Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 14.11.2017 | 17:36 > 17:40

Buffon: Razočarali smo narod, zame je konec poti

Avtor

Gianluigi Buffon je po koncu tekme s Švedsko potrdil svojo reprezentančno upokojitev. Obžaluje, da se je ta zgodba končala z neuspehom.

Gianluigi Buffon je še zmeraj zaščitni znak italijanske reprezentance, ki se bo v teh kvalifikacijah za prvo mesto v skupini borila proti Španiji.

Getty Images

Gianluigi Buffon.

"Zelo sem razočaran. Ne toliko zaradi sebe, temveč zaradi italijanskega nogometa in dejstva, da nismo uspeli doseči tistega, kar bi bilo za to državo zelo pomembno. To je tista stvar, ki jo najbolj obžalujem," je dejal Buffon, ljubljenec številnih nogometnih navdušencev.

Izdal je še razlog za reprezentančno upokojitev: ""Reprezentančno pot končujem, ker je moj čas potekel in ker je tako tudi prav. Škoda, ker je moj zadnji nastop za reprezentanco bil ravno ta, po katerem se nismo uvrstili na svetovno prvenstvo."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Premierna zmage Srbije na mundialu

Avtor

Premierna zmage Srbije na mundialu

Odbojkarice Srbije so nove svetovne prvakinje v odbojki. Izbranke Zorana Terzića so v velikem finalu v pravi odbojkarski poslastici odpravile Italijo s 3:2 v nizih (21:25, 25:14, 23:25, 25:19, 15:12).

Srbkinje in Italijanke za svetovni naslov

Avtor

Srbkinje in Italijanke za svetovni naslov

V sobotnem finalu svetovnega prvenstva v odbojki za ženske (ob 12:40 v živo na SK 1) v Jokohami se bodo pomerile Srbkinje in Italijanke. Prve so za svoj premierni finale na mundialu odpravile Nizozemke, druge pa po pravi drami Kitajke.

Črna gora nadigrala Litvo, Italija do zmage na Poljskem

Avtor

Črna gora nadigrala Litvo, Italija do zmage na Poljskem

Nedeljski večer v Ligi narodov je postregel z novimi zanimivimi predstavami. Črna gora je na četrti tekmi skupine 4 v ligi C s 4:1 ugnala Litvo, Italija pa je v Ligi A slavila na Poljskem (0:1).

Buffon priznal kje je najboljše vzdušje...

Avtor

Buffon priznal kje je najboljše vzdušje...

Veliko vratarsko ime Gianluigi Buffon je v svetu nogometa eden najbolj cenjenih vratarjev na svetu. Sam je priznal, na katerem stadionu je najboljše vzdušje in katera tekma se mu bo predvsem vtisnila v spomin.
Loading...