je dosegel Matt Doherty.
Loading...