Vir: Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 14.11.2017 | 17:36 > 17:40

Buffon: Razočarali smo narod, zame je konec poti

Avtor

Gianluigi Buffon je po koncu tekme s Švedsko potrdil svojo reprezentančno upokojitev. Obžaluje, da se je ta zgodba končala z neuspehom.

Gianluigi Buffon je še zmeraj zaščitni znak italijanske reprezentance, ki se bo v teh kvalifikacijah za prvo mesto v skupini borila proti Španiji.

Vir: Getty Images

Gianluigi Buffon.

"Zelo sem razočaran. Ne toliko zaradi sebe, temveč zaradi italijanskega nogometa in dejstva, da nismo uspeli doseči tistega, kar bi bilo za to državo zelo pomembno. To je tista stvar, ki jo najbolj obžalujem," je dejal Buffon, ljubljenec številnih nogometnih navdušencev.

Izdal je še razlog za reprezentančno upokojitev: ""Reprezentančno pot končujem, ker je moj čas potekel in ker je tako tudi prav. Škoda, ker je moj zadnji nastop za reprezentanco bil ravno ta, po katerem se nismo uvrstili na svetovno prvenstvo."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

EP: Na uvodu Islandci presenetili Švede

Avtor

EP: Na uvodu Islandci presenetili Švede

Evropsko rokometno prvenstvo se je začelo! V skupini A in B sta bili odigrani prvi tekmi, zmage pa so se veselili rokometaši Islandije in Belorusije.

Buffon o Donnarummi: Juventus je vedno dobra izbira

Avtor

Buffon o Donnarummi: Juventus je vedno dobra izbira

Legendarni Gianluigi Buffon je izjavil, da ne more svetovati svojemu mlademu nasledniku in soimenjaku Donnarummi, saj nikoli ni bil v podobni situaciji.

Oblak le za Buffonom, prehitel Neuera

Avtor

Oblak le za Buffonom, prehitel Neuera

Tudi tradicionalni letni izbor angleškega Guardiana 100 najboljših nogometašev na svetu je potrdil, da je Jan Oblak med najboljšimi vratarji na svetu.

Švedska rokometna lekcija, zaprta vrata četrtfinala

Avtor

Švedska rokometna lekcija, zaprta vrata četrtfinala

Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na svetovnem prvenstvu v osmini finala doživela visok poraz 21:33 (12:18) proti favorizirani ekipi Švedske.
Loading...