Vir: Getty Images/Dennis Grombkowski
Nogomet 14.11.2017 | 13:55

Poglejte kaj je storil De Rossi: Jaz, da vstopim?

Avtor

Daniele De Rossi je na tekmi proti Švedski svojo priložnost čakal na klopi, kar je storil v drugem polčasu vas bo zagotovo presenetilo.

De Rossi

Vir: Catherine Ivill/Getty Images

Daniele De Rossi je po včerajšnji neuvrstitvi Italije na SP končal z igranjem za reprezentanco. Poleg njega so to storili tudi Gianluigi Buffon, Giorgo Chiellini in Andrea Barzagli.

Izkušeni vezist Rome je tekmo začel na klopi. V drugem polčasu pa je k njemu prišel nekdo iz italijanskega strokovnega štaba prišel k njemu in mu pokazal naj odide na ogrevanje. Odziv izkušenega mačka pa izjemno presenetljiv.

"Zakaj bi vstopil jaz?Zmagati moramo, ne remizirati," je nejevoljen dejal De Rossi. Potem pa je pokazal na Lorenza Insigneja in dejal: "Njega pošlji v igro!"

Mnenja v Italiji so dan po tekmi deljena, vsak pa si dejanje De Rossija razlaga po svoje.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Fetić: "Pokazali smo, kdo je gospodar"

Avtor

Fetić: "Pokazali smo, kdo je gospodar"

Slovenija je na hraber in odločen način prišla v četrtfinale evropskega prvenstva v futsalu, kjer jo v ponedeljek čaka obračun z Rusijo. Srečanje iz Stožic si boste ob 21:00 v živo lahko ogledali na Sportklubu.

Slovenija z zmago nad Italijo v četrtfinale!

Avtor

Slovenija z zmago nad Italijo v četrtfinale!

Slovenska futsalska reprezentanca je na evropskem v prvenstvu v Ljubljani na zadnji tekmi skupine A premagala Italijo Z 2:1 (0:1). S tem se je tako kot Srbija prebila v četrtfinale. Tam jo čaka Rusija.

Ob 20:30 na SK 1: "Naj v Stožicah grmi"

Avtor

Ob 20:30 na SK 1: "Naj v Stožicah grmi"

Pred slovensko futsal reprezentanco je dan D oziroma dan, ko se bo odločalo o njeni usodi na domačem evropskem prvenstvu. Obračun med Slovenijo in Italijo od 20:30 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Slovenci proti Italijanom po vstopnico za četrtfinale

Avtor

Slovenci proti Italijanom po vstopnico za četrtfinale

Sobotni dan na evropskem prvenstvu v futsalu v Stožicah bo v znamenju obračuna med Slovenijo in Italijo, ki si ga v živo oglejte na SK 1. Slovenija za preboj med najboljših osem ekip na stari celini ne sme izgubiti proti zahodnim sosedom.
Loading...