Vir: Laurence Griffiths/Getty Images
Nogomet 11.10.2017 | 10:33

Messi: Zelo nas je bilo strah, da nam ne bo uspelo

Avtor

Lionel Messi, ki je danes ponoči sam popeljal Argentino na SP v Rusijo je dejal, da so si skupaj s soigralci zaslužili mesto na mundialu.

Lionel Mesi, Argentina

Vir: Quinn Rooney, Getty Images Sport

"Zaslužili smo si napredovanje, zaradi vsega kar smo morali prestati. Izgubili smo nekatere tekme, po vsem tem ni lahko igrati, ampak vse to nas je naredilo močne," je dejal Lionel Messi, potem, ko je proti Ekvadorju zabil hattrick.

Argentinci v kvalifikacijah niso blesteli za napredovanje so danes nujno potredovali zmago, kar jim je tudi uspelo. Vendar uvrstitev na SP je bila veliko težja od pričakovanega. Messi in druščina so bili že vse od samega začetka pod pritiskom.

"Strah me je bilo, da se ne bomo kvalificirali na SP. Zelo me je bilo strah. To bi bila katastrofa za Argentino in vse nas. Borili smo se in nismo dovolili, da bi ostali brez Rusije," je še dodal Messi, ki je bil večino kvalifikacij zelo bled.

Najkrajšo je namesto Argentine potegnil Čile, ki je ostal brez SP v Rusiji.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Messi s hattrickom rešil Argentino, Čile izpadel!

Avtor

Messi s hattrickom rešil Argentino, Čile izpadel!

Nogometaši Argentine so vendarle zmagali in se uvrstili na svetovno prvenstvo, potem, ko so danes premagali Ekvador v gosteh s 3:1. Junak pa je bil Leo Messi, ki se je po dolgem času vendarle prebudil v dresu gavčev. Napredovala sta še Urugvaj in Kolumbija, v dodatne kvalifikacije pa odhaja Peru.

Schwarzenegger: Messi je nogometni terminator

Avtor

Schwarzenegger: Messi je nogometni terminator

Legendarni igralec in eden najbolj znanih Arnold Schwarzenegger je navijač Barcelone sam je dejal, da bi vlogo nogometnga terminatorja prepustil Lionelu Messiju.

Vrhunski Messi in Barcelona suvereno nadaljujeta sezono

Avtor

Vrhunski Messi in Barcelona suvereno nadaljujeta sezono

Barcelona je v petem krogu španske la lige vknjižila še peto zmago in kot edina ekipa ostaja pri vseh možnih točkah. Tudi tokrat je bil glavni akter zmage s 6:1 Leo Messi, ki je dosegel kar štiri zadetke.

Buffon, Messi in C.Ronaldo kandidati za nogometaša leta

Avtor

Buffon, Messi in C.Ronaldo kandidati za nogometaša leta

Lionel Messi, Gianluigi Buffon in Cristiano Ronaldo so trije nogometaši, ki se bodo po vsej verjetnosti borili za naziv najboljši evropski nogometaš leta.
Loading...