Vir: Michael Regan/Getty Images
Nogomet 11.10.2017 | 10:43

Prosinečki: Iz Slovenije me še niso klicali

Avtor

Hrvaška legenda Robert Prosinečki naj bi bil eden izmed kandidatov za novega selektorja Slovenije. Nekdanji nogometaš Olimpije je priznal, da ga zaenkrat vodilni možje slovenskega nogometa še niso klicali.

Robert Prosinečki

Vir: Alexander Hassenstein, Getty Images

Robert Prosinečki

Robert Prosinečki je bil zadnja tri leta selektor Azerbajdžana. Sedaj, ko Srečko Katanec ni več selektor Slovenije, nekdanjega nogometaša Olimpije vse več povezujejo z našo izbrano vrsto. Če bi "Veliki Žuti" res postal selektor Slovenije, bi bil prvi tuji selektor Slovenije.

"Šele včeraj sem se vrnil iz Nemčije, potreboval sem 12 ur do Zagreba in ravno to sem danes prebral v slovenskih časopisih. Verjetno me bodo poklicali, če bodo želeli z menoj govoriti o mestu selektorja Slovenije. Ampak v tem trenutku me ni klical še nihče. Mogoče bo to jutri, tako da težko karkoli rečem," je včeraj dejal Prosinečki za hrvaške medije.

Zgodbo v Azerbajdžanu je končal pa čeprav je tam dosegal odlične rezultate.

"Dejal sem, da bom v tem trenutku iskal nove izzive. Vračam se v Azerbajdžan, za nekaj dni, da rešim stvari z zvezo, ampak po vsej verjetnosti ne bom ostal," je še pripomnil 48-letnik.

Prosinečki ne zanika možnosti, da postane selektor Slovenije, med tem, ko o možnostih, da sede na klop Hrvaške odgovarja:

"Hrvaška ima selektora, ki je odlično debitiral, premagal Ukrajino in odšel v dodatne kvalifikacije. Želim mu srečo, njemu in reprezentanci da odidejo na SP. Bilo bi nemoguče da Hrvaška sedaj spet menja trenerja. Dalić je zmagal na svoji prvi tekmi potrebno mu je dati priložnost. Sigurno je da ni mogel storiti veliko v dveh dneh, ampak šok terapija je bila uspešna," je za konec še pristavil Prosinečki.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Slovenija začela s pripravami na drugi del kvalifikacij

Avtor

Slovenija začela s pripravami na drugi del kvalifikacij

V Ljubljani se je zbrala moška članska košarkaška reprezentanca, ki jo v drugem ciklu kvalifikacij za svetovno prvenstvo čakata dve gostovanji. Varovanci Rada Trifunovića se bodo v petek pomerili s Črno goro, v ponedeljek pa jih čaka še gostovanje pri Belorusih.

PODCAST: Vpogled v laboratorij kapetana Davis cup ekipe

Avtor

PODCAST: Vpogled v laboratorij kapetana Davis cup ekipe

V 16. oddaji vam predstavljamo, kako so se naši teniški reprezentanti taktično pripravljali na svoje nasprotnike iz Poljske.

Slovenija premagala Slovake in sedaj čaka nasprotnika

Avtor

Slovenija premagala Slovake in sedaj čaka nasprotnika

Slovenski hokejisti so na olimpijskih igrah še drugič zmagali, potem ko so po kazenskih strelih s 3:2 ugnali Slovake in osvojili drugo mesto v skupini B. Slovenija sedaj čaka nasprotnika v repasažu.

Trifunović napovedal lov na dve zmagi

Avtor

Trifunović napovedal lov na dve zmagi

Slovenski selektor Radovan Trifunović je na novinarski konferenci predstavil cilje in razmišljanja pred začetkom drugega kvalifikacijskega cikla. Slovenci s pripravami začnejo v ponedeljek. V drugem ciklu bo izbrana vrsta gostovala v Črni gori in Belorusiji.
Loading...