Vir: Getty Images/Dennis Grombkowski
Nogomet 14.11.2017 | 13:55

Poglejte kaj je storil De Rossi: Jaz, da vstopim?

Avtor

Daniele De Rossi je na tekmi proti Švedski svojo priložnost čakal na klopi, kar je storil v drugem polčasu vas bo zagotovo presenetilo.

De Rossi

Vir: Catherine Ivill/Getty Images

Daniele De Rossi je po včerajšnji neuvrstitvi Italije na SP končal z igranjem za reprezentanco. Poleg njega so to storili tudi Gianluigi Buffon, Giorgo Chiellini in Andrea Barzagli.

Izkušeni vezist Rome je tekmo začel na klopi. V drugem polčasu pa je k njemu prišel nekdo iz italijanskega strokovnega štaba prišel k njemu in mu pokazal naj odide na ogrevanje. Odziv izkušenega mačka pa izjemno presenetljiv.

"Zakaj bi vstopil jaz?Zmagati moramo, ne remizirati," je nejevoljen dejal De Rossi. Potem pa je pokazal na Lorenza Insigneja in dejal: "Njega pošlji v igro!"

Mnenja v Italiji so dan po tekmi deljena, vsak pa si dejanje De Rossija razlaga po svoje.

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Ranieri bi vodil italijansko reprezentanco

Avtor

Ranieri bi vodil italijansko reprezentanco

Trener Nantesa Claudio Ranieri je pripravljen predčasno končati svojo epizodi v Franciji, če bi prejel ponudbo italijanske nogometne zveze.

Preplah v Valencii - Zaza mora na operacijo

Avtor

Preplah v Valencii - Zaza mora na operacijo

Napadalec Valencie, Simone Zaza bo moral na operacijo zaradi poškodbe kolena, je razkril trener "netopirjev", Marcelino Garcia Toral.

Ancelotti novi selektor Italije?

Avtor

Ancelotti novi selektor Italije?

Nogometna zveza Italija (FIGC) je začel z iskanjem novega selektorja, potem ko se Italija ni uspela uvrstiti na SP v nogometu. V prvi vrsti se kot naslednika Giana Piera Venture omenja Carla Ancelottija, poročajo italijanski mediji.

Arena: Italija dokaz, da je v kvalifikacijah možno vse

Avtor

Arena: Italija dokaz, da je v kvalifikacijah možno vse

Zdaj že nekdanji selektor Združenih držav Amerike Bruce Arena je še vedno mnenja, da je neuvrstitev ZDA na svetovno prvenstvo velik neuspeh, a hkrati poudarja, da je izpad Italije dokaz, da mesta na mundialu nima zagotovljenega nobena reprezentanca.
Loading...