Vir: Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 14.11.2017 | 17:36 > 17:40

Buffon: Razočarali smo narod, zame je konec poti

Avtor

Gianluigi Buffon je po koncu tekme s Švedsko potrdil svojo reprezentančno upokojitev. Obžaluje, da se je ta zgodba končala z neuspehom.

Gianluigi Buffon je še zmeraj zaščitni znak italijanske reprezentance, ki se bo v teh kvalifikacijah za prvo mesto v skupini borila proti Španiji.

Vir: Getty Images

Gianluigi Buffon.

"Zelo sem razočaran. Ne toliko zaradi sebe, temveč zaradi italijanskega nogometa in dejstva, da nismo uspeli doseči tistega, kar bi bilo za to državo zelo pomembno. To je tista stvar, ki jo najbolj obžalujem," je dejal Buffon, ljubljenec številnih nogometnih navdušencev.

Izdal je še razlog za reprezentančno upokojitev: ""Reprezentančno pot končujem, ker je moj čas potekel in ker je tako tudi prav. Škoda, ker je moj zadnji nastop za reprezentanco bil ravno ta, po katerem se nismo uvrstili na svetovno prvenstvo."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Argentinci na mundial brez Dybale in Icardija?

Avtor

Argentinci na mundial brez Dybale in Icardija?

Pred prijateljskima obračunoma proti Italiji in Španiji je selektor Argentine Jorge Sampaoli napovedal, da obstaja velika možnost, da bo na mundial v Rusijo odšel brez Paula Dybale in Maura Icardija, ki sta tudi za tokratno reprezentančno akcijo ostala brez povabila.

Ronaldo pojasnil razlog za bizarno frizuro na SP 2002

Avtor

Ronaldo pojasnil razlog za bizarno frizuro na SP 2002

Legendarni napadalec Ronaldo, ki je leta 2002 z Brazilijo postal svetovni prvak in bil tudi najboljši strelec omenjenega mundiala, je bil na Japonskem in v Južni Koreji v središču pozornosti tudi zaradi neobičajne frizure.

Janežič v polfinale z najhitrejšim časom

Avtor

Janežič v polfinale z najhitrejšim časom

Luka Janežič je svetovno prvenstvo v dvoranski atletiki v Birminghamu začel izjemno, saj je v kvliafikacijah teka na 400 metrov postavil najboljši čas.

Ključ proti Belorusom predvsem obramba

Avtor

Ključ proti Belorusom predvsem obramba

Pred četo Rada Trifunovića je četrta tekma v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Slovenci danes gostujejo v hladnem Minsku.
Loading...