Vir: Michael Regan/Getty Images
Nogomet 11.10.2017 | 10:43

Prosinečki: Iz Slovenije me še niso klicali

Avtor

Hrvaška legenda Robert Prosinečki naj bi bil eden izmed kandidatov za novega selektorja Slovenije. Nekdanji nogometaš Olimpije je priznal, da ga zaenkrat vodilni možje slovenskega nogometa še niso klicali.

Robert Prosinečki

Vir: Alexander Hassenstein, Getty Images

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki je bil zadnja tri leta selektor Azerbajdžana. Sedaj, ko Srečko Katanec ni več selektor Slovenije, nekdanjega nogometaša Olimpije vse več povezujejo z našo izbrano vrsto. Če bi "Veliki Žuti" res postal selektor Slovenije, bi bil prvi tuji selektor Slovenije.

"Šele včeraj sem se vrnil iz Nemčije, potreboval sem 12 ur do Zagreba in ravno to sem danes prebral v slovenskih časopisih. Verjetno me bodo poklicali, če bodo želeli z menoj govoriti o mestu selektorja Slovenije. Ampak v tem trenutku me ni klical še nihče. Mogoče bo to jutri, tako da težko karkoli rečem," je včeraj dejal Prosinečki za hrvaške medije.

Zgodbo v Azerbajdžanu je končal pa čeprav je tam dosegal odlične rezultate.

"Dejal sem, da bom v tem trenutku iskal nove izzive. Vračam se v Azerbajdžan, za nekaj dni, da rešim stvari z zvezo, ampak po vsej verjetnosti ne bom ostal," je še pripomnil 48-letnik.

Prosinečki ne zanika možnosti, da postane selektor Slovenije, med tem, ko o možnostih, da sede na klop Hrvaške odgovarja:

"Hrvaška ima selektora, ki je odlično debitiral, premagal Ukrajino in odšel v dodatne kvalifikacije. Želim mu srečo, njemu in reprezentanci da odidejo na SP. Bilo bi nemoguče da Hrvaška sedaj spet menja trenerja. Dalić je zmagal na svoji prvi tekmi potrebno mu je dati priložnost. Sigurno je da ni mogel storiti veliko v dveh dneh, ampak šok terapija je bila uspešna," je za konec še pristavil Prosinečki.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Čehinje premočne za pomlajeno Slovenijo

Avtor

Čehinje premočne za pomlajeno Slovenijo

Slovenska ženska nogometna reprezentanca je v 2. krogu kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2019 v skupini 5 v Domžalah izgubila proti Češki z 0:4 (0:2).

Mišković: Slovenija? Kek ostaja pri Rijeki!

Avtor

Mišković: Slovenija? Kek ostaja pri Rijeki!

Želeli naj bi ga Hrvati, še vedno ga želijo Slovenci, predsednik Rijeke Damir Mišković pa miri navijače Rijeke in zagotavlja, da bo Matjaž Kek še dolgo ostal na klopi hrvaškega prvoligaša iz Kvarnerja.

Trifunović objavil seznam zlatih fantov za nove tekme

Avtor

Trifunović objavil seznam zlatih fantov za nove tekme

Novi selektor košarkarske reprezentance Rado Trifunović je objavil seznam košarkarjev za kvalifikacije za svetovno prvenstvo. V njem pa je tudi kar nekaj presenečenj.

Prosinečki: Ni možnosti, da prevzamem Hrvaško

Avtor

Prosinečki: Ni možnosti, da prevzamem Hrvaško

Legendarni Robert Prosinečki je bil do danes kandidat za prevzem hrvaške reprezentance. Nekdaj fantastični nogometaš pravi, da se to ne bo zgodilo.
Loading...