Michael Regan/Getty Images
Nogomet 11.10.2017 | 10:43

Prosinečki: Iz Slovenije me še niso klicali

Avtor

Hrvaška legenda Robert Prosinečki naj bi bil eden izmed kandidatov za novega selektorja Slovenije. Nekdanji nogometaš Olimpije je priznal, da ga zaenkrat vodilni možje slovenskega nogometa še niso klicali.

Robert Prosinečki

Alexander Hassenstein, Getty Images

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki je bil zadnja tri leta selektor Azerbajdžana. Sedaj, ko Srečko Katanec ni več selektor Slovenije, nekdanjega nogometaša Olimpije vse več povezujejo z našo izbrano vrsto. Če bi "Veliki Žuti" res postal selektor Slovenije, bi bil prvi tuji selektor Slovenije.

"Šele včeraj sem se vrnil iz Nemčije, potreboval sem 12 ur do Zagreba in ravno to sem danes prebral v slovenskih časopisih. Verjetno me bodo poklicali, če bodo želeli z menoj govoriti o mestu selektorja Slovenije. Ampak v tem trenutku me ni klical še nihče. Mogoče bo to jutri, tako da težko karkoli rečem," je včeraj dejal Prosinečki za hrvaške medije.

Zgodbo v Azerbajdžanu je končal pa čeprav je tam dosegal odlične rezultate.

"Dejal sem, da bom v tem trenutku iskal nove izzive. Vračam se v Azerbajdžan, za nekaj dni, da rešim stvari z zvezo, ampak po vsej verjetnosti ne bom ostal," je še pripomnil 48-letnik.

Prosinečki ne zanika možnosti, da postane selektor Slovenije, med tem, ko o možnostih, da sede na klop Hrvaške odgovarja:

"Hrvaška ima selektora, ki je odlično debitiral, premagal Ukrajino in odšel v dodatne kvalifikacije. Želim mu srečo, njemu in reprezentanci da odidejo na SP. Bilo bi nemoguče da Hrvaška sedaj spet menja trenerja. Dalić je zmagal na svoji prvi tekmi potrebno mu je dati priložnost. Sigurno je da ni mogel storiti veliko v dveh dneh, ampak šok terapija je bila uspešna," je za konec še pristavil Prosinečki.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Lestvica FIFA: Slovenija izgubila kar šest mest

Avtor

Lestvica FIFA: Slovenija izgubila kar šest mest

Slabi rezultati slovenske reprezentance so poskrbeli za padec na lestvici Fife. Po porazih v Ligi narodov proti Bolgariji in Cipru je Slovenija izgubila šest mest in je zdaj 61.

Ropret: Za nas je to težek poraz

Avtor

Ropret: Za nas je to težek poraz

Slovenska odbojkarska reprezentanca je prvi del svetovnega prvenstva končala s porazom proti gostiteljici Italiji (3:1). Obračun se je za Slovenijo sanjsko začel, Italijani pa so po izgubljenem prvem nizu zaigrali bolje in na koncu povsem zasluženo prišli do vseh treh točk.

Slovenski odbojkarji nemočni proti domačinki SP

Avtor

Slovenski odbojkarji nemočni proti domačinki SP

Po odličnem začetku na zadnji tekmi prvega dela SP v odbojki, ko so Slovenci proti Italijanom povedli z 1-0 v nizih, je četa Slobodana Kovača v nadaljevanju popustila in oddala naslednje tri nize. Popotnica za drugi del prvenstva je torej 3 zmage in 2 poraza.

VIDEO: O točki za Slovenijo je odločil milimeter!

Avtor

VIDEO: O točki za Slovenijo je odločil milimeter!

Žoga je na tekmi Slovenija - Argentina oplazila črto in našim prinesla točko. Še dobro, da imamo na letošnjem SP možnost uporabe "sokoljega očesa".
Loading...