Vir: Getty Images/Stephen Pond
Nogomet 14.11.2017 | 17:36 > 17:40

Buffon: Razočarali smo narod, zame je konec poti

Avtor

Gianluigi Buffon je po koncu tekme s Švedsko potrdil svojo reprezentančno upokojitev. Obžaluje, da se je ta zgodba končala z neuspehom.

Gianluigi Buffon je še zmeraj zaščitni znak italijanske reprezentance, ki se bo v teh kvalifikacijah za prvo mesto v skupini borila proti Španiji.

Vir: Getty Images

Gianluigi Buffon.

"Zelo sem razočaran. Ne toliko zaradi sebe, temveč zaradi italijanskega nogometa in dejstva, da nismo uspeli doseči tistega, kar bi bilo za to državo zelo pomembno. To je tista stvar, ki jo najbolj obžalujem," je dejal Buffon, ljubljenec številnih nogometnih navdušencev.

Izdal je še razlog za reprezentančno upokojitev: ""Reprezentančno pot končujem, ker je moj čas potekel in ker je tako tudi prav. Škoda, ker je moj zadnji nastop za reprezentanco bil ravno ta, po katerem se nismo uvrstili na svetovno prvenstvo."

Komentarjev (0)

Komentar je uspešno oddan.

Pošiljanje komentarja ni uspelo.

Neveljavno geslo, poskušajte znova

* Vsa polja so obvezna

Preplah v Valencii - Zaza mora na operacijo

Avtor

Preplah v Valencii - Zaza mora na operacijo

Napadalec Valencie, Simone Zaza bo moral na operacijo zaradi poškodbe kolena, je razkril trener "netopirjev", Marcelino Garcia Toral.

Ancelotti novi selektor Italije?

Avtor

Ancelotti novi selektor Italije?

Nogometna zveza Italija (FIGC) je začel z iskanjem novega selektorja, potem ko se Italija ni uspela uvrstiti na SP v nogometu. V prvi vrsti se kot naslednika Giana Piera Venture omenja Carla Ancelottija, poročajo italijanski mediji.

Arena: Italija dokaz, da je v kvalifikacijah možno vse

Avtor

Arena: Italija dokaz, da je v kvalifikacijah možno vse

Zdaj že nekdanji selektor Združenih držav Amerike Bruce Arena je še vedno mnenja, da je neuvrstitev ZDA na svetovno prvenstvo velik neuspeh, a hkrati poudarja, da je izpad Italije dokaz, da mesta na mundialu nima zagotovljenega nobena reprezentanca.

Danska na krilih Eriksena na svetovno prvenstvo

Avtor

Danska na krilih Eriksena na svetovno prvenstvo

Danska je še zadnji udeleženec svetovnega prvenstva v nogometu 2018 iz Evrope. V Dublinu je na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij premagala Irsko z 1:5. V soboto je bilo v Köbenhavnu 0:0.
Loading...