Laurence Griffiths/Getty Images
Nogomet 05.12.2018 | 10:00

Sarri: Chelsea je pripravil pogodbo za Hazarda, a ...

Avtor

V tej novici

Chelsea FC

Trener londonskega Chelseaja Maurizio Sarri se v teh dneh ubada s številnimi težavami v svojem vsakdanjem delu, saj iz dneva v dan išče ravnotežje v odnosu med upravo in njegovimi varovanci.

Maurizio Sarri

Michael Regan, Getty Images

Maurizio Sarri

Italijanski strokovnjak Maurizio Sarri si na klopi londonskega Chelseaja želi hitre reakcije uprave in od nje pričakuje, da bo ponudila nove, večletne pogodbe za Cesca Fabregasa in Davida Luiza. Uprava Chelseaja je omenjenima igralcema pripravljena ponuditi le enoletni pogodbi, ki sta ju Španec in Brazilec že zavrnila.

Na drugi strani pa je uprava pohitela s pripravo pogodbe za prvega zvezdnika moštva Edena Hazarda, a belgijski zvezdnik še ni pristal na podpis in podaljanje njegovega bivanja na Otoku.

Razlog je enostaven, Belgijec namreč želi izpolniti otroške sanje in prestopiti v madridski Real, zaveda pa se, da bo ta prestop precej težji, če bo v naslednjem mesecu podpisal novo pogodbo z londonskim klubom. 

"Seveda si želim Hazarda v Chelseaju, a ne na silo, samo v primeru, da sam izrazi željo, da ostane. Nejgov agent se vsakodnevno pogovarja z upravo kluba in v kolikor bo prišlo do kakšnih obratov v zgodbi, mi bodo to takoj sporočili," je dejal Sarri.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Van Dijk: Sami smo krivi za nastalo situacijo

Avtor

Van Dijk: Sami smo krivi za nastalo situacijo

Steber obrambe Liverpoola Virgil van Dijk je mnenja, da je njegova ekipa dovolj močna in prodorna, da lahko tekmuje za naslova v Premier ligi in Ligi prvakov.

Hazard: Pogovori s Chelseajem so začasno ustavljeni

Avtor

Hazard: Pogovori s Chelseajem so začasno ustavljeni

Belgijski superzvezdnik v dresu Chelseaja Eden Hazard je razkril, da se je z upravo londonskega kluba pogovarjal o podaljšanju pogodbe, a da so ti pogovori začasno zaustavljeni.

Chelsea suspendiral 4 navijače

Avtor

Chelsea suspendiral 4 navijače

Po incidentu, ki se je zgodil na tekmi med Chelseajem in Manchester Cityjem, ko je nekaj navijačev londonskega kluba namenilo rasistične žalitve Raheemu Sterlingu, so pri Bluesih objavili, da so 4 navijači dobili prepoved obiska stadiona, dokler traja preiskava.

Klopp: "Ne skrbi me Salahova forma"

Avtor

Klopp: "Ne skrbi me Salahova forma"

Menedžer Liverpoola Jurgen Klopp miri, da sam nikoli ni bil zaskrbljen zaradi strelskega učinka Mohameda Salaha, ki je preteklo sezono dosegel 44 zadetkov, novo pa je začel nekoliko slabše.
Loading...