Vir: Claudio Villa, Getty Images Sport
Nogomet 14.11.2017 | 10:43

Buffon s solzami v očeh: Konec je!

Avtor

Legendarni italijanski vratar Gianluigi Buffon je po neuspehu Italije v dodatnih kvalifikacijah za SP v Rusiji potrdil, da je zaključil svojo reprezentančno kariero.

Đanluiđi Bufon

Vir: SK

Eden najbolj legendarnih vratarjev na svetu Gianluigi Buffon po neuspehu Italije ni mogel skriti solz po remiju brez zadetkov s Švedsko.

Vir: Sport klub

"Zapuščam italijansko reprezentanco in je prepuščam mlajšim fantom, ki imajo kaj pokzati. Italijanski nogomet ima seveda prihodnost. Želim objeti Barzaglija, Bonuccija, Chiellinija in De Rossija s katerimi sem preživel skoraj 10 let. Zahvaljujem se vsem fantom, ki so bili z nami v tem času. Upam, da smo jim dali nekaj posebnega," je takoj po koncu tekme s solzami v očeh dejal Buffon.

Pred samim začetkom tekme pa je Buffon poskrbel za še eno zares lepo gesto. Med igranjem Švedske himne so se s tribun slišali žvižgi domačih navijačev. Legenda pa je pokazala veliko mero spoštovanja in med večjim delom himne ploskala.

Vir: Sport klub

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Blatter proti video analizam

Avtor

Blatter proti video analizam

Nekdanji predsednik Mednarodne nogometne zveze Sepp Blatter je proti video analizam na svetovnem prvenstvu letos v Rusiji, saj tako veliko tekmovanje ne sme biti poskusni zajček.

Buffon o Donnarummi: Juventus je vedno dobra izbira

Avtor

Buffon o Donnarummi: Juventus je vedno dobra izbira

Legendarni Gianluigi Buffon je izjavil, da ne more svetovati svojemu mlademu nasledniku in soimenjaku Donnarummi, saj nikoli ni bil v podobni situaciji.

Oblak le za Buffonom, prehitel Neuera

Avtor

Oblak le za Buffonom, prehitel Neuera

Tudi tradicionalni letni izbor angleškega Guardiana 100 najboljših nogometašev na svetu je potrdil, da je Jan Oblak med najboljšimi vratarji na svetu.

Lestvica Fife: Nemčija za novo leto prva, Slovenija 69.

Avtor

Lestvica Fife: Nemčija za novo leto prva, Slovenija 69.

Nogometna reprezentanca Nemčije je na najnovejši lestvici Mednarodne nogometne zveze Fife zadržala prvo mesto in bo leto 2017 končala na vrhu. V prvi deseterici ni prišlo do sprememb, druga je Brazilija, tretja pa Portugalska. Slovenija je zadržala 69. mesto.
Loading...